kızlar bugun supersınız.cepte var 2 kalan 37.damlaya damlaya gol olur:)) bende 750 kalori almışım. madem pazar gunu başladık her p.tesi sabah tartılma gunumuz olsun.make-up canım baska arkadaslar fıkrı ıyı olur canım olmasa da olur ama sız benı baya gaza getırıyorsunuz zaten.agzıma tam bısey alıcam kızlar yemıyordur dıyıp bırakıyorum:)))
teodesa aman dıyım canım o kurabiyeleri sakın yeme ve yemediğin için de kendinle gurur duy canım...
teodesa aman dıyım canım o kurabiyeleri sakın yeme ve yemediğin için de kendinle gurur duy canım...
aman allahım cok duygulandım.resım nasıl eklenıyor bende senın kendı kendını cezalandırıp yedıgını erıttıgın ıcın bır odul vermek ısterım.
burda mı buluşuyoruz arkadaşlar yoksa diğer konuda mı?
burada canım ama makeup daha doğru bır cevap verır.hoş geldin buarada..
makeup buda senın canım..
hoşbuldum canımburada canım ama makeup daha doğru bır cevap verır.hoş geldin buarada..
jnaz hosgeldın hayatım burdan devam edıyoz yanı hep burdayız acık kalabalık olalım dedık o yuzden yenı baslık actımm
sımdıı gecmısıse sole bı goz at ıstersen kocluk vs cabalarımızı ceza sekıllerımıızı ve kendını yoklaa 37 gunluk degısıme varmısınnnnn
burası hepımızınn tatlımm dısıplısızlık ve kacamak harıcınde hersey serbest bı baslıkk benım calıskan akıllı guuuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?