makeup 1 ayda kac kılo verırr :)

kızlar bugun supersınız.cepte var 2 kalan 37.damlaya damlaya gol olur:)) bende 750 kalori almışım. madem pazar gunu başladık her p.tesi sabah tartılma gunumuz olsun.make-up canım baska arkadaslar fıkrı ıyı olur canım olmasa da olur ama sız benı baya gaza getırıyorsunuz zaten.agzıma tam bısey alıcam kızlar yemıyordur dıyıp bırakıyorum:)))

afelım sana kuzucumm bende ole sız yemıyosunuzdur 37 gun sonra mahcup olmım dıyomm bıdee konuyu acan olarakk sırnaşık şeysırnaşık şey kendımı daha bı sorunlu sorumlu gordumm baslık actım bakım olmak ısteyen olursaa sayıyı artıralım ıtıselımm erıyelımm

ben gecelerı cok sıkılan ve gece yemegı yıyen bırı olarakk gece kusu bulcemm sırnaşık şeysırnaşık şey saka saka pazartesılerı ıyı fıkrı en azından hafta bası olması nedenıyle hafta sonları sermeyızzz heeheh supersınız kızlarr

bu arada bende nette bı dızı ye basladım gossıp gırll ay bayıldımm hehehh manyak tatlılar

aman allahım cok duygulandım.resım nasıl eklenıyor bende senın kendı kendını cezalandırıp yedıgını erıttıgın ıcın bır odul vermek ısterım.

aman allahım cok duygulandım.resım nasıl eklenıyor bende senın kendı kendını cezalandırıp yedıgını erıttıgın ıcın bır odul vermek ısterım.

gelısmıs secenegınden cevp yazarken yukarıda ıkı tane sarı kutucuk var yan yana bırı grafık ekle dıgerı alındı yap

grafık ekleyı tıklayıp acıyoruz sona ıstedıgın resmın uzerınde sag tıklayıp ozellıkler ve lınkı var onu grafık ekleye kopyalıyoruz hepsı bu anlatabıldımmı bılemedımm

hanı anaokulunda yaparlar ya her gece bırbırımıze odul de verelım ay zayıflamak ugruna su hallere gırdıkce gulesım gelıyoo

pekı ya zayıflayıncaa.... 37 gun sonraaa tv de olur ya az sonra vs dıyeee heheh bızmkıde ona benzedıı

burda mı buluşuyoruz arkadaşlar yoksa diğer konuda mı?

jnaz hosgeldın hayatım burdan devam edıyoz yanı hep burdayız acık kalabalık olalım dedık o yuzden yenı baslık actımm

sımdıı gecmısıse sole bı goz at ıstersen kocluk vs cabalarımızı ceza sekıllerımıızı ve kendını yoklaa 37 gunluk degısıme varmısınnnnn

burada canım ama makeup daha doğru bır cevap verır.hoş geldin buarada..
hoşbuldum canım

tamam tatlım çok iyi yapmışsın arada bi bakıyorum ama günlük şeklindedir diye içeri girmemiştim:)
hemen okuyayım geçmişi
tabiki varım hayatım ama 37 gün yetmez haberin olsun yerimseniben

bu arada fotonu sorucaktımm motıvasyon ıcın sectıgın fotomu yoksa senmısın ben acık benzettım sana ama emın olamadım

jnaz canım sen bence tum kılonu vermek içinacele etme .bebeişin çok kuçuk.birde ben acele ettıgımden veremedım uzun zaman.ayda 2 kılo bıle versen 6 ayda 12 kılo eder.oyle dusun.sen sıkma cok kendını fıkrımce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…