Makyaj seti oluşturuyorum.Yardımcı olur musunuz?

natis

Guru
Pro Üye
7 Ocak 2011
497
89
Merhabalar.Makyaj malzemelerimi tekrar oluşturmaya karar verdim.Gözlerim alerjik.Hemen kızarıp yanmaya başlıyor.Buna göre kullanıp memnun kaldığınız temizleme ürünleri de dahil aklınıza gelen memnun kaldığınız ürünleri yazar mısınız(lancome ,dior gibi) Mesela önce lancome hypnose drama rimelinden almak istiyorum.Ama yanma vs yapar mı çok kararsızım.

Merhabalar.Makyaj malzemelerimi tekrar oluşturmaya karar verdim.Gözlerim alerjik.Hemen kızarıp yanmaya başlıyor.Buna göre kullanıp memnun kaldığınız temizleme ürünleri de dahil aklınıza gelen memnun kaldığınız ürünleri yazar mısınız(lancome ,dior gibi) Mesela önce lancome hypnose drama rimelinden almak istiyorum.Ama yanma vs yapar mı çok kararsızım.

sen lancome demişsin de benim önerim maybeline black drama rimel ... benimde gözlerim hassas, bazı ürünlerde sulanma yapıyor. bu rimeli kullanıyorum hem takma kirpik etkisi var hem zararını görmedim.

sen lancome demişsin de benim önerim maybeline black drama rimel ... benimde gözlerim hassas, bazı ürünlerde sulanma yapıyor. bu rimeli kullanıyorum hem takma kirpik etkisi var hem zararını görmedim.
Bende lacivert olanı var.Ama çok yakıyor ve kaşındırıyor malesef

Ben hypnose dramadan memnun kalmadım maalesef, yanma yaptı...

kesinlikle dünya çapında en iyi maskara lancome bende hep hypnose drama kullanıyorum şimdi denemek için hypnose star aldım ama drama daha iyi sanki yada alıştım ben 2 senedir dramaya.. asla yanma tahriş yapmıyor ve en önemlisi kiprikleri dökmüyor silerken.. fondoten tavsiyem mac studio sculpt olan inanılmaz hafif kalıplaşmıyor bir o kadarda kapatma özelliği var favorim yani.. pudrada tercihim shiseido macle oldukça uyumlu durdu yüzümde 3 senedir olmazsa olmazım ve çok bereketli bu ürünlerin 1 kutusunu 1,5 sene rahat kullanırsın her gün yapsan bitmez.. ve cc kremde avon bna çok iyi geldi cilt tonumla çok uyumlu duruyor avonu hiç sevmem ve tavsiye etmem ama cc kremin hakkını vermek gerek günlük makyaj için onu sürüp bi allık bi maskara bana yetiyor.. umarım işine yarar bu bilgiler cnm..

Clinique den alsanız? Clinique ürünleri hypoallergenic diye biliyorum.Standına uğrayıp cilt tipinize göre uzmandan tavsiyeler alabilirsiniz. Body Shop ürünleri de pek kimyasal içermiyor, oradan da güzel ürünler bulacağınıza eminim.Ben de alerjik bünyeliyim, ama neyin kime ne kadar alerji yapacağı kişiden kişiye değiştiğinden kesirebilmek imkansız gibi.Eczanelerden mineral makyaj ürünlerini de inceleyebilirsiniz.Sample ürünleri olup olmadığını sorun, onlarla deneyebilirsiniz size alerji yapıp yapmayacağını.Ya da clinique in seyahat setleri oluo ya minnak minnak ürünler bir arada oluyor.Önce öyle bir set edinip memnun kalırsanız tam boyunu alırsınız.Lancome un da paletleri var, denenebilir.Ama lancome un öyle parfümsüz-alkolsüz olma gibi bir iddiası yok sanki.

lancome hypnose u hic tavsiye etmem rimelini kayinvalidem hediye etmisti, gözlerimden yaslar geldi süremedim.. Inanilmaz yandi gözlerim.
Ben chanel in yeni cikan rimelini aldim muhtesem.

Sizinde mü alerjik gözleriniz?Çok övülüyor diye alacaktım bende.Başka tavsiyeniz var mı acaba?
max factor masterpieceden memnun kalmıştım ama o da kirpiklerimi döküp inceltiyor. Şimdi yves rocherı deniyorum bakalım:) yanma yapmadı ama öyle hypnose dramadaki gibi abartılı kirrpikler yapmıyor. Benim sevdiğim gibi daha doğal ve yumuşam kirpikler oluyor.

ben hiç beğenmedim onu, yani performansını çok düşük buldum. mac ve bobbi browdan da istediğim etkiyi bulamadım. diğer ürünlerde evet kullanın ama rimelde bana göre en iyisi maybelline. bir de rimel bazı alın, upuzun kirpikleriniz oluyor.

Pyhsician formula organic bir maskarası vardı.Size uygun olacağını düşünüyorum.Ben kullanmadım ama yorumları okumuştum sizde googledan yorumlara bakabilirsiniz.Eczanelerde satılıyor.

fiyatı ne kadar canım bunun ? ben cok gür kirpik görüntüsü istiyorum takma takamıyorum beceremedim bir türlü

X