Makyaj temizleme

tu.a.na

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
67
0
arkadaslar makyajınızı neyle temızlıyorsunuz?ben hep ıslah mendılle temızlıyorum ama zarar verır gıbı gelıyo alkollu oldugu ıcın.sabunlada yıkayamıyorum gözlerimi yakıyor.yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım
 
ben gözlerimi maybellinenin göz makyajı temizleyicisi ile temizliyorum.yüzümüde gül suyuyla yerimseniben
 
slm cnaım bende makyajımı avonun köpük temizleyicisi var onunla yıkıyourm hemcildimi tahrşte etmiyo çünkü silmek zorunda kalmıyourm.yıkadıktan sıonrada kaysı yağıyla nemlendiriyorum çok ii geliyo :sm_cool::sm_cool:
 
ben mikro-fiber eldivenle temizliyorum ve herkese tavsiye ederim çok pratik ve kolay. Supermarketlerde satılıyor makyaj temizleme eldiveni diye.
 
ben nivea nın "nemlendirici temizleme sütü"nü ve "göz ve dudak makyajı temzileyicisi"ni(mavi ambalajda) kullanıyorum. Bir aralar da uni markaydı sanırım makyaj temizleme mendili kullanıyordum, üşenince çok pratik oluyor o da.

Ama son zamanlarda üşenince yine sade sodayla da temizlediğim oluyor.
 
Yüz temizleme jelleri genellikle makyajı çıkarıyor. Ama göz için ayrı ürün kullanmakta fayda var.
neutogena ile diadermine'in göz makyaj temizleyicileri çok güzel bence...
 
makyajj temizleme jeliyleee...
veya makyaj temizlemek için özel ıslak mendiller var ...yasakkelimeyasakkelimeyasakkelime
 
makyaj temizleme kremleri ve losyonlarini kullaniyorum hemen sonrada clearasil'i kullaniyorum ...
 
Ben de acı badem sütü ile temizliyorum göz makyajını süper temizliyor hem nemlendiriyor da.Eskiden sabunla temizlerdim ama sanki göz çevremi kurutuyor gibi geldi bana...Gece yeterken de göz altlarıma e vitamini sürüyorum.:)
 
Kizlar Makyajinizi Arko Kremle Bile Temizleyebilirsiniz Bi Deneyin çok Güz4l çikartiyo
 
evet bende arkoyla temizliyorum. göz çevrene kremi parmak uçlarınla dokunduruyosun ardından pamuk yardımıyla bastırmadan temizliyosun hem gerilmiyor (kurumuyor) hem de tertemiz oluyorr a.s.a.s.a.s.
 
Benimki biraz teferruatlı olacak ama önce yüzümü dove sabunla yıkıyorum. Ardından orflime ın kuş burnu özlü temizleme sütünü ve toniğini kullanıyorum en sonda kremini sürüyorum.
 
arkadaslar makyajınızı neyle temızlıyorsunuz?ben hep ıslah mendılle temızlıyorum ama zarar verır gıbı gelıyo alkollu oldugu ıcın.sabunlada yıkayamıyorum gözlerimi yakıyor.yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım

canım sen ne yapıyorsun öyle makyaj çıkartılırmı ne kadar zararlı artık her bütçeye uygun makyaj temizleme ürünleri var bence bütçene uyan bir ürünle özellikle gözlerin için ayrı al ve kullan derim
 
ben bebekler icin olan temizleme mendillerini kullaniyorum. daha ucuz oluyor hem bebege zarar vermeyen bana da vermez diye dusunuyorum.
 
gözlerim için avonun göz makyajı temizleyicisini kullanıyorum :sm_cool:

cildimide kremleyip temizleyici köpükle temizliyorumsengözlerimebaksanab

son olarakta tonikliyorum
 
ben neutrogenanın göz makyajı temizleme losyonunu kullanıyorum yüzüm içinde gül suyu çok ferahkatıyo bence
 
ıslak makyaj temizleyicilerini seyahat gibi durumlar dısında kesinlikle tavsiye etmiyorum.yağlı cilt için jel kuru cilt için süt idealdir ..bende olay ın temizleme jelini kullanıyorum
 
X