Makyaj yapmak kötü bir şey mi?

:) Gayet güzel vermişsiniz cevaplarınızı. Ben nemlendirici diyorum hala pudra diyor yaaaa diye bozulmasını kapatmaya çalışmış. Oradaki kadınlar da normal insanlarsa eltinin gereksizliğini görmüşlerdir takma. 3. olursa yine aynı muhabbeti yap. Sen nemlendirici diye pudra sürüyorsun ben ona birşey diyor muyum vs vs. Sen bence biliyorsun nasıl cevap vereceğini :)
 
İkimiz de yuzumuzu yıkayıp gelelim insanlar karar versinde dogalligimiza:KK71::KK70:
 
Al eline bir ıslak mendil sür eltinin yüzüne baksın bakalım mendil ne renk oluyor. Sözle olmaz bu iş fiiliyata dökmek gerek.Yanına ıslak mendil al bundan sonra, ağzını açtığı an dediğimi yap. Bir daha cesaret edemez konuşmaya.
 
Suratına bir kova su serpeceksin görecek pudrayı nemlendiriciyi :KK53:
 
Ne kadar gereksiz bir insanmis eltiniz , makyajli yuzle dogal yuz arasinda daglar kadar fark var.
Millete de malzeme vermissiniz farkinda misiniz.
 
Makyaj yapmak kötü birşey mi? deyince bende düşündüm ki eşin makyaj yapmanı istemiyor veya kaynanan eltin görümcen birisi makyaj yaptığın için laf söylüyor...

Bu konu çok başka, eltin pudra eyeliner ve ruj sürüyor dediğin zaman gayet makyajlı geziyor bu az bir makyaj değil...

Kendisi makyajlı iken ben makyajsızım diye diretiyorsa alırım elime bir ıslak mendil varmıymış yokmuymuş kendisi de görmüş olur...

Aklınca kendisini ıspatlayacak, takma kafana bırak konuşsun he he de geç...
Boş birisi belli ki...
 
Bos davul çok ses çıkartir. Cevap vermeye değmez. Cahilligine ver.
 
Tatlım takma sunu unutma eltıler anlaşamaz hep rakip görürler bıbırınnı. Sen görmezsin o görür ama sonuç mutlaka aynıdır. Can cıger eltıler bu elın parmağını geçmez. Polıtık ol ona karşı. Belli ki seni kötü sahte göstermeye çalışıyor. Senı kaşıdığı zaman yumağına düşersen sen sorun çıkaran o mağdur gelin olur. Resmini değiştir bence desıfre olabılırsın
 
Çocuk gibi biriymiş kendiyle seni kiyaslamaya sokmuş kıskanıyor demekki
 
Burda asıl konu makyaj değil ki. Eltinin seni herkesin içinde küçük düşürmeye çalışması.. Bi koşu ısşak mendil getireyim deseydin de herkes görseydi :halay:
 
Okurken eltinize üzüldüm ben. Nemlendiriciyle fondöten arasındaki fark gözle görülemiyor mu sanıyormuş :KK48: Yok yere rezil etmiş kendini. Cevap vermenize bile gerek yokmuş.

Sanırım makyaja ihtiyacınızın olmayışını içten içe kıskanıyor. Gülün geçin daha da çıldırsın :KK48:
 
Birgün de de ki. Aaaa pudranın markasını mı değiştirdin yüzün çok pütürlü duruyor, pul pul olmuş de :) iyice kıllansın daha çok sürsün. Makyaj öyle yapılmaz böyle yapılır diye vur yüzüne sonra.
 
Eski konularindan hatirladim seni, bence sen de yazdigin kadar masum degilsin. Eltin ogretmen, Izmirli ve senden guzel diye baya bir kiskanmissin. Senin resimlerini begenmiyormus, kayinvalideni cagirip seni cagirmiyormus falan. Kadin sana hicbirsey yapmamis sen surekli onun hakkinda konu acmissin. Eltine acidim ben burda :)
 
Eltim ve ben ikimizde tesettürlüyüz. Benim yaptigim günlyk makyaj concealer rimel ve sürmeyi gecmez çunku yuzum cok solgun ve insan icine cikinca daha rahat hissederim kendimi , dugunlerde ince eyeliner cekerim..

Kendisi ise dikkat cekici far ve dudaklarla(koyu renklerde parlayan ruj arti parlatici)kullanir.

Bana bazen der iste ozel gunlerde ancak yapilmali bilmem ne kocan aradaki farki gorsun sıkılmasin...guya esi cok kiskanc bu arada:) ama benim yaptigim nedense goze batar lafida edilir hissettirilir.elti milletinin geneli boyle galiba :)

Ama birisini asagilamaya calisarak yukseldigini sananlarada tahammulum yok. Eltinizde tam olarak bunu yapiyor niyeti ise belli: sizi cekemiyor.
Herseyi gectim, dediginiz gibi millet ikiniz arasindaki farkli anlayacak eltinizde bunu hesaba katarak konusmali,kendisini bos konusan kiskanc insan modeline sokmus oldu.
Onun gibi insanlarla ben artik muhatap olmuyorum yani soyledikleri havada kaliyor.

Direk cevabim: gereksiz elestiri gizli hayranliktir derdim sevecen bir sekilde guya sakaya baglayarak
 
iyi de yüzünde bişey olmayanla fondöten olan zaten bakınca anlaşılıyor :KK70:
boşuna kasmış elti hanım
yav he he ben sürüyorum sen hiç sürme de geç
 
Konu başlığı ve konu mesajı çok alakasız. Sanki eksik anlatılmış.
2 tarafı da masum bulmadım. Normal olan gülüp geçmek iken öyle uzun uzadıya laf sokmalı cevaplar vermek değişik..
 
X