13 yaşındaki oğlumun videoya yorumu :Aman tanrım ! Kadının sağ tarafından Adriana Lima çıktı .
O şakağının üstüne sürdüğü parlatıcı the balm markasının mary lou manizer aydınlatıcısı gratis mağazalarında bulunuyoro malzemeleri bilmek bulmak mesele birazda, mesela gözünün altına sürdüğü o şey kapatıcı mı, benim kapatıcım böyle bişey yapmıyobi de tam şakak kemiğinin üstüne sürdüğü parlatıcı çok fark yaratır bence ama bilmiyorum nedir nasıl istenir, cahillik kötü şey
ay saol valla hemen bakcamO şakağının üstüne sürdüğü parlatıcı the balm markasının mary lou manizer aydınlatıcısı gratis mağazalarında bulunuyor
ben bu konuda ıyıyım,bence gizli doğal yapmayı öğrenırsenız gayet güzel,ama deidğim gib çıkartığın zaman kımse yadırgamamalı,o yüzden her gun değilarada yapılmalı,sizinde gözünüz alışırve hastamısın dıynler,yada ben çirkinim dersınız boyarsınız sır arada yapmak.bu arada ıkı kadında makyajsız güzel değil
:)) yeni makyaj ürünleri çok başarılı,yok gibi,ama kuafördekiler eski model ve çok yapayvalla aynı şey başıma geldi, nişanım olurken eşimin bazı akrabalarıyla ilk kez görüştüm tanıştım tabii, 2. defa benzer bişey toplandığımızda kimse beni tanımadıkuaför nasıl makyaj yaptıysa artık
:)) yeni makyaj ürünleri çok başarılı,yok gibi,ama kuafördekiler eski model ve çok yapay
evet neydı o eski kuaforden tek tşıp kadınlar,çok şükür eskiden hiç yapmazdım,şimdi öle ürünler varki,bak bir arkadşaımla buluştum,kahve falan,eve geldim geçenlerde,aradı ne yapıyorsun dedı,makyajımı temizliyorum dedim,veeee aynen şöle dedi,nasıl yanı ıyıde sende makyaj yoktuki :)valla canım bu olayda 15 yıl öncesi
Genelde malzeme(doğal hali)güzel olmayınca bu kadar başarılı sonuçlar çıkmıyor
istisnalar hariç tabi.
doğru tespit katılıyorumbazılarına da çok yakışıyo ama ya mesela ebru gündeş, makyajsız son derece sıradanken makyajla aşırı değişik aama mesela hülya avşar çok değişmiyo
o malzemeleri bilmek bulmak mesele birazda, mesela gözünün altına sürdüğü o şey kapatıcı mı, benim kapatıcım böyle bişey yapmıyobi de tam şakak kemiğinin üstüne sürdüğü parlatıcı çok fark yaratır bence ama bilmiyorum nedir nasıl istenir, cahillik kötü şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?