• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajsız gezememek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makyaj bazı silikon olduğu için anca özel günlerde kullanıyorum günlük makyajımda sıkıntı allığın vs uçması. Zaten tamamen Makyaj yapmayı bırakmak istiyorum
O zaman makyaj sabitleyicin kötü demek ki 😂😂

Mac fondöten güzelleyeceğinize özgüven sorununuzu çözün öncelikle, onu çözerseniz mesele ettiğiniz makyaj konusu kendiliğinden çözülür zaten.
Kendimi derli toplu hissediyorum makyajla iş hayatında makyajsız olmuyor gözüm alışınca renksiz hissediyorum

Makyaj bazı silikon olduğu için anca özel günlerde kullanıyorum günlük makyajımda sıkıntı allığın vs uçması. Zaten tamamen Makyaj yapmayı bırakmak istiyorum
Sence şu an silikon özel gün zarar fayda yarar umursayacak biri gibi gözüküyor musun ???
Başka çaren yok otur o zaman evde düğün makyajınla
Şu kız 2000 den bir yıl erken doğduysa kendimi keserim ya
Benim kızla aynı memnuniyetsizlik hiçbir şeyi beğenmeme ama asla hiçbir çözümü olmaması bilgisizliği ama aynı zamanda her şeyi çok bildiğini sanması ben bu z kuşağından yoruldum ya artık tarzından anlıyorum ya

lisedeyken kalem çekmeye çalışmışlardı, bende kaçmıştım. Bende makyaj yapmayı sevmiyorum ama… ruh gibi duruyorum böyle ama bir türlü motive olup sevemedim. Bir iki yapsam üçte canım istemiyor 😀. Konu mu açayım bunun için. Seviyorsam sevmiyorumdur. Makyajı sevmemek salkım saçak da durmak değil, kremlerimi kullanıyorum bakımımı da yapıyorum. Yüz yogası vs de yapmaya çalışıyorum ama makyaj noo😀

Bence siz seviyorsunuz vazgeçesiniz de yok.

Sence şu an silikon özel gün zarar fayda yarar umursayacak biri gibi gözüküyor musun ???
Başka çaren yok otur o zaman evde düğün makyajınla
Şu kız 2000 den bir yıl erken doğduysa kendimi keserim ya
Benim kızla aynı memnuniyetsizlik hiçbir şeyi beğenmeme ama asla hiçbir çözümü olmaması bilgisizliği ama aynı zamanda her şeyi çok bildiğini sanması ben bu z kuşağından yoruldum ya artık tarzından anlıyorum ya
99luyum kesebilirsin. Full düğün makyajı ile gezdiğimi kim söyledi

makyaj bazı sür oturmasını bekle üstüne güneş kremi sür ya da renkli bir nemlendirici üstüne allığını sür tutar bu şekilde de eğer gözüne çok patlamış gibi geliyorsa üstünden transparan pudrayla geç ama sadece geç bake yapma
Israrla öneride bulunmaya devam yani😄

Kime neyi anlatıyoruz yaa 😒

Teyze sen misin bu
Ayy, biliyordum buraya geleceğini :KK53:
Çirkin, gevşek ağızlarla milleti yaştan, maddiyattan falan vurmaya çalışmalar, hiç sekmez.
Bu kadar niye yazdınız yeaa önemsemeyin vs de der şimdi :KK53:
Cidden, önce aşağılık kompleksi sorununu çöz. Yazık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X