• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajsız gördü

Makyajı sildikten sonra bazen oh iyiki silmisim ne aydınlık yüzüm var dediğim de oluyor

Allahım cirkinlesmisim dediğimde oluyor

Gerçekten guzelmisin sorusuna gelince hayatım boyunca tüm erkekler çok çok güzelsin dediler

BEn kendimi güzel buluyormuyum
Sürekli ovuldugum için de bunun katkısı vardır bence böyle hissetmemde ama evet güzel buluyorum cok
Güzel hatunların memleketine gelin gidebilecek kadar güzelsin dünür...yüzünden nur akıyor adeta 😂

Benim müstakbel gelinimi yapma çalışmaları nasıl gidiyor? Yapmadan evvel haber et, koca bulup sizin damadı fıttırıverem 😂😂😂
Valla halen korunuyorum canimmm.
Olur da yanlışlıkla olursa gelinin dogacak der öpmeye beklerim😍😍😍çok isterim seni tanımak da

Valla ben kendimi oldukça güzel buluyorum. Etrafımdakiler de çok beğenirler. Ha makyajsız makyajlı olduğu kadar beğenir misin diye sorarsan hayır :) çünkü bende çok küçük yaşlardan beri makyaj yapıyorum.Lise zamanlarda inanılmaz kötü bi cildim vardı sivilce dolu. Sonra ilaç kullandım gitti o sivilceler. İz filanda kalmadı çok şükür. Ama genetik olarak göz altı morluklarım var. 2 çocuk olunca uykusuzluk,iyi beslenememe iyice arttı. Göz altı için herşeyi denedim. Işık dolgusu,prp hepsini yaptırdım yok işe yaramadı. Şimdi lazer yaptırcam mesela en son çarem o kaldı onunla da geçmezse geçinip gitmeyi öğrencez bi şekilde kendileriyle. Aslında herşeyin çözümü artık kendi elimizde. İpek kirpik yaptırabilirsin insanı çok değiştiriyor mesela. İmkanın varsa kalıcı dipliner,ipek kirpik eğer kaşlarını sürekli boyuyorsan boyamak yerine kaş yaptırırsın bitti gitti. Eğer suratın çok solgun ve çökükse botoks mükemmel bişey bunun için Işıl Işıl parlıyor insan :) muhtemelen yüzü bi tık kaldırıyor öyle olunca daha dinç duruyor insan. Ben şimdi emzirdiğim için bunların hiç birini yaptıramıyorum ama hepsini yaptırcam valla. Ağzım gözüm maşallah çok güzel ama insan neden daha güzel durmak istemesin ki ? Bilmiyorum ama bana böyle şeyler oldukça normal geliyor. Ama en önemlisi özgüvenli olmak. Cildim çok kötüyken bende asla erkek arkadaşımın görmesini istemezdim. Sonra aynı eve çıktık sonra evlendik şimdi her halimizi biliyoruz birbirimizin.

Kabuğunu yüzüme sürüp iç kısmını yiyorum, her türlü kârdayım😁

Dikkat edin doğal diye herşeyi alıp yüze sürmek doğru değil zarar verebilirsiniz. İrrite edebilirsiniz cildinizi. Evde bu şekilde doğal diye yapılan bakımlar çok doğru değil.

Ben kendimi hiç güzel bulmuyorum ama cevremdekiler bana güzel oldugumu söyler. Açıkçası bunu hiç de önemsemiyorum. İşe giderken vs de makyaj yapmaya usendigim için çoğu zaman yapmam zaten. Bir şeyi aşırı derecede odak hale getirince ona takıyorsun nişanlın seni evlenince makyajsız görecek zaten.

İlişkinin başlarında bende de oluyordu bu makyajsız görse garipser mi acaba düşüncesi..
Şuan kaşımı boyayınca yamuk mu olmuş diye ona soruyorum 😄

Her sabah aynanın karşısına geçip "Allahım ne kadar güzel yaratmışsın beni" de. Makyajsız kendine bak bak ve öv kendini, bak yakında aynaya bakınca ay ne kadar güzelim diceksin 🤣🤣
Bak benim bi kaç arkadaşım var yani güzel değiller pek, ama varya kendilerini bi överler 🤣🤣bazen itici geliyor (ulu orta kendini öveni sevmem) ama ciddi anlamda kendilerini seviyorlar başkalarının yanında ciddi bir şekilde övmeyi sevmem ama kendi kendimeyken överim tabi ki ne güzel kızım yav diye 🤣🤣
Eşimle ilk buluşmada bile makyaj yapmadım SIFIR makyaj 😅😅
Ama eşim hoşlanmıştı ısınmıştı baya. Üstelik randevulu bi buluşma idi. Yani bilerek makyaj yapmadım, hiç yapmam makyaj malzemelerim yalnızca rimel onuda sürmem 🤣
Çok güzel olduğum kusursuz olduğum için değil, kendimi böyle sevdiğim için. İnsanlar beni böyle tanısın seven böyle sevsin diye.
Böyle böyle hiç yapmamaya başladım artık. Beyaz tenliyim yüzümde sivilce de çıkar leke de olur bazen ama yinede kapatmam.

Bence kendinizi böyle sevin. Bırakın sizi seven böyle sevsin.

özelden fotonu atsana sakıncası yoksa çok merak ettim abarttığın kadar var mı

Bence aşırı takıntı yapmışsın , bu kadar olduğunu sanmıyorum

Bende eskiden çok makyaj yapardım şimdi hem fırsat bulamıyorum hem de üşeniyorum , ilk başta yadırgıyordum ama şu an kendimi doğal hissediyorum
Çirkin değilim , makyajsız ben asıl benim

Bir önceki konumdan beni hatırlarsınız. Makyaj bağımlılığım ile ilgiliydi. Pazar günü maalesef nişanlımın korona testi pozitif çıktı. Ve gerçekten ağır geçiriyor. Bu sabah daha iyi hissettiği için beni görüntülü aradı. "Acil açabilir misin, telefonu bile zor tutuyorum 2 dk seni göreyim" yazmış ben açmayınca da. E kıyamayıp açtım mecbur görüntüyü. Yer yarılaydı da makyajsız dolaşmayaydım dışarılarda. Sadece siyah göz kalemi vardı. Ergenler gibi bir de yüzümün yarısıyla konuştum. "hasta mısın sen, eve gitsen iyi olur halsiz duruyorsun" dedi. Turp gibiyim aslında. Yani makyajla ilgili her şeyi kullanan birisi olarak çocuk şok geçirdi de galiba diyemedi. Bir de hastalıkla cebelleşiyor. Sonra akşam konuştuk. Ya bende sadece göz kalemi vardı bugün, fark etmedin mi dedim. Görüntü biraz bulanıktı ama yo normaldin dedi. Yani normal olmam imkansız, arada fark uçurum. Beni kırmamak için mi böyle dedi yoksa gerçekten puslu mu görünüyordum bilemiyorum.

Şimdi de içim içimi yiyor. Bu nasıl saçma bir psikoloji bende çözemedim. Tüm hayatımı işgal ediyor bu düşünceler, hiçbir şeye odaklanamıyorum. Kendimi güzel bulmuyorum. Gerçekten güzel kategorisinde değilim. Evet bakımlıyım ama sorun tamamen sima. Yani yüz hatları. Bunu da değiştirmem mümkün olmadığı için makyajsız kendimi daha da çirkin görüyorum. Şimdi Allah var herkesi güzel bulmuyoruz. Beni görseniz yüzde yüz beni de güzel bulmazsınız. Bu bende takıntı haline geldi. İnsanlar ne der diye değil nişanlım hep makyajla bir nebze daha güzel gördü silince de benden soğuyacakmış da evlenince arzulaması vs komple gidecekmiş gibi hissediyorum. Makyajsız yorguuuun bitkiiiin yataktan yeni çıkmış uykulu gibiyim. Cildim alerjik olduğu için dermatologumun verdiği kremleri kullanabiliyorum sadece. Diğer denediğim ürünler beni mahvediyor. Kısacası cilt bakımıma da önem veriyorum üstelik. Bol su içiyorum güzel uyuyorum. Değerlerim iyi. Ama gerçekten olmuyor o yorgun görüntüyü silemiyorum.

Sizce siz gerçekten güzel misiniz? Ya da güzel değilimdir belki ama kendimi güzel buluyorum diyenlerden misiniz? Sürekli makyajla kendinizi gördükten sonra makyajsız nasıl hissediyorsunuz?
Bana ne kim beni nasıl görecekse çok da tın. Herkes mükemmel sanki. Kimseyi de dış görüntüsüyle yargılamam. Beni de birileri beğenmese de olur. Nişanlın da brad pitt değildir bence. Takma sağlığına dikkat et

Valla makyaj bana hiç yakışmıyor. Öyle güzel bi kadın değilim ama gülmek bana çok yakışıyor bence. Bir çok makyajlı kadın aslında makyajsız gayet güzel ama bunun farkında değiller.
Bana da makyaj yakışmıyor 😅 bir kalem bir de rimel yetiyor. Şimdi gençler çok erken mkyaja başladı. Ben 45 li yaşlardayım. O güzel dupduru yüzlerine çocuk yaşta...

Bir önceki konumdan beni hatırlarsınız. Makyaj bağımlılığım ile ilgiliydi. Pazar günü maalesef nişanlımın korona testi pozitif çıktı. Ve gerçekten ağır geçiriyor. Bu sabah daha iyi hissettiği için beni görüntülü aradı. "Acil açabilir misin, telefonu bile zor tutuyorum 2 dk seni göreyim" yazmış ben açmayınca da. E kıyamayıp açtım mecbur görüntüyü. Yer yarılaydı da makyajsız dolaşmayaydım dışarılarda. Sadece siyah göz kalemi vardı. Ergenler gibi bir de yüzümün yarısıyla konuştum. "hasta mısın sen, eve gitsen iyi olur halsiz duruyorsun" dedi. Turp gibiyim aslında. Yani makyajla ilgili her şeyi kullanan birisi olarak çocuk şok geçirdi de galiba diyemedi. Bir de hastalıkla cebelleşiyor. Sonra akşam konuştuk. Ya bende sadece göz kalemi vardı bugün, fark etmedin mi dedim. Görüntü biraz bulanıktı ama yo normaldin dedi. Yani normal olmam imkansız, arada fark uçurum. Beni kırmamak için mi böyle dedi yoksa gerçekten puslu mu görünüyordum bilemiyorum.

Şimdi de içim içimi yiyor. Bu nasıl saçma bir psikoloji bende çözemedim. Tüm hayatımı işgal ediyor bu düşünceler, hiçbir şeye odaklanamıyorum. Kendimi güzel bulmuyorum. Gerçekten güzel kategorisinde değilim. Evet bakımlıyım ama sorun tamamen sima. Yani yüz hatları. Bunu da değiştirmem mümkün olmadığı için makyajsız kendimi daha da çirkin görüyorum. Şimdi Allah var herkesi güzel bulmuyoruz. Beni görseniz yüzde yüz beni de güzel bulmazsınız. Bu bende takıntı haline geldi. İnsanlar ne der diye değil nişanlım hep makyajla bir nebze daha güzel gördü silince de benden soğuyacakmış da evlenince arzulaması vs komple gidecekmiş gibi hissediyorum. Makyajsız yorguuuun bitkiiiin yataktan yeni çıkmış uykulu gibiyim. Cildim alerjik olduğu için dermatologumun verdiği kremleri kullanabiliyorum sadece. Diğer denediğim ürünler beni mahvediyor. Kısacası cilt bakımıma da önem veriyorum üstelik. Bol su içiyorum güzel uyuyorum. Değerlerim iyi. Ama gerçekten olmuyor o yorgun görüntüyü silemiyorum.

Sizce siz gerçekten güzel misiniz? Ya da güzel değilimdir belki ama kendimi güzel buluyorum diyenlerden misiniz? Sürekli makyajla kendinizi gördükten sonra makyajsız nasıl hissediyorsunuz?
Ama evlenince sizi makyajsız görecek zaten.
Keşke makyajsız halinizi de gösterseydiniz böyle çekinceleriniz olmazdı.
Sırf makyaj için sizi beğenecekse hiç beğenmesin boşverin .

Back
X