- 17 Nisan 2019
- 541
- 782
- 103
- 36
- Konu Sahibi cicekportresi
Bence cildine bakım yaptır.peeling dermapen vb.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi ben orta guzellikteyim. Makyaj yapincada inanilmaz hafif kullaniyorum ama kapaticiligi cok yuksek seyler. Mesela cok iyi kapatici ve hafif bir fondteni parmak ucu kadar her yere yediriyorum hem bulamamis oluyorum hemde kapatmis oluyorum. Goz alti hayatta kullanmam yasli goseriyor. Benim kullandigim tamamen kapatici bie fondoten dudak tonlarinda mat bir ruj gozlerime rimel. Yalandan ustten gecilen bir kapatici pudra. Bu 4 u bana yeter. Buna fahriye evcen makyaji diyolar sanirim. Genelde herkes soyler agir makyaj yapmiyosun gayet guzelsin derler. Valla nisanlisiniz evleneceksiniz illaki gorecekti zaten. Gormemesi enteresan. Ben masallah kaza gecirdim yuuzmden kanlar akti adam gordu alerji oldum gordu epilasyondan ciktim yanik gordu evlendik surekli abdestten duru bi sekilde goRdu. Alisacaklar. Alisiyolarda. Benim goz altlarim mosmordur dalga gecenler var cekipmi geldin diye evet diyorum guluyorumBir önceki konumdan beni hatırlarsınız. Makyaj bağımlılığım ile ilgiliydi. Pazar günü maalesef nişanlımın korona testi pozitif çıktı. Ve gerçekten ağır geçiriyor. Bu sabah daha iyi hissettiği için beni görüntülü aradı. "Acil açabilir misin, telefonu bile zor tutuyorum 2 dk seni göreyim" yazmış ben açmayınca da. E kıyamayıp açtım mecbur görüntüyü. Yer yarılaydı da makyajsız dolaşmayaydım dışarılarda. Sadece siyah göz kalemi vardı. Ergenler gibi bir de yüzümün yarısıyla konuştum. "hasta mısın sen, eve gitsen iyi olur halsiz duruyorsun" dedi. Turp gibiyim aslında. Yani makyajla ilgili her şeyi kullanan birisi olarak çocuk şok geçirdi de galiba diyemedi. Bir de hastalıkla cebelleşiyor. Sonra akşam konuştuk. Ya bende sadece göz kalemi vardı bugün, fark etmedin mi dedim. Görüntü biraz bulanıktı ama yo normaldin dedi. Yani normal olmam imkansız, arada fark uçurum. Beni kırmamak için mi böyle dedi yoksa gerçekten puslu mu görünüyordum bilemiyorum.
Şimdi de içim içimi yiyor. Bu nasıl saçma bir psikoloji bende çözemedim. Tüm hayatımı işgal ediyor bu düşünceler, hiçbir şeye odaklanamıyorum. Kendimi güzel bulmuyorum. Gerçekten güzel kategorisinde değilim. Evet bakımlıyım ama sorun tamamen sima. Yani yüz hatları. Bunu da değiştirmem mümkün olmadığı için makyajsız kendimi daha da çirkin görüyorum. Şimdi Allah var herkesi güzel bulmuyoruz. Beni görseniz yüzde yüz beni de güzel bulmazsınız. Bu bende takıntı haline geldi. İnsanlar ne der diye değil nişanlım hep makyajla bir nebze daha güzel gördü silince de benden soğuyacakmış da evlenince arzulaması vs komple gidecekmiş gibi hissediyorum. Makyajsız yorguuuun bitkiiiin yataktan yeni çıkmış uykulu gibiyim. Cildim alerjik olduğu için dermatologumun verdiği kremleri kullanabiliyorum sadece. Diğer denediğim ürünler beni mahvediyor. Kısacası cilt bakımıma da önem veriyorum üstelik. Bol su içiyorum güzel uyuyorum. Değerlerim iyi. Ama gerçekten olmuyor o yorgun görüntüyü silemiyorum.
Sizce siz gerçekten güzel misiniz? Ya da güzel değilimdir belki ama kendimi güzel buluyorum diyenlerden misiniz? Sürekli makyajla kendinizi gördükten sonra makyajsız nasıl hissediyorsunuz?
O kadar da degil mac im olsa bebekler gibi bakarımŞimdi git ve o mac çantasını çöpe at![]()
E sen paylaşmıyorsun biz niye paylasalımYorumlarınız için çok teşekkür ederim, moral oldu. Belki de gerçekten bana öyle geliyor. Yazarken bile inanamadım ama :)
2009 yıllarında forumda makyajsız hallerini paylaşanlar olmuş. Şimdi o tayfa yok mu yahu?![]()
No father noo çok güzel karisinizMakyaj güzeliyim, bunu bilen biriyim.
Makyajsız iken bayağı genç görünüyorum fakat güzel değil, anca bayağı derli toplu olursam ehh şeklinde.
Nişanlınız normal karşılamış, yavaş yavaş makyajı no makeup makeup şekline indirin evde, gözünüz alışsın.
Sonra onun üzerine bir göz kalemi falan eklediğinizde bayağı makyajlı geleceksiniz gözünüze.