Makyajsız görmek istiyormuş

Bence de görmek hakkın zaten evlenirseniz her gün görecek. İlk başta çekinirsin sonra alışırsın at bir makyajsız foto :)

kademelı dogallıga donun.

mesela ılk etapta, fontoten allık aydınlatıcı ve sadece kırpıklerınızı kıvırın. yada renksız kıprık jelı surun. saatler alan ama cok dogal duran bır dagınık topuz yada orgu ıle.
bır donem oyle devam edın, ardından aydıntaıcıyı cıkarın gıbı gıbı. goz altı aydınltıcı kırpık jelı vs. herhalde bunları da anlamaz :)

Bana kalırsa direkt sifir makyajsız görsun öyle kademeli falan değil. Ne kadsr kötü olabilir ki? Gençsinizdır zten. Seven öyle de sever.

Beni ilk haftamızda makyajsız görmüştü tatilde tanışmıştık :))) Makyajsız daha güzel olduğumu söyler. Aşırı makyajı sevmez.
Bence erkekler başta neye alışıyorsa öyle gidiyor ama seni gerçekten seviyorsa sorun etmeyecektir

Büyük ihtimalle sadece yüzünüzün daha soluk olmasi farklı gelir ona . Çünkü hep makyaj yapan insanların makyaj yapmadıkları günler yüzleri soluk duruyor o kadar, o da göz alışkanlığından

Bence kendin ayarla makyajsiz bir randevu, piknik olur, kosuya gidelim temali olur, o zaman gorsun. Yoksa bu sekilde devam edersen illa ki hasta olacaksin veya daha kotu bir gununde makyajsiz olacaksin yani. E adama duble sok olacak olmayacak mi.

Hem ortamina uymayan yerde makyajsiz olmak dogrusudur.

Kat kat fondöten sürme ince bi tabaka sür
Göz Kapaticisi da oyle
Bronzer yapma,highlight ve hafif allık yeter
Göze de sadece rimel en nude olanindan bir ruj veya kalem...bu bile insana yetiyor da artıyor sende alışırsin hem ama bana kalsa boya badana yap yakışıyorsa sür gitsin şimdi
Yapmaycan da ne zaman yapcan? Tınlama bile milleti...sevgilin de kıçısinin ustune otursun öyle her biseyi merak etmesin 😄

Bende hep ilişkilerimde en azından 1 gün full makyajsız gittiğim olmuştur
Foto da attığım çok olmuştur
Benim doğal halimi görsün ona göre devam etsin
Laf eder falan eleştiriyi kaldıramam oyalamasın beni diyerekten😅
Ama hiç de sorun olmadı
Erkekler ne kadar süs püs sevseler de gün sonunda doğallıktan yanalar
En azından bir kısmı
Bir de doğal halini atan kadın daha özgüvenli bir izlenim veriyor
Ben buyum diyorsun yani
İnatla reddedersen o da başka bir açıyla bakmaya başlar

Kalıcı makyaj yaptırım bence. Kaş, kirpik lifting, kalıcı ruj. Hem günlük hayatta kolaylık yaşarsınız hem kendinizi daha iyi hissedersiniz. Günlük makyajınızı da çok ağır yapmayın bence.

Af buyurun sadece meraktan soruyorum, ya doğal haliniz pek de istediği bir tip değilse ne olacak 🤔 Keşke aylardır her görüşmenizde tanınmayacak derece makyaj yapmasaydınız.

Fondoten sur mutlaka anlasilmaz ki.hafif de bir allik,renkli bir nemlendirici.kasini da kursun kalemle boyayip seffaf rimelle yukari tara.hatta kirpiklerini sefaf rimelle kivir.
Benim fondotenim 40 50 liralik bi fondoten.gerci alali aylar oldu fiyat arttiysa bilemem.hic yapis yapis kaldigini,yuzde belli oldugunu gormedim.hatta sabah surduysem aksama yuzumde kalmiyor bile etkisi.
Ben az mi suruyorum fondoten surmeyi mi bilmiyorum beni bi aydinlatin🤭

Eminim güzelsinizdir ama kötü bir alışkanlık olmuş.
Arkadaşlara katılıyorum,yavaş yavaş makyajı azaltın.Birden sıfır makyaj giderseniz çok solgun gelirsiniz karşı tarafa.Sizi makyajsız görmeye de hakkı var bence.
Bir de nacizane tavsiyem makyaj rutininizi genel olarak değiştirmeniz..O kadar ağır makyajı her gün yaparsanız yüzünüz erken yaşlanır.İzin verin nefes alsın,dinlensin o da.

Benimde hiç farketmiyor makyajlı makyajsız . Gerçi bi fondöten bi ruj yaparım . Sevgilim makyajlı pek görmedi garibim 😀 bence hakkı adamın seven her türlü sever merak etme .

Ben de geçen seneye kadar herkesin karşısına makyajlı çıkardım çünkü aşırı sivilcelerim vardı. Makyajsız gezmek beni çok rahatsız ediyordu. Tedavi oldum çok şükür o sırada da makyajı bıraktım. Sadece göz makyajı yapıyorum.

Erkek arkadaşımla tatile gittiğimizde makyajımı silmiştim ve inanılmaz rahat bir şeydi benim için ve kendimi gerçekten böyle çok sevdim.

Gözçevrem ten rengime göre biraz daha koyudur. O yüzden evde olduğum halde birisi gelecekse hemen gözçevreme gerekli uygulamayı yapıyorum. Çok hafif rimel. Ruj yerine Nihal Ziyagil parlatıcısı candır :rolleyes: Sıfır makyajı da zorlarsam belki yapabilirim.

Erkek arkadaşına hak verebiliyorum. Şimdi sevecekse seni her halinle sevsinciler çıkabilir ama o halini de görmek en doğal hakkı.

Yavaş yavaş makyajı azalt derim ben.

Back
X