- 24 Mayıs 2020
- 5
- 26
- 3
- Konu Sahibi postakutusundakimizika
-
Ahahah ben de benzer bir şey yaşadım normal zamanda canım isterse yaptığım makyaj fondoten ve rimeldir hatta genelde sadece rimeldir. Nişanımızda kuaförden aldığında şok olup noldu sana demiştiBenim makyajsizligima o kadar alismisti ki adam dugunumuzde porselen makyaj yapinca
oha bu ne lan ! Moduna girdi adam yazik taniyamayacakti nerdeyse Allahtan gelinlik vardi :))
Arkadaslara katılıyorum kademeli azaltmakta fayda var
Peki o zaman hafif göz makyajı ile ilk görüntülü konussanız? Sende kendini daha rahat hissedersin belki.Cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icindedigim gibi ben her gun makyaj yapmiyorum, ikimizde calistigimiz icin haftada bir gun gorusebiliyorduk. E o zaman da rimel sur ay o zaman kapatici da sureyim aman far da olsun aydinlatici da allikta sureyim derken yaldir yaldir susleniyorum yani yoksa onunla gorusmedigimiz gunler makyajsiz ciktigim cok oluyor. Gozaltlarim cok koyu halkali makyajsiz en berbat gosteren kisim orasi. Ay yazik adama cidden ya ne umdu ne buldu olacak sanki üzücü cidden. Hala cesaret edemedimmm bu olaylar bitince gorustugumuzde sadece rimel ve gozalti kapaticisi surup gideyim diyorum ilk soku yasatalim bakalim ki bence rimel bile değiştiriyor insani aslinda
Hahaah kız güldürdün beni. Bilmiyorum ki bi challange çekin bariKomik gelecek sizlere belki ama benimde boyle bir derdim var. Sevgilimle 9 aydir birlikteyiz ve beni hic makyajsiz gormedi. Makyajin alâsini yapiyorum acikcasi, fondotenden tutun bronzera alliga farlara aydınlaticilara kadar. Tek sebebi kendimi oyle cok mutlu hissediyo olusum, bayiliyorum yuzumu renklendirip makyajla ugrasmayaSevgilim de hic makyajsiz gormedi hep bulusmalara suslenip puslenip gittim hastalik veya acil bi durumda yasamadigim icin hic gormedi. Dogal halimi de merak ettigini soyluyor, ki hakli ben olsam bende merak ederdim. Bir gun makyajsiz disari ciktigimda arkadasim beni tanimamisti gerisini siz dusunun simdide sevgilimin verecegi tepkiden cok cekiniyorum ve endiseleniyorum. Bariz bambaska oluyorum cunku makyajsiz gercekten guzel olmayan bi tipteyim. Sevgilimde ay ne guzelsin bugun, gozlerin cok guzel (kahverengi gozlerim ama maskarayla tabi bambaska oluyo) fistigim benim diye diye sever. Adam bi gorse altinda ne var o yuzden de mahcubum korkuyorum hic dusunmemistim bu durumu. Sizce boyle seyler sevgiyi etkiler mi? Ayrilanlar falan oluyormus cunku. Siz boyle bi durumda ne yapardiniz ya da boyle bisey yasadiniz mi? Ne yapayim ben simdi?
Herkesin makyaj algısı ve güzellik algısı görecelidir kişiye göre değişir. Ben makyajsız çok güzel (bana göre güzel) kimse görmedim. Cilt tonu eşit, göz altı parlak, hafif rimel herkesi daha canlı, daha sağlıklı gösterir. Basit bir rimel bile bakışı değiştiriyor. Ben severim en az bir rimel sürmeyi şimdi ipek kirpikler çıktı da yazın rahatladık sürüyorum bb kremi çıkıyorum kaşlarımda kontur evet doğal seven olabilir bende böyle seviyorum eşimde mutlu bu durumdan illa doğal olacağım diye bişe yok sen nasıl mutluysan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?