- 2 Şubat 2014
- 1.731
- 3.800
- 333
- Konu Sahibi postakutusundakimizika
-
Makyaj iyidir, güzeldir ben de severim ama sürekli o kadar ürünü surata boca etmek hiç mantıklı bir hareket değil bence. Daha gencecik, su gibi kızlar. Çoğu makyaj yapınca benden büyük görünüyor. Yazık ciltlerine, sağlıklarına.of aslında kimse makyaş yapmasa hiç gerek kalmayacak :)
evet yani ama bakıncada daha seksi olunuyor gibi vede pürüzsüz yapıyor . ama hemen herkes yapıyor makyajı en azından sadece özel günlerde yapılsa iyi okula giderken bile çoğu kız yapıyor bende sizinle aynı düşünüyorum amaMakyaj iyidir, güzeldir ben de severim ama sürekli o kadar ürünü surata boca etmek hiç mantıklı bir hareket değil bence. Daha gencecik, su gibi kızlar. Çoğu makyaj yapınca benden büyük görünüyor. Yazık ciltlerine, sağlıklarına.
O kadar fark olması için her gün kontür falan yapmanız lazım o kadar uğraşıyor musunuz cidden. Yoksa gözleriniz küçüktür örneğin onu biraz büyütür makyaj. Makyajla ilgili büyük şoku kyle jennerin makyajsız halini görünce yaşamıştım kadın resmen her gün yüz nakli yapıyormuş sizin de o kadar mı.Tesekkur ederim onerilerinize cok tatli ve acik sozlusunuzmuhabbet arasinda bu makyajin altinda ya beklemedigin bir sey cikarsa deyip gulusuyoruz, yok ya ne olabilir o kadar sacmalama her halinle cok guzelsindir eminim diyor yazik. boyle diyor daha da uzuluyorum beklentiye bak
Bir arkadaşım var ortaokuldan beri arkadaşız. Hep çok makyaj yapardı. Ailem bana izin vermezken o makyajlı gezerdi. Şu an makyajsız hallerimiz arasında 5 değil 10 değil neredeyse 15 yaş fark var. Şimdi farkında değiller 10 sene sonra görecekler aşırı kimyasal ürün kullanmanın etkilerini.evet yani ama bakıncada daha seksi olunuyor gibi vede pürüzsüz yapıyor . ama hemen herkes yapıyor makyajı en azından sadece özel günlerde yapılsa iyi okula giderken bile çoğu kız yapıyor bende sizinle aynı düşünüyorum ama
Oh aynıyım bende marttan beri bir gram boya değmedi yüzüme40 yaşını görmeden suratınız boynunuza inecek, cildiniz pörsüyecek, karışıklıklarınız ütüyle bile açılmayacak. Sonra gelsin estetikler, dolgular, gerdirmeler. İnsan bu kötülüğü kendine neden yapar ki?
Mart ortasında beri yüzüne bir gram makyaj malzemesi değdirmeyen kudra yanıtladı
Oh aynıyım bende marttan beri bir gram boya değmedi yüzümeZaten normalde de çok makyaj yapan biri değilim ama o bbyi ve rimeli dahi temizlemek öyle zor geliyordu ki. Şimdi doğrudan yıkayıp geçiyorum oh ne rahat ya
Oturduğum yerde kilo vermeyi bana da öğretseniz çok makbule geçerValla cildim canladı kendine geldi resmen şu birkaç ayda. Aklıma estikçe de saçıma, yüzüme bakımlar maskeler yapıyorum. Karantinadan güzelleşip çıkacam sanırım. Oturduğum yerde kilo da vermişim
Ahaha yemiyorum. Yemekle aram hiç iyi değil. Bir de ne hikmetse eve kapanınca işim bitmez oldu. Eşim evden çalışıyor fulltime. Onun yemeği çayı kahvesi, yemek yap, ekmek yap, temizlik yap üçgeninde yaşıyorum ondan herhalde. Verdiğim kilolar kocaya gitmiş zaten.Oturduğum yerde kilo vermeyi bana da öğretseniz çok makbule geçer
İşte ben bu yüzden kilo vermiyorum. Bir eş yok , iki yemek yemeyi seviyorumAhaha yemiyorum. Yemekle aram hiç iyi değil. Bir de ne hikmetse eve kapanınca işim bitmez oldu. Eşim evden çalışıyor fulltime. Onun yemeği çayı kahvesi, yemek yap, ekmek yap, temizlik yap üçgeninde yaşıyorum ondan herhalde. Verdiğim kilolar kocaya gitmiş zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?