- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi black_swan_
-
Tamam işte yanlışlıkla arayın, yanlışlıkla telefonunuz açık kalsın.Yok ben plan yapip intikam alacak biri degulim yani ben bunun yuzune bakinca tukururum gercekteb dayanamam ki.
Normal davranamam.
Ezikligini yasar mi sizce boyle tipler.
bak bu da iyi fikir hahahaTamam işte yanlışlıkla arayın, yanlışlıkla telefonunuz açık kalsın.
Ablanızla o ş...z hakkında şöyle çirkin, böyle karaktersiz, şöyle embesil diye içinizdekileri dökün. Sonra kapatıp engelleyin her yerden.
Bu iyi fikir. onu adam yerine koyup konuşmanın pek bi etkisi olmaz, azıcık utanacak olsa 6 ayda görüştüğe kişiye hatta tanımadığı kişiye bile o sözleri yakıştırmazdı. Kendi silahıyla vurun.Tamam işte yanlışlıkla arayın, yanlışlıkla telefonunuz açık kalsın.
Ablanızla o ş...z hakkında şöyle çirkin, böyle karaktersiz, şöyle embesil diye içinizdekileri dökün. Sonra kapatıp engelleyin her yerden.
Aynen yap artık bole assalıklara varya sınır oluyorum tırnaklarımı yuzlerıne gecırmek ıstıyorumSoylemicem duydugumu.
Ama karaktersiz,kisiliksiz, seref yoksunu oldugunu soyledigim bir mesaj atip her yerden silip engellicem. Dediginiz gibi bombossun diyerek biraktigimi yazicam.
Sizin yerinizde olsam hiçbişey demeden çekip giderim meraktan gebersin bu ona yeterSoylemicem duydugumu.
Ama karaktersiz,kisiliksiz, seref yoksunu oldugunu soyledigim bir mesaj atip her yerden silip engellicem. Dediginiz gibi bombossun diyerek biraktigimi yazicam.
Soylemicem duydugumu.
Soylemicem duydugumu.
Duyduğunu söylersen oda herkesle paylaşır kendini aklamak için...sessiz kalırsanız düşünür sadece, kimseyle paylasamaz gururu incinir çünkü...Ablam da oyle diyor. Hic bir sey demezsem oturur dusunurmus degmezmis. Aciklarsam.duydum diye inkar edermis ustune ben terk edince evet oyleydi der uste cikarmis. Icimde kalanlar ne olacak peki ?
Karaktersizligini yuzune carpmayisim hep icimde kalmaz mi ?
Ablam da asil oyle yaparsan icinde kalir cunku altta kalmaz ayni igrenclikle cevap verir diyor.
Neden?
Dun arkamdan atip tuttugun herseyi tek tek duydum.
Makyajimla kendimi sana kakalamak istedigime kadar hakkimda icinde tuttugun ve arkadasina kustugun herseyi duydum.
Bidaha karsima cikma.
Demek neden zor?
Ayrilik sebebini bilmezse bide arkanizdan tripli kezban der soyleyim bu pislik herif.
Herkes dediğiniz kim? Evli değil ki akrabalarla yaysın? Birkaç arkadaşına anlatsa bile onları da kendi gibi karaktersiz adamlar zaten.Duyduğunu söylersen oda herkesle paylaşır kendini aklamak için...sessiz kalırsanız düşünür sadece, kimseyle paylasamaz gururu incinir çünkü...
Zor degil . neden zor olsun.
Haha tipini begenmiyodum noldu zoruna mi gitti diyecek kadar pislik biri.
Ben bu tavri dun gordum.ha bunu dese ne demese ne. Ama istedifim tek sey kendini bir halt zannetmesi. Kendinin de bes para etmedigini bilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?