- 6 Mayıs 2016
- 9.139
- 9.082
- 198
- Konu Sahibi black_swan_
-
Herhalde terk edilsin ama bi insana durup dururken şerefsiz deyip nedenini söylemeden bitirmen mantıksız ve o iş öyle kalamaz illa ki senden neden böyle hakaret ederek ayrıldığını öğrenmek ister, biraz düşünce de nedenini tahmin bile edebilir. Ve sonra ne olur? Ortamlarda kız için böyle böyle dedim kız duymuş meğer puhahahah diye alay konusu olursun. Aklını kullan, hırsına yenilip ezik duruma düşme.
Bir iki gün soğuk davran sonra sevmiyorum de ayrıl.
Bak cok mantikli iki yorum. Duyduklarindan dolayi ayrildigini bilmese daha iyi. Senin onu begenmedigini istemedigini soylersen cok daha etkili olur.Sanırım şöyle yap böyle yap denilen öneriler yaş ve yaşanmışlıklarla alakalı.
36 yaşındayım ve birkaç gün sonra senden soğudum sana karşı bir şey hissetmiyorum diyerek hakaret etmeden, kötü bir şey söylemeden terk etmenin alabileceğin en güzel intikam olduğunu düşünüyorum.
Fakültede ikinci sınıfta mıydım neydim, konuştuğum biri vardı, el ele tutuşuyorduk bana göre her şey güzel ilerliyordu, bir gün telefonumu açmadı, o günün sonunda saf saf ne oldu acaba başına bişey mi geldi diye endişelenmeye başladım, sonra hiç açmadı, yolda karşılaştığımız zaman öylesine, çöp gibi terk edildiğimin şokunu atlatmaya çalışıyordum, hem de 6 ay sonra..
Demem o ki insan hep sebep arıyor, yani deseydi ki gözünün üstünde kaşın var o yüzden olmadı; ben o sebebe sarılacaktım. Hiçbir şey demedi ve benim için çok sarsıcı bir deneyim oldu bu.
Bu söylediğin kişi seni beğenmediğine göre beğenmediği kişi tarafından beğenilmemek onu etkileyecektir diye düşünüyorum.
Ne yaptiniz mesaj attiniz mi? Bence hic duymamis gibi yapin. Bir iki gun soğuk davranin. Oyle bir ayrilin ki özgüvenini yitirsin. Karakterini sevemedim bi turlu, olgun biri degilsin, senden iyice sogudum devam ettiremicem gibi laflarla ayrilabilirsiniz. Ya da başkasina aşık oldum diyebilirsiniz:)Pislik ya. Bilmesin tipinden sansin karakterinden sansin. Valla 6 ayimi nasil gecirdim cok cok uzuluyorum. Utanc duyuyorum. O laflarini duymadan da bes para etmez karakterini anladigimi bilsin. Kendi ne ya ?rezalet,asla ayrilamam zanneeti heralde.
SuperrrrYapılabilecek ama bence yapılmaması gereken bir baska alternatif:
Onu cekici bulmadıgınızı söyleyerek terk edin. Duydugunuz konusmadan hic bahsetmeyin, onu fiziksel olarak cekici bulmadıgınızı, hicbi sey hissedemediginizi, hatta yakınlasırken kendinizi zorladıgını bu nedenle de irite oldugunuzu soyleyin. Yanlış anlama nolur, seni uzmek istemem ama kötü kokuyosun, sacların yaglı, cok kıllısın, burnun yamuk gözüm takılıyo vs. vs. Salın sallayın gitsin. Cok iyi bi insansın kendimi cok zorladım ama olmuyo,
Hiçbir şey yazma ve engelleme sana ulaşma imkanı olsun ama ulaşamasın , asla cevap verme ...
Uzun zaman böyle devam et sonra bir şekilde karşılaşınca "arkadaşı ile sevgili dedikodusu yapan erkeklerden hoşlanmıyordum " dersin
Muge kim vallahi tanimiyorumMüge hatun,senmisin?Vallahi kitap yazsan bestseller olursun yemin ederim:))
Müge hatun,senmisin?Vallahi kitap yazsan bestseller olursun yemin ederim:))
Çok güzel fikirler verilmiş, en güzeli hiç duyduğunu belli etmeden ezerek aşşağılayarak terk etmek. Yorumu bulamadım biri yazmış hanımlardan, iyi bi insansın ama olmuyor tipsizsin kokuyorsun vs diye. :) sakın bunu bunu duydum nasıl dersin deme, o an ki sinirle bi de ağlarsın sonra, söylediklerinin hepsi hırsından söylenmiş olur, bi anlamı kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?