Makyajsiz gorunce sahtekar demek??

Ya ben anlamadim.igrenc ya igrenc.
Benden nasil bir cikari olabildi.
Cinsel hayatimiz filan yok. Hani desem ki oyle bir sey var ondan hala birlikte oyle bi sey de yok.Heralde birini bulana kadar yedekte tuttu

Arkadaşlara katılıyorum. Duyduğunuzu söylemeyin. “Ben böyle bir ilişki istemiyorum. Kaç gündür tatildesin ve seni özlemedim. Sana karşı yoğun duygular beslemediğimi anladım. Gelse de görüşsek demiyorum. Çok üzgünüm. Lütfen bana kızma. Ama böyle hissederken devam edemem” vs deyin. İnandırıcı olun. Sonra da her yerden engelleyin. Arkadaşına da “beğenmediğim kız onun hakkında konuştuklarımızı duymuş hahahah” diyeceğine “beğenmediğim kız beni terk etti” desin.

Ahh ahhh sundan 7 8 sene önceki halim olacaktı neler neler yapardim ona,ama iste hayat insani olgunlaştırıyor evlendim biraz duruldum . Yoluşmayi bıraktım

Arkadasim bu pisligin yüzüne vur ve engelle daha cok rahat edersin emin ol,sonra pisman olup sana yalvar yakar oluşunu izle.

Yalniz bisey dicem makyajsız görmüş ya ne kadar farkli olabilirsin ki? Bazi insanlarda makhaj belli bile olmaz ama benim makyajli halim ve makyajsiz halim arasinda cooook fark var cunku saclarim platin sarısı goz.altlarim biraz mor ben bambaska birine dönüşüyorum hani sahtekar diycek kadar napmis olabilirsin yeniden burun mu cizdin kendine ya da yeniden göz mü. Şaka gibi gercekten zaten ağır makyaj yapmıyor mussun yani

Aynısını yapın. Kız arkadasınızla otururken arayın yanlışlıkla aramış gıbı aynn ıade edın. Sızı unutsada o an hıssettıklerı egosunu sarsacak:)

Telefonda duyduklarinizin sizin için söylenmis oldugunu varsayarak yaziyorum, siz neden böyle bir insan için üzüldünüz agladiniz? Belli ki cok iyi kalpli birisiniz bugune kadar anlamadiniz ama karsiniza cikivermis iste. Ayrilma yöntemi nasil olur emin degilim biraz daha düsünelim,burda çok güzel yorumlar geliyor acele etmeyin. Ama herseyden önce otururup sükredin cok sanslisiniz

hangimizin makyajsız daha çirkin olduğu ortaya çıktı bence.
ben yüzümü sen karakterini makyajlamışsın bu durumda asıl dolandırıcının da kim olduğuda tartışılır.
benim hayatıma yakışacak bir insan değilsin hoşçakal.
diye mesaj atıp her yerden engellerdim ben olsam..

Ben olsam onun haberi olmadan yeni manita yaparım. Ona da, aşırı aşık gibi davranıp bir yerlerini kaldırırım. Aylar sonra da geçip karşısına benim hayatımda yeni biri var aylardır görüşüyoruz zaten derim. Beni ahkaksızlıkla suçlamaya kalkarsa da iğrenç dolandırıcı dediği bir insanla aylardır beraber olmasının farklı olmadığını söyler tekmeyi koyarım.

İhanet+ özgüven mahvetme+ utandırma her şey var

Benim cirkin yuzum makyajla hal oldu seni kandirdim ama senin o igrenc kalbini makyaj halledemedi.gercek yuzun ortaya cikti defol hayatimdan diye msj atin.gorsun bi halta yaramadigini

Burda konu makyajsız olman da değil sadece.. hastasın sen.. yani normalde her halinle güzel bile olsan hastayken insanın yüzü gözü dağılıyor şişiyor.. yarın öbür gün hasta olsan ya da ne bilim başka bi şey olsa bu adam ona da laf söyler..

Yat kalk şükret senin dedikodunu arkadaşına yaparken duymuşsun ki artık zamanını daha fazla değmeyen insanlara harcamazsın...

Ben olsam sen bana boyle boyle demissin ne karaktersizsin. Adam olan sevgilisinin dedikodusunu yapar mi? Der, gider ayak arkadasiyla da arasini bozardim. Ne bilecek telefondan duydugunu.

okudugum en mantıklı yorum

Konuşmaları duydugumu söylemezdim herhalde ilk etapta. Olmayacağını söyler ayrılırdım. Ama baktım peşimi bırakmıyor kapıma yapışıyor, ona beklediği açıklamayı yapardım.

"Sen dudağımdaki ruja, gözümdeki rimele olan hevesinden benimle zaman geçirmişsin. Süs bebeğin gibi yanında gezdirmek istemişsin sadece. Arada sevgi sözcükleriyle de kandırıyorsun tabi. Benim düşüncelerim, kişiliğim karakterim, yani ben black swan hiçbir zaman senin umrunda olmamış. Öyle ki hasta halimin içini sızlatması gerekirken, hasta görünümümle arkadaşlarınla dalga geçecek kadar iğrenç kansız bir adammışsın. Şimdi burada ettiğin o iğrenç küfürleri hakaretleri düşündükçe ağzının ne kadar pis olduğunu düşünüp duruyorum. Pislik akıyormuş senin tükürüğünden. Nasıl öpmüşüm ben seni? Uzaktan uzaga pis kokusunu aldım sanki. Midem bulandı artık. O yüzden lütfen cevap vermek için bile olsa konuşma. Bir daha da beni rahatsız etme."

sen onu bulgar manken ayagında evlenme vaadiyle kandırıp para istemediysen dolandırmak ne alaka hakikaten ya.. kendini ne zannediyor ki dolandırmak kandırmak demis. alllahım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…