- 3 Eylül 2018
- 52
- 39
- 3
- 34
- Konu Sahibi black_swan_
-
Hayır acaba kendi manken falan mı bu ne özgüven. Arkadaslari arasinda cool takiliyor güya kızı yerden yere vurarak. Çok ucuz bir insanmışsen onu bulgar manken ayagında evlenme vaadiyle kandırıp para istemediysen dolandırmak ne alaka hakikaten ya.. kendini ne zannediyor ki dolandırmak kandırmak demis. alllahım yaa
Sizden hahsettiğine emin misiniz çok şaşırtıcı..Niye ayrilmiyor o zaman aşkım diye iyi geceler mesaji atmaya devam etme sebebi ne paraniz mi cok yani çıkarı olmalı begenmedigi kadınla niye birlikte ?
hic konustunuz mu bugunYok ya param cok degil. Cinsellik de yok.
Anlamiyorum aklim sasti. Defol git o zaman. Neden hala benlesin igrenc
Sizden hahsettiğine emin misiniz çok şaşırtıcı..Niye ayrilmiyor o zaman aşkım diye iyi geceler mesaji atmaya devam etme sebebi ne paraniz mi cok yani çıkarı olmalı begenmedigi kadınla niye birlikte ?
Mesaj atmis denize gidiyorum diye. Ya vallahi cildircam. Ablam ve burdaki bazi arkadaslar da belli etme senin ozguvenini yiktigini bilmesin diyor.hic konustunuz mu bugunaradı mı ya da yazdı mı, naptınız??
sen onu bulgar manken ayagında evlenme vaadiyle kandırıp para istemediysen dolandırmak ne alaka hakikaten ya.. kendini ne zannediyor ki dolandırmak kandırmak demis. alllahım yaa
Canım niye biliyor musun ayrılma gibi bir niyeti oldugundan değil. O güya arkadaşları arasında artistlik yapıyor orada. Bazı erkeklerin öyle bir huyu vardır. Kız arkadaşını ya da karısını yerden yere vururlar. Bayagı bildiğin küçük düşürmeye çalışırlar. Saygısızlar çünkü. Kendi saygı duymuyo kimsede duymasın diye yapıyo. Ama o arkadaşlar kadını görsün, naber yenge muhabbeti yapmaya devam ederler. Biz saf kadınlarda çay ikram ederiz gelenlere süpürge oluruzSizden hahsettiğine emin misiniz çok şaşırtıcı..Niye ayrilmiyor o zaman aşkım diye iyi geceler mesaji atmaya devam etme sebebi ne paraniz mi cok yani çıkarı olmalı begenmedigi kadınla niye birlikte ?
Konuştun mu bende merak ettim
Mesaj yazıp engelle istersen 6 aydır benden şerefsiz ligini saklayıp dolandirdigin için falan yaz
bence de aynen:/ böyle karaktersiz biri bunu da gidip millete anlatır yine dalga gecerek. dönene kadar sabret dönünce buluşun ve seni çekici bulmuyorum yanıma yakıstırmıyorum de terk et asla da ben bunu yapamam bunu söyleyemem diye dusunme!! o karaktersiz senin hakkında atıp tutarken rahat rahat konusabiliyordu, sen de asla utanma, söyle ve terk et. icine oturur. eger pesinden kosar rahatsız ederse de söylersin duydugunu ve cevap hakkı bile vermeden engellersin.Mesaj atmis denize gidiyorum diye. Ya vallahi cildircam. Ablam ve burdaki bazi arkadaslar da belli etme senin ozguvenini yiktigini bilmesin diyor.
Yaziyorum yaziyorum siliyorum.
Karaktersiz demek istiyorum. Daha ne diyebilir hakkimda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?