Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani kendisi o kolay erişilen herşeye erişebildiğini farketmişNe karıştırıyor gibi? Anlamadım kusura bakmayın kafam çorba gibi oldu..
Sanırım blöf yaptığımı düşünüyor. Burnumu sürtmeye falan mı çalışıyor bilmiyorum sürekli kaybetmekten korkan biri nasıl bu kadar saçma bir konuda bu kadar pervasız olur şaşırdım gerçekten.Ya açıkcası benim teknolojiye karşı geliştirdiğim antitezlerim olduğu için. Yani teknolojinin hep zararlarını savunmuşumdur sevmiyorum bende akıllı telefonundan tut atom bombasına kadar. Ama sizin konu güven yüzünden sanırım. Kullanma teknoloji sevmiyorum diyen adamın kendisininde kullanmaması gerek. E zaten sosyal medyanızda yok süper daha niye konuşuyor ki bu. Geri adım atmayın bekleyin. Başkaları tarafından beğeniliyor diye kaybetmekten korkan adam yüzüğü eline aldığında kalp krizi geçirmesş lazımdı. Erkekler icraat istiyoruz artık gurur değil!
Bence kendisine güvenmiyor. Benimle ilgilenen çok oluyor, kıskanıyor o yüzden demişsin. Sana değil ama seni aklını, gönlünü çelecek erkeklere güvenmiyor. Özgüveni olan birisi böyle yapmaz ama.Bana güvenmediği izlenimi oluşuyor değil mi haksız değilim?
Ama şunu da söylemem lazım biraz fevri bir hareket. Saatlerce günlerce tartışabilirdiiniz konuyu direk yüzük vermek bana göre değil. Yani bir kez çıktığı zaman bir anlamı kalmıyor. Etraflıca düşünüp konuşup tartışsanız daha iyi olurduSanırım blöf yaptığımı düşünüyor. Burnumu sürmeye
bence muhteşem bir hareket ileride nasılsa düzelir diye kendini kandırmıyorsun en azından sevgilinin yaptığı kaybetme korkusu değil güvenmemek ben olsam bende aynı senin yaptığını yapardım istediği kadar seninle tanışmak isteyen olsun sen kendini bildikten sonra hiçbir şey olmaz yakında bu çalışma markete gitme de derİyi günler herkese .
Yaza evleneceğim bir erkek arkadaşım var. Kendisiyle dün sabah konuşuyorduk bana akıllı telefon kullanma evlenince gibisinden bir şeyler söyledi. Ben de ne alaka falan dedim. İşte vakit kaybı, sana normal bir telefon alalım falan dedi. Ben de ben telefon bağımlısı değilim çok şükür niye vakit kaybı olsun ki dedim. Sinir oldum açıkçası, asıl sebebi ne dedim. O da işte her şeye erişim çok kolay, her türlü saçma veya yanlış şeye de dedi.
Ben orada koptum zaten. Teknoloji nasıl kullandığına göre fayda ya da zarar sağlar dedim ben kötü bir şeye niyetlenirsem ancak zararlı olur falan hala kendisini savununca inanamıyorum sana ya diye bağırıp çağırdım .
Sonra yanından uzaklaştım beş dakika sonra geldim yüzüğü eline verdim "ben mantıklı ve akıllı olduğunu düşünerek evleniyorum senle, şu andan itibaren senle evlenmek istemiyorum" dedim . Çektim gittim.
Aynı ortamda bulunuyoruz ama dünden beri konuşmuyoruz. Arada çay ister misin vs dedi birkaç kere hayır dedim o kadar. Bana yaklaşmıyor çünkü sakın dokunma bana evlenmek istemiyorum seninle dedim.
Şimdi ben kesinlikle blöf yapmadım dün, gerçekten söylediği şeyler bana saçmalık gibi geldi daha da önemlisi bana güvenmediğini düşündüm. (burada bir parantez açmam gerekirse sosyal medya kullanmıyorum bile. Aramızda güven sorunu olmadı hiç, sadece benimle ilgilenen çok insan oluyor ve beni kaybetmekten korkuyordu kendi ifadesiyle )
Bana güvenmediğini ve mantıksızlaştığını düşündüğüm için o an gerçekten evlenmek istemedim ve yüzüğü verdim. Ama dünden beri yere göğe sığamıyorum derler ya aynen öyleyim.
Şimdi hatalı olan o değil mi adım atması gereken, bu kadar saçma bir yasak koymak istemesi ve uzatması anormal değil mi? Yoksa ben bağırdığım ve yüzüğü eline verdiğim için suçlu muyum? Yüzüğü eline verme sebebim makul değil mi? İlk defa buz gibi davranıyor bana ve dünden beri iptal olmuş durumdayım.
Mantıklı, makul yol gösterin bana lütfen.
Blof yapmissim zatenSanırım blöf yaptığımı düşünüyor. Burnumu sürtmeye falan mı çalışıyor bilmiyorum sürekli kaybetmekten korkan biri nasıl bu kadar saçma bir konuda bu kadar pervasız olur şaşırdım gerçekten.
Hatalı ise olur.Sanırım blöf yaptığımı düşünüyor. Burnumu sürtmeye falan mı çalışıyor bilmiyorum sürekli kaybetmekten korkan biri nasıl bu kadar saçma bir konuda bu kadar pervasız olur şaşırdım gerçekten.
(burada bir parantez açmam gerekirse sosyal medya kullanmıyorum bile. Aramızda güven sorunu olmadı hiç, sadece benimle ilgilenen çok insan oluyor ve beni kaybetmekten korkuyordu kendi ifadesiyle )
Belki kendisi sosyal medyada ne cevizler kırıyordur da size yakalanmak istemiyordur![]()
Blöf yapmadım o an gerçekten ayrılmak istedim bana çok mantıksız geldi çünkü. Ama çevrem çok fevri bir insan olduğum için bu olayda da böyle davrandığımı düşünüyor, uzlaşma vs. çalışmadığım için.Blof yapmissim zaten
Konu ne anlamadim ben
Blof yapmissin gelip gonluni almasini bekliyorsun.
O da nazlaniyor.
Hadi uzatma da git konus ozur dile.
Nasil olsa barisacaksin.
Bir daha da yuzuk cikarip da sonra kendini yeme
Sanki sizin hiçbir zaman görmek istemeyeceğiniz şeylere bakıyor ya da yapıyor o yüzden internete girebileceğiniz bir telefonunuzun olmasını istemiyor gibi. Yoksa neden böyle bir konuşma yapsın ki? Çok saçma bir istek/Ne karıştırıyor gibi? Anlamadım kusura bakmayın kafam çorba gibi oldu..
Şu an dip dibeyiz mecburen. Ben perşembe günü ayrılıcam yanından sanırım o yüzden ayrılık gibi olmuyor. Dip dibe olup konuşmamak da insanı yiyip bitiriyor.Hatalı ise olur.
İnsanlar böyledir.
Hataları varsa karşıdakinin sevdiğinden eminse özür dilemez, bir de yağ gibi üste çıkar.
Mantıklı bir hareket yapmışsınız diye tebrik edecektim ama siz ondan adım atmasını bekliyorsunuz, şaşırdım.
Böyl düşünen birinden nasıl buz gibi soğumaz ve yüzünü bile görmemek için uğraşmak yerine adım beklersiniz?
Bilmiyorum artık kendi kafasında nasıl düşünüyor ama benim için kolaylık demek akıllı telefon. İstediğim herhangi bir şeye bakmak için dakikalarca bilgisayar mı açıcam Allah aşkına nasıl bu kadar saçmalıyor anlamıyorum ..E bu insanlar zaten size sosyal medya hesaplarınız yoksa düz mesaj ve arama ile ulaşacak, yani en eski antenli telefonun bile sahip olduğu özellikler. Akıllı telefonun farkı neymiş?
Genel olarak fevri ve heyecanlı bir yapım var maalesef.Öyle bir hareket yapacağına önce onunla konuşup sebeplerini sorup, sonrada sen kendi düşüncelerini anlatmalıydın...Yüzüğü ele vermek bukadar kolaymı. şimdiki insanlar resmen çocuk gibi hareketleri var. tartmadan düşünmeden, karşıyı anlamaya çalışmadan...