• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mal oldum iyice, bir şey deyin

Bilmiyorum artık kendi kafasında nasıl düşünüyor ama benim için kolaylık demek akıllı telefon. İstediğim herhangi bir şeye bakmak için dakikalarca bilgisayar mı açıcam Allah aşkına nasıl bu kadar saçmalıyor anlamıyorum ..

Çok severse öyle olur. Bende öyleyim. Hatta seninkinin fikri bana da parlak geldi ahaha. :KK70:

Ben de mesela benimkinin sosyal medya hesaplarını ele geçirdim her yere fotolarımızı attım. Böylece dışarıdan gelebilecek tehlikeleri engelledim. O inatla bunu istiyorsa ve sen akıllı telefondan vazgeçmek istemiyorsan hesaplarına birlikte çekildiğiniz fotoları koyabilir ve böylece gönlünü hoş edebilirsin. İki tarafın da gönlü olmuş olur. Yani sen telefonunu değişmeden devam edersin. Onun da içinde şüphe tedirginlik kalmamış olur. Nasıl fikir?

Hiç mi daha önce sinyal vermedi yahu bayağı paranoyak galiba. Onu da geçtim bir insanı bu derece kısıtlamak filan bilemiyorum niyeti kötü sanırım,kararınız isabetli olmuş evlenmeden bunu diyen sonra çalışma,sokağa çıkma vs der.

İyi günler herkese .

Yaza evleneceğim bir erkek arkadaşım var. Kendisiyle dün sabah konuşuyorduk bana akıllı telefon kullanma evlenince gibisinden bir şeyler söyledi. Ben de ne alaka falan dedim. İşte vakit kaybı, sana normal bir telefon alalım falan dedi. Ben de ben telefon bağımlısı değilim çok şükür niye vakit kaybı olsun ki dedim. Sinir oldum açıkçası, asıl sebebi ne dedim. O da işte her şeye erişim çok kolay, her türlü saçma veya yanlış şeye de dedi.

Ben orada koptum zaten. Teknoloji nasıl kullandığına göre fayda ya da zarar sağlar dedim ben kötü bir şeye niyetlenirsem ancak zararlı olur falan hala kendisini savununca inanamıyorum sana ya diye bağırıp çağırdım .

Sonra yanından uzaklaştım beş dakika sonra geldim yüzüğü eline verdim "ben mantıklı ve akıllı olduğunu düşünerek evleniyorum senle, şu andan itibaren senle evlenmek istemiyorum" dedim . Çektim gittim.

Aynı ortamda bulunuyoruz ama dünden beri konuşmuyoruz. Arada çay ister misin vs dedi birkaç kere hayır dedim o kadar. Bana yaklaşmıyor çünkü sakın dokunma bana evlenmek istemiyorum seninle dedim.

Şimdi ben kesinlikle blöf yapmadım dün, gerçekten söylediği şeyler bana saçmalık gibi geldi daha da önemlisi bana güvenmediğini düşündüm. (burada bir parantez açmam gerekirse sosyal medya kullanmıyorum bile. Aramızda güven sorunu olmadı hiç, sadece benimle ilgilenen çok insan oluyor ve beni kaybetmekten korkuyordu kendi ifadesiyle )

Bana güvenmediğini ve mantıksızlaştığını düşündüğüm için o an gerçekten evlenmek istemedim ve yüzüğü verdim. Ama dünden beri yere göğe sığamıyorum derler ya aynen öyleyim.

Şimdi hatalı olan o değil mi adım atması gereken, bu kadar saçma bir yasak koymak istemesi ve uzatması anormal değil mi? Yoksa ben bağırdığım ve yüzüğü eline verdiğim için suçlu muyum? Yüzüğü eline verme sebebim makul değil mi? İlk defa buz gibi davranıyor bana ve dünden beri iptal olmuş durumdayım.

Mantıklı, makul yol gösterin bana lütfen.
en iyisini yapmışsınız taviz vermeyin. nişanlınızda kullanıyor mu akıllı telefon ? madem öyle o da bıraksın. demekki o akıllı telefonda fazlasıyla birşeyler karıştırmış. blöf yapmadıysanız içinizi yemeyi bırakın . o böyle soğuk davranarak tabiri caizse sizi yola getirmeye çalışıyor kendince. yelkenleri suya indirirseniz her dediğini bir şekilde yaptıracaktır bu kişi. umursamayın, hiç oralı olmayın. sizi kaybetmekten korkuyor madem, etrafınızda dolanması gerekirdi,

Tebrik ediyorum çok güzel davranmişsin.

Niyeti iyi olsaydı ikimiz de kullanmayalım derdi, sen kullanma demezdi zaten. Baskıcı ve geri kafalı bir adam.

Bilmiyorum artık kendi kafasında nasıl düşünüyor ama benim için kolaylık demek akıllı telefon. İstediğim herhangi bir şeye bakmak için dakikalarca bilgisayar mı açıcam Allah aşkına nasıl bu kadar saçmalıyor anlamıyorum ..

Kendisi neler yapıyorsa artık..

canım bak...ondan karşılık bekleme şimdi.sen git, güzelce konuşun..tak yüzüzğünü parmağına. Haklıyken haksız duruma düşürmüşşsün kendini. birdahada ne olursa olsun o yüzük çıkmasın .Evleneince bundan büyük sorunlar olucak o zaman
ne yapıcaksın..nişanlıyken sorunlar karşısında nasıl davranmalıyız prova dönemi aslında. senin ve onun evlilikte bazı fedakarlıklar yapmanız gerekecek..emin ol tatlı dil herşeyi çözüyor.bağırıp çağırınca sorunlar büyür, tatlı dille kim ikna olamazkiiii :)
İyi ama saçmalayan, sebep göstermeksizin bana yasak koyan o neden ben adım atayım? Onun atması gerekmez mi?

Çok severse öyle olur. Bende öyleyim. Hatta seninkinin fikri bana da parlak geldi ahaha. :KK70:

Ben de mesela benimkinin sosyal medya hesaplarını ele geçirdim her yere fotolarımızı attım. Böylece dışarıdan gelebilecek tehlikeleri engelledim. O inatla bunu istiyorsa ve sen akıllı telefondan vazgeçmek istemiyorsan hesaplarına birlikte çekildiğiniz fotoları koyabilir ve böylece gönlünü hoş edebilirsin. İki tarafın da gönlü olmuş olur. Yani sen telefonunu değişmeden devam edersin. Onun da içinde şüphe tedirginlik kalmamış olur. Nasıl fikir?
Sosyal medya hesabım yok. Düşünün yani. Söyleyeceklerim bu kadar.. :olamaz:

Tebrik ediyorum çok güzel davranmişsin.

Niyeti iyi olsaydı ikimiz de kullanmayalım derdi, sen kullanma demezdi zaten. Baskıcı ve geri kafalı bir adam.
Kendisi mecburen kullanıyor biraz iş için falan. Ama kendisi sevmiyor diye benim kullanmamı engellemeye çalışması saçmalık değil de nedir?

İyi ama saçmalayan, sebep göstermeksizin bana yasak koyan o neden ben adım atayım? Onun atması gerekmez mi?
Bence size güvenmeyerek, özür dilemesi gereken o,şu devirde akıllı telefonu,olmayanmı var?.hadi diyelim evlendiniz evinizde bilgisayarda olacak ,internet her halukarda hayatımızın içinde, ,ve kullanıyoruz ,nasıl kullandığımız ise kendi elimizde, ,devir teknoloji devri:kahve:

Ben görücü üsüslü evlilik yaptım nişanlykn bana eşim sana küçük bi telefon alıcam fln dedi ben direk kullanmam dedim oda sen blrsn fln dedi ama sonra nasıl istiyorsan öyle alırız dedi aldıda bence beş dk gidip kararının değişip deişmedgni sorun deişmedyse ona göre davranın bnm peşimde normal de kıskanç ama kısıtlıyacak kadar değil bazen çok rahatm bazende beklemedim yerden kıskanır beni evlendktem sonra onunsn zaten kısıtlayacagnı sanmıom

İyi günler herkese .

Yaza evleneceğim bir erkek arkadaşım var. Kendisiyle dün sabah konuşuyorduk bana akıllı telefon kullanma evlenince gibisinden bir şeyler söyledi. Ben de ne alaka falan dedim. İşte vakit kaybı, sana normal bir telefon alalım falan dedi. Ben de ben telefon bağımlısı değilim çok şükür niye vakit kaybı olsun ki dedim. Sinir oldum açıkçası, asıl sebebi ne dedim. O da işte her şeye erişim çok kolay, her türlü saçma veya yanlış şeye de dedi.

Ben orada koptum zaten. Teknoloji nasıl kullandığına göre fayda ya da zarar sağlar dedim ben kötü bir şeye niyetlenirsem ancak zararlı olur falan hala kendisini savununca inanamıyorum sana ya diye bağırıp çağırdım .

Sonra yanından uzaklaştım beş dakika sonra geldim yüzüğü eline verdim "ben mantıklı ve akıllı olduğunu düşünerek evleniyorum senle, şu andan itibaren senle evlenmek istemiyorum" dedim . Çektim gittim.

Aynı ortamda bulunuyoruz ama dünden beri konuşmuyoruz. Arada çay ister misin vs dedi birkaç kere hayır dedim o kadar. Bana yaklaşmıyor çünkü sakın dokunma bana evlenmek istemiyorum seninle dedim.

Şimdi ben kesinlikle blöf yapmadım dün, gerçekten söylediği şeyler bana saçmalık gibi geldi daha da önemlisi bana güvenmediğini düşündüm. (burada bir parantez açmam gerekirse sosyal medya kullanmıyorum bile. Aramızda güven sorunu olmadı hiç, sadece benimle ilgilenen çok insan oluyor ve beni kaybetmekten korkuyordu kendi ifadesiyle )

Bana güvenmediğini ve mantıksızlaştığını düşündüğüm için o an gerçekten evlenmek istemedim ve yüzüğü verdim. Ama dünden beri yere göğe sığamıyorum derler ya aynen öyleyim.

Şimdi hatalı olan o değil mi adım atması gereken, bu kadar saçma bir yasak koymak istemesi ve uzatması anormal değil mi? Yoksa ben bağırdığım ve yüzüğü eline verdiğim için suçlu muyum? Yüzüğü eline verme sebebim makul değil mi? İlk defa buz gibi davranıyor bana ve dünden beri iptal olmuş durumdayım.

Aynen haklisin canım sonuçta evlilik birisine köle olmak değil önce bunu öğrensin erkek arkadaşın kişisi cok sinirlendim ne sacma ve egoistce bir istek.
Sakin kararindan dönme dönersen evlenince her dedigini yaptirir sana tabi evlenirsen.

Eğer yüzüğü çıkardığınız an tepki vermediyse zaten doğru karar vermişsiniz bence hiç barışmayın

Cok iyi yapmisin.. Telefondan başlacakmis sonra ip sökügü gibi gerisi gelirdi... Kendi kendine alış verişe cikma, giyinmene dikat et, camdan bakma vs vs.. Bosver gitsin..

Kendinden biliyorsa demek :işsiz:
Şuan öyle hissettim, bence telefondan bir işler karıştırıyor ve senin de yapmanı istemediği için böyle bir şey dedi.

ikimiz de kullanmayalım dese bi nebze anlıycam ama o kullanıcak sen kullanmayacaksın. ilginç valla. ama o yüzüğü eline verdiyseniz bi daha görüşmeyin derim, neden aynı ortamdasınız ve adım atmasını bekliyosunuz?

İyi günler herkese .

Aklına bunu getirebilen adam hastadır. Net.
Duruşun için tebrik ederim. Taksın sepeti koluna herkes kendi yoluna

Yuzugu eline verme sebebinde haklisin tabi. Ama adam kendi kafa yapisini diretiyor iste. Kabullenmiyorsan ozaman oda adim atmaz boyle.
Kendisinin fikrini baya parlak saniyor sanirim :KK70:

Back
X