- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
Ya açıkcası benim teknolojiye karşı geliştirdiğim antitezlerim olduğu için. Yani teknolojinin hep zararlarını savunmuşumdur sevmiyorum bende akıllı telefonundan tut atom bombasına kadar. Ama sizin konu güven yüzünden sanırım. Kullanma teknoloji sevmiyorum diyen adamın kendisininde kullanmaması gerek. E zaten sosyal medyanızda yok süper daha niye konuşuyor ki bu. Geri adım atmayın bekleyin. Başkaları tarafından beğeniliyor diye kaybetmekten korkan adam yüzüğü eline aldığında kalp krizi geçirmesş lazımdı. Erkekler icraat istiyoruz artık gurur değil!
Savundugunuz kadar da kotu degilmis bakin buradan fikir alis verisi yapiyoruz.
Teknoloji gelismisligi gosteren seylerin en basinda. Her konuda teknoloji var. Mesela saglik sektorunde. Rontgenimizin cekildigi makina da teknoloji, 15 saniye de ekg ceken makina da teknoloji, agizimizdan minicik bi kamera sokup midemize bakan da teknoloji, mr makinalari da teknoloji, kanserde ışın tedavileri de teknoloji hatta acilde-yogun bakimda bagli oldugumuz hani kalbimiz durdugunda düt düt düüüt diye öten makinalarda teknoloji. Teknoloji yoksa insanlik maalesef yok. Bir tarafta haklisiniz, askeri alandaki teknoloji de saglik sektorunun tam tersi insanligin bitmesine sebep olur ama suan mesele atom bombalari degil.
Dünya artik teknoloji dunyasi. Teknolojiye hep antitez yapan birinin degil internet uzerinden fikir alis verisi yapmasini telefona bile el surmemesi gerek. Yanlis mi dusunuyorum?
Ayrica eski telefonlar da birer teknoloni. Telefon teknolojisinin hemen hemen ilk ayagi. Koni sahibinin erkek arkadasi sadece sacmalamis. Mantikli ve sakin sekilde gerekcelerini birbirlerine sunmus olsalardi ne eline yuzugu verirdi ne de simdi geri donmesini beklerdi.