insanları iyi sayılır öyle bağnazlık yok. geneli alevi idi sanıım. yerleşim açısından gelişmiş bir ilimiz. gayet güzeldir malatya. nereden gideceksiniz malatya ya?
Şehir imkanları olarak ve konum olarak güzel bi yerde. Malatyali tanidiklarimdan yola cikarak biseyler soylemek isterdim ama genel olarak algilanacagindan en iyisi susayim:)
Malatyali misiniz:)
Ama çok merak ettim
Bati derken nerden gideceginiz onemli izmir gibi tatil beldesinden gidiyorsaniz biraz sikilabilirsiniz ama genel olarak eglenceli bir sehir insanlarin saygili davranmagi ogrendigi bir yer.esimin isi dolayisiyla tayinimiz malatyaya cikti malatya nasil bir yer iki yil ordayiz batidan gidicez yasam nasil insanlari nasil bagnazlik var mi rahat edermiyiz nerelerden ev tutmaliyiz alisabilir miyiz
Demekki sizin de bilip de soylemek istediğiniz konular vardır. Ben kisaca söyle anlatayım kaç tane memleketinden uzak Malatyali tanidiysam memleketini de kendini de ovmeye bayilirdi. Yaşadıkları sehri de insanini da nerdeyse hergün kinarlardi siz soylesiniz siz boylesiniz vs. Madem yasadigin yeri de insanini da kotuluyorsunuz Tayin imkanıniz var Malatya ya neden gitmiyorsunuz dediğimde hepsi sus pus:) hem kotule hem de vazgecme:) bu da böyle bir animdir:)Evet ama merak etme alışkınım.
Demekki sizin de bilip de soylemek istediğiniz konular vardır. Ben kisaca söyle anlatayım kaç tane memleketinden uzak Malatyali tanidiysam memleketini de kendini de ovmeye bayilirdi. Yaşadıkları sehri de insanini da nerdeyse hergün kinarlardi siz soylesiniz siz boylesiniz vs. Madem yasadigin yeri de insanini da kotuluyorsunuz Tayin imkanıniz var Malatya ya neden gitmiyorsunuz dediğimde hepsi sus pus:) hem kotule hem de vazgecme:) bu da böyle bir animdir:)
Başkalarını bilemem ama ben sağlıkci olarak tayin çıkartana kadar göbeğim catladi aynı şekilde tanıdık bir abi Doğunun en ücra köşesinde malatyaya tayin çıkarabilmek için 10 yıldır hizmet puani biriktiriyor başka sektörleri bilmem ama bizim sektörde çok zor malatyaya gitmek.Demekki sizin de bilip de soylemek istediğiniz konular vardır. Ben kisaca söyle anlatayım kaç tane memleketinden uzak Malatyali tanidiysam memleketini de kendini de ovmeye bayilirdi. Yaşadıkları sehri de insanini da nerdeyse hergün kinarlardi siz soylesiniz siz boylesiniz vs. Madem yasadigin yeri de insanini da kotuluyorsunuz Tayin imkanıniz var Malatya ya neden gitmiyorsunuz dediğimde hepsi sus pus:) hem kotule hem de vazgecme:) bu da böyle bir animdir:)
Başkalarını bilemem ama ben sağlıkci olarak tayin çıkartana kadar göbeğim catladi aynı şekilde tanıdık bir abi Doğunun en ücra köşesinde malatyaya tayin çıkarabilmek için 10 yıldır hizmet puani biriktiriyor başka sektörleri bilmem ama bizim sektörde çok zor malatyaya gitmek.
Bu arada nasıl bir yer çok çok gelişmiş bir yer değil ama doğuda çoğu şehire göre çok fazla imkanları var ilçeleri daha sakin ama imkanları az hakkınızda hayırlısı.
Siz demek istedigimi yanlış anlamışsiniz konu tayin degil. Malatya'dan başka ile kendi Rızalariyla gelip yasiyorken kendi memleketlerini ve kendilerini yere göğe sigdiramayip sofrasina oturup yemeğini suyunu içtiği insanları ve memleketimizi kotuleyip bazen aşağılayıcı laflar etmelerinden söz ediyorum. Böyleyken lafin gelisi madem sevmiyorsunuz o zaman tayin alabilirsiniz dediğimde ise sesleri çıkmıyor yani isterlerse gitmeye imkanları vardir.Başkalarını bilemem ama ben sağlıkci olarak tayin çıkartana kadar göbeğim catladi aynı şekilde tanıdık bir abi Doğunun en ücra köşesinde malatyaya tayin çıkarabilmek için 10 yıldır hizmet puani biriktiriyor başka sektörleri bilmem ama bizim sektörde çok zor malatyaya gitmek.
Bu arada nasıl bir yer çok çok gelişmiş bir yer değil ama doğuda çoğu şehire göre çok fazla imkanları var ilçeleri daha sakin ama imkanları az hakkınızda hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?