Merhaba canım dogufertilde dün transferim oldu genel olarak memnunum bakalım sonuç ne olacak bekliyoruzMerhabalar malatya da tüp bebek tedavisi olan var mı? Hangi merkez iyi ? Laboratuvar, embriyolog ve doktor olarak öneriniz var mı?
Bende kararsız kaldım canım kayseriye mi gideyim malatya da mı başlayayım . Depremden sonra hiçbirşey eskisi gibi değilMerhaba canım dogufertilde dün transferim oldu genel olarak memnunum bakalım sonuç ne olacak bekliyoruz
Tabi seni etkilemek istemem imkanın nereye uygunsa orda yaptır canım Rabbim yardimcin olsunBende kararsız kaldım canım kayseriye mi gideyim malatya da mı başlayayım . Depremden sonra hiçbirşey eskisi gibi değil
Canım estağfurullah iyi bir merkez mi diye tereddütteyim malum depremde denizhan bey gittiTabi seni etkilemek istemem imkanın nereye uygunsa orda yaptır canım Rabbim yardimcin olsun
Evet şuan uğraş hoca sadece var ama dediğim gibi ben memnunum tabi uğraş hoca çok pozitif insana umut aşılayan biri zaten Malatya'da da şuan pek bı seçenek yok benim için öyle en azındanCanım estağfurullah iyi bir merkez mi diye tereddütteyim malum depremde denizhan bey gitti
Kayseri acıbadem Mustafa taş a gidinBende kararsız kaldım canım kayseriye mi gideyim malatya da mı başlayayım . Depremden sonra hiçbirşey eskisi gibi değil
Sonucunuz belli oldumu acaba bende orda tüp Bebek tedavisi gördüm merak ettimTabi seni etkilemek istemem imkanın nereye uygunsa orda yaptır canım Rabbim yardimcin olsun
Canım sonucumu bugün öğrendim pozitif çok şükür Rabbim bu yolda emek harcayan kim varsa emeklerini boşa çıkarmasınSonucunuz belli oldumu acaba bende orda tüp Bebek tedavisi gördüm merak ettim
Benim olumsuz oldu Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sizin adınıza çok sevindimCanım sonucumu bugün öğrendim pozitif çok şükür Rabbim bu yolda emek harcayan kim varsa emeklerini boşa çıkarmasın
Mustafa taşa mı gittinizCanım sonucumu bugün öğrendim pozitif çok şükür Rabbim bu yolda emek harcayan kim varsa emeklerini boşa çıkarmasın
Sizinde mi mustafa taşBenim olumsuz oldu Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sizin adınıza çok sevindim
Rabb'im inşallah tez zamanda doğal yoldan seni sevindirsin çok sağol Allah razı olsunBenim olumsuz oldu Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sizin adınıza çok sevindim
Yok hayır Malatya'da uğraş hoca benim doktorumMustafa taşa mı gittiniz
Yok benm uğraş hocaydıSizinde mi mustafa taş
Allah hayırlı etsin. Uğraş hoca iyi miYok hayır Malatya'da uğraş hoca benim doktorum
Duanız için Allah razı olsun ama benim iki tüpümde kapalı o yüzden tek şansım tüp BebekRabb'im inşallah tez zamanda doğal yoldan seni sevindirsin çok sağol Allah razı olsun
Tekrar seneyecek misinizYok benm uğraş hocaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?