Slm hanımlar. Bana Malatya'da tavsiye edebileceğiniz bayan kadin dogum doktoru var mi? Ama gerçekten insan halinden anlayan ve işini iyi bilen biri olmalı.
8 aydir bebek istiyoruz olmuyor daha evvel zorunlu kürtaj olmustum. Burda gittigim bir doktor var ama aceleciligimden hoslanmiyorum değiştirmek istiyorum. Mujde, park, gözde kışla hayat hastanesinde memnun kaldiginiz doktor varsa bana özelden ya da burdan yazarsaniz cok memnun olurum
20 gün önce kızımızı çok şükür sağlıkla kucağımıza aldık.Eşim kamuda üst düzey yönetici olduğu için işi için Ankaraya gel[/QUOTE][QUgünTE="alaimisemaa, post: 37269907, member: 448797"]Slm hanımlar. Bana Malatya'da tavsiye edebileceğiniz bayan kadin dogum doktoru var mi? Ama gerçekten insan halinden anlayan ve işini iyi bilen biri olmalı.
8 aydir bebek istiyoruz olmuyor daha evvel zorunlu kürtaj olmustum. Burda gittigim bir doktor var ama aceleciligimden hoslanmiyorum değiştirmek istiyorum. Mujde, park, gözde kışla hayat hastanesinde memnun kaldiginiz doktor varsa bana özelden ya da burdan yazarsaniz cok memnun olurum
20 gün önce kızımızı çok şükür sağlıkla kucağımıza aldık.Eşim kamuda üst düzey yönetici olduğu için işi için Ankaraya geldik.Malatyadaki doktorumuz FETHİYE ERSANDI.Tedavi için şubat tatilinde Malatyaya geldik.Çok şükür 20 günlük kızım var.Doğumum Ankarada oldu.Tüm hamileliğim boyunca bir sürü sıkıntılar oldu bunları aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...e-tedavi-gorenler.593771/page-4#post-37520469 Fethiye Hanım uzaktada olsa sağolsun bizi bırakmadı sürekli kontrollerim tahlilerimle ilgilendi.Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum.Malatyada ilgisi,bilgisi,titizliği,tecrübesiyele gidebileceğiniz en iyi kadın doğumcu.Doktorunuzun her konuda bilgisi olmasının ben çok avantajını yaşadım.Kendisi her salı saat 1800 de v sağlık programını sunuyor.Googleden v sağlık yazıp izleyebilirsiniz.İnşaallah sizde ve isteyen herkes sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.....[QUgünTE="alaimisemaa, post: 37269907, member: 448797"]Slm hanımlar. Bana Malatya'da tavsiye edebileceğiniz bayan kadin dogum doktoru var mi? Ama gerçekten insan halinden anlayan ve işini iyi bilen biri olmalı.
Zehra Kuzu muayene ederken iyi. Güzel ilgileniyor detayli bilgi veriyor. Fakat kürtajda ne hemşirelerden ne de doktordan memnun kaldım. Doktor beni kandırdı. Bana dediki rahmin açılmış mi ona bakacagim uyutmayacagim sanma. Ben de inandim. Önceden konuşmuştuk Genel anestezi yapacam demisti sonra ben masadayken uyutmadan operasyona başladı. Guya rahmin ağzına bakiyormus canimi öyle acittiki perişan oldum aglamaktan. Baktı ki çok kasiliyorum uyuttu. Yaziklar olsun gerçekten psikolojimi mahvetti.ben hıc kadın doktora gıtmedım sanrm bugune kadar. parkta bı zehra hanım vardı bı kere ona gttım hep erkek doktorlardı ve memnun da kaldım cogundan.
secıdo ne kullandn klomen falan mı
Allah yardımcın olsun canım,ben de zehra hanımda 10 ay tedavi oldum ama hep boş tedaviler beni oyalamaktan başka bişey yapmadığını anladım,en sonunda rahim filmimi çekti anestezili,tüplerin kapalı dedi,hemen kendi hastanesindeki tüp bebek ünitesine yönlendirdi,tabi ben yıkılmıştım o anda ne yapacağımı bilemedim,çok vicdansızlar çook...hep çıkarları doğrultusunda davranıyorla,şimdi şüphe etmeye başladım acaba gerçekten kapalı mı diye,doktor hata yapmış mıdır acabaZehra Kuzu muayene ederken iyi. Güzel ilgileniyor detayli bilgi veriyor. Fakat kürtajda ne hemşirelerden ne de doktordan memnun kaldım. Doktor beni kandırdı. Bana dediki rahmin açılmış mi ona bakacagim uyutmayacagim sanma. Ben de inandim. Önceden konuşmuştuk Genel anestezi yapacam demisti sonra ben masadayken uyutmadan operasyona başladı. Guya rahmin ağzına bakiyormus canimi öyle acittiki perişan oldum aglamaktan. Baktı ki çok kasiliyorum uyuttu. Yaziklar olsun gerçekten psikolojimi mahvetti.
şuraya yaşadıklarımı detayli yazdim okumak isteyen bakabilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-deyip-beni-kandirdilar.777956/#post-38259748
Allah yardımcın olsun canım,ben de zehra hanımda 10 ay tedavi oldum ama hep boş tedaviler beni oyalamaktan başka bişey yapmadığını anladım,en sonunda rahim filmimi çekti anestezili,tüplerin kapalı dedi,hemen kendi hastanesindeki tüp bebek ünitesine yönlendirdi,tabi ben yıkılmıştım o anda ne yapacağımı bilemedim,çok vicdansızlar çook...hep çıkarları doğrultusunda davranıyorla,şimdi şüphe etmeye başladım acaba gerçekten kapalı mı diye,doktor hata yapmış mıdır acaba
Evet uzmanlık alanlarına dikkat etmek lazım. Internette nerde çalıştığı ve hangi konuya hakim olduğu hakkinda bilgiler mevcut genelde.. Fakat insanlığıni ancak tecrübe ederk anliyoruz malesef.rabbım bı daha yasatmasın.malatya da guvenılır tup bebek merkezlerı yok kı ya da sayıları cok az. ve her kadın dogumcu da cocuk tedavısı konusuna hakım degıl.
ben doğu fertile gidip tedavimi oldum çok memnun kaldım ilgili uzman bir ekip gibi geldi bana,ocakta transferim var bakalım sonuç ne olacakEvet uzmanlık alanlarına dikkat etmek lazım. Internette nerde çalıştığı ve hangi konuya hakim olduğu hakkinda bilgiler mevcut genelde.. Fakat insanlığıni ancak tecrübe ederk anliyoruz malesef.
Ben gözde ya da sevgi hastanesini deneyeceğim bir de.. memnun kalırsam buraya yazarım.
Kizlar sizler de doktor tecrübelerinizi paylaşın. Bize bizden başka destek olacak kimse yok anca çeken biliyor
bu zamana kadar gıttgım doktorlar,
seyma hascalık
levent sahın
tarık gul
zehra kuzu
ozhan...
alı pekınce
kemal kahraman
son olarak denızhan denız :) ben de dogu fertılden devam edıyorum tedavıme
ocak subat gıbı tup dunuyorum bakalm hayırlısı.
melegımgelsın sana tuple ılgılı bse sorayım. mesela benım bı sonrakı adet tarıhım 10 ocak.
10 ocakta baslarsam ne sıklıkla ve bu ısın toplamda kac gunde bttıgını anlatr msn?
bde transferden sonra yatmk falan gerekıo muymus. ben pütrgeye gıdecegm bde calısıyorum
Transferden sonra sanirim dinlenmek en iyisi ben de sonrasinda rapor alicambu zamana kadar gıttgım doktorlar,
seyma hascalık
levent sahın
tarık gul
zehra kuzu
ozhan...
alı pekınce
kemal kahraman
son olarak denızhan denız :) ben de dogu fertılden devam edıyorum tedavıme
ocak subat gıbı tup dunuyorum bakalm hayırlısı.
melegımgelsın sana tuple ılgılı bse sorayım. mesela benım bı sonrakı adet tarıhım 10 ocak.
10 ocakta baslarsam ne sıklıkla ve bu ısın toplamda kac gunde bttıgını anlatr msn?
bde transferden sonra yatmk falan gerekıo muymus. ben pütrgeye gıdecegm bde calısıyorum
Seyma hascalik hapishanede sanirim,kürtaj davasinda bayagi dosyasi kabarik
Seyma hascalik hapishanede sanirim,kürtaj davasinda bayagi dosyasi kabarik
hastanenin imajı bozuldu bence daha da park hastanesine gitmem :)seyma hanımla ılgılı bı durum yoktu canım sanrım dıger doktorla alakalıydı daha cok :)
aynenhastanenin imajı bozuldu bence daha da park hastanesine gitmem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?