Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

benim 2. gebeliğim canım , 1. si kürtaj olmak zorunda kalmıştım, hemen hemen 10 aydır bu bebek işleriyle uğraşıyorum, Allahım daha fazla bekletmez inşallah bizleri :2:

topragim az sabır

itin olur senin sihirli değnek ama yok el mahkum beklicez hadi inşallah güzel haber verirsin bize

simdi zaman dusmanimiz oldu valla.bebek beklemeden once sihirli degnek olsa dunyayi aliriz derken simdi sihirle istedigimiz seye bak iste. Yahu filmlerde adam ceketini assa kadin hamile kaliyordu simdi adam ruhunu da teslim etse bize tik yok.ahhh o yalanci filmler

benim 2. gebeliğim canım , 1. si kürtaj olmak zorunda kalmıştım, hemen hemen 10 aydır bu bebek işleriyle uğraşıyorum, Allahım daha fazla bekletmez inşallah bizleri :2:
arkadasim buyuk gecmis olsun.vardir hayir.insallah Allah' im gonlune gore verir.amin.bilseydim evlendigim gun baslardim diyorum ancak oluyormus bu isler ne bilem

Allahım analı babalı büyütsün yavrularını, acılarını göstermesin inşallah... bende Denizhan beyi çok duydum ama çok yoğunmuş sanırım randevu almakta bayağı zormuş diye duydum :26:

evet canım ama anamed kadın saglıgını arayıp randevu alabilirsin ben iki bebegimide denizhan hocam da dogum yaptım çok memnun kaldım allah razı olsun çok ilgili ve cok güleryüzlü bir doktor..

ayy o filmler değil mi beni bu hale koyan, adama dedim ki ben 3 ay bebek istemiyorum hele bi birbirimizi tanıyalım, sanki hemen hamile kalacağım, adamda mecbur kabul etti, ben ne bileyim ki her şey türk filmlerindeki gibi sanmıştım oysaki, 10 aydır bekle babam bekle

evet canım ama anamed kadın saglıgını arayıp randevu alabilirsin ben iki bebegimide denizhan hocam da dogum yaptım çok memnun kaldım allah razı olsun çok ilgili ve cok güleryüzlü bir doktor..

hamile kaldığımda gidebilirim canım, çok tşk ederim sağol, başka böyle tavsiye edebileceğin doktor varsa seçenekler değerlendirilir tatlım

hamile kaldığımda gidebilirim canım, çok tşk ederim sağol, başka böyle tavsiye edebileceğin doktor varsa seçenekler değerlendirilir tatlım

canım bide ali pekince sanırım alt katta yine aynı yerde bir de gözde de ismail evren var bildigim kadarıyla ne demek tatlım benim yardımcı olabildiysem ne mutlu

canım bide ali pekince sanırım alt katta yine aynı yerde bir de gözde de ismail evren var bildigim kadarıyla ne demek tatlım benim yardımcı olabildiysem ne mutlu

sağol canım bu gidişle bu doktorlardan birine zaten gideceğiz, iyi doktor olması bizler için çok önemli

hayirli ugurlu olsun malatyali olmasam da topigin ugurlu olsun demege geldim arkadasim insallah bebklerinizin resmini paylasirsiz burda tabi bende konuk olarak gelirim bebgimle topiginize
kuzum benim hoş geldin başım üstünde yerin var
kızlarrr bende malatyalıyım ama evli degilim insallah evlendiğimde katılırım aranıza ama gene topiginizde olmak istiyorum hamiş aday adayı olarak:)hayırlı ugurlu olsun topraklarımmmm
inşallah canım Allah gönlüne göre bi yuva nasip etsin
herzaman gel canım bekleriz, Malatyalı, şuralı buralı diye bir şey yok tatlım, bebeklerini heyecanla bekleyen anne adaylar var ister hamile olsunlar ister hamile adayı olsunlar isterse hamile aday adayı olsunlar
çok haklısın canım bu arada işte ben yoğunum çok giremiyorum konu açtım diye benden beklemeyin bazen giremiyorum bu hepimizin topiği
Ohh ne guzel olmus , pek guzel olmus.eline saglik.bir yandan ,burda da dertleselim sayili gunlerimiz kaldi bata bu ay.gebericem meraktan valla.
rica ederim hepimizin topiği valla benimde hafif sancılar var 6 gün kaldı
canım sayfan hayırlı olsun benim bi uçda malatya darendeye ulaşır kabul ederseniz...___???bat 21
hoş geldin canım ulaşır ulaşır bitanem
ohhhh açılmış sayfamiz hayırlı olsun hepimize bikac saate tanisip kaynasmaya gelcem bensiz kaynasmayin ha
ya iki arada bi dere kaynaşmışlar
ben 32 yaşındayım tatlım, malatya Doğanşehirliyim, malatyada oturuyorum, ziraat mühendisiyim , egede okudum 10 yılda izmirde oturdum ama işim dolayısıyla şu an malatyadayım...
canım bende doğanşehirliyim malatyalıyım malatyada yaşıyorum
sağol canım inşallah Allah yavrularını sana bağışlasın bencede denizhan hoca çok iyi şimdi ordan geliyorum bide zehra kuzu

yusram benim bat bugün ama daha gelmedi
inşallah gelmez diyemicem çünkü hamile degilim o yuzden biran önce gelsin cumaya Laparoskopi olcam reglim bitmezse gene gün atarlar offf
kisaca bat bugün
canım batı düzeltecem senin laparoskopi neden olacan ki geçmiş olsun

kızlar ben gebelik öncesi kontrollerimi Zehra Kuzu ya yaptırdım çok beğeniyorum ama bugün deniz hocaya gittim arkadaşla 24 haftalık gebe o da çok ilgili bizim 4. ay tekrar kontrol için erken dedi ama arkadaşın bebeği görüdüm çok güzel bişey ya. Allah;'ımmmm bizede nasip et

sağol canım bu gidişle bu doktorlardan birine zaten gideceğiz, iyi doktor olması bizler için çok önemli
valla canım ben de burdan arastırıp bulmustum çok memnun kaldım kuzuma kavustum darısı size olsun inşallah bi an önce gidin muayeneye bence hiç beklemeyin sizde dualarım sizinle olucak inşallah

zehrayı ilk defa duydum canım eminim hepsi iyidir benimde önce korunmadık olmadı sonra denizhan hocayı budlum aradım gittik eşimle klomen verdi o ay hamile kaldım kuzuma darısı size olsun inşş

kızlar malatyada kadın dogum uzmanı arıyorsanız sevgi demirhan var cok iyi bir doktor tek gecerim ben malatyada...hayat hastanesinde ona gidin ben orda calıstım tecrübelerime ve gördüklerime dayanarak yazıyorum...

denizhan hocaya bende gittim oda cok iyi ama pcosda bana uzun süre diane kullandırttı bukadar uzun süre kullanmak dogru degilmiş ama iyi bir doktor

kızlar malatyada kadın dogum uzmanı arıyorsanız sevgi demirhan var cok iyi bir doktor tek gecerim ben malatyada...hayat hastanesinde ona gidin ben orda calıstım tecrübelerime ve gördüklerime dayanarak yazıyorum...

denizhan hocaya bende gittim oda cok iyi ama pcosda bana uzun süre diane kullandırttı bukadar uzun süre kullanmak dogru degilmiş ama iyi bir doktor

merhaba canım ben baslıgı görünce yazdım bilmiyorum benim acımdan hiç bi sorun olmadı cok şükür tatlım iki dogumu ve hamilelik sürecim denizhan hocam takip etti ve dogumu yaptı bende düşüncemi yazdım bu arada sevgi hocam da denizhan hocamın kirvesi olur yabancı degil

anladım canım 2 side iyi doktorlar

tatlım ben hayatta ebru inci coşkuna gidiyorum onun için ne dersin madem orada çalıştın:26:

ayy ayy uçtuk ama daha fazla uçarız inşallah ama sevinçten :)
inşallah canım inşallah

laparoskopi nedir ki canım yaa, önemli bir şey mi, ne yapacaklar şimdi sana :26:
güzelim karin icine kamera koyup tuplerde bi sorun varmi diye bakacaklar ozeti bu:)
allah iyiliğini versin nasıl güldüm:)
olacak guzelim bizim de olacak ama iste biraz sabir

anladım canım 2 side iyi doktorlar

mutlaka öyledir tatlım benim kim işine gelirse o iyi diyor ama ben de gercekten böyle oturdum arastırdım öyle karar verdim bir de denizhan hoca dogum da bile konusuyo ilgileniyor ben ona gittim gördüm o yüzden yazdım mesela bana ilk geldigimde malatyaya ismail hocayı arkadaslar tavsiye ettti işte mutlaka git cok iyi dedi ben gittim hiç ilgilenmedi bile bana sorarsan bende memnun kalmadım ondan sonra bu dogumum da oda yanımızdaydı bende söledim hocam aslında ilk size gelmiştim benle ilgilenmediniz bile sonra denizhan hocamı buldum bakın şimdi 2.bebegim ve yine dogum yapıyorum diye cok sasırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…