sorma canim aynen.bebek beklemeden once derdim ki off ne cabuk gecti zaman daha gecen regl oldum.sanki her hafta oluyomus gibi hissederdim halbuki o koca ay gecmis gitmis.simdi gozumde buyuyor.her adetten sonra allah im koca bir ay nasil gececek demeye basladik ;(
topragim az sabır
itin olur senin sihirli değnek ama yok el mahkum beklicez hadi inşallah güzel haber verirsin bize
arkadasim buyuk gecmis olsun.vardir hayir.insallah Allah' im gonlune gore verir.amin.bilseydim evlendigim gun baslardim diyorum ancak oluyormus bu islerbenim 2. gebeliğim canım , 1. si kürtaj olmak zorunda kalmıştım, hemen hemen 10 aydır bu bebek işleriyle uğraşıyorum, Allahım daha fazla bekletmez inşallah bizleri :2:
Allahım analı babalı büyütsün yavrularını, acılarını göstermesin inşallah... bende Denizhan beyi çok duydum ama çok yoğunmuş sanırım randevu almakta bayağı zormuş diye duydum :26:
simdi zaman dusmanimiz oldu valla.bebek beklemeden once sihirli degnek olsa dunyayi aliriz derken simdi sihirle istedigimiz seye bak iste. Yahu filmlerde adam ceketini assa kadin hamile kaliyordusimdi adam ruhunu da teslim etse bize tik yok.ahhh o yalanci filmler
arkadasim buyuk gecmis olsun.vardir hayir.insallah Allah' im gonlune gore verir.amin.bilseydim evlendigim gun baslardim diyorum ancak oluyormus bu islerne bilem
evet canım ama anamed kadın saglıgını arayıp randevu alabilirsin ben iki bebegimide denizhan hocam da dogum yaptım çok memnun kaldım allah razı olsun çok ilgili ve cok güleryüzlü bir doktor..
hamile kaldığımda gidebilirim canım, çok tşk ederim sağol, başka böyle tavsiye edebileceğin doktor varsa seçenekler değerlendirilir tatlım
canım bide ali pekince sanırım alt katta yine aynı yerde bir de gözde de ismail evren var bildigim kadarıyla ne demek tatlım benim yardımcı olabildiysem ne mutlu
kuzum benim hoş geldin başım üstünde yerin varhayirli ugurlu olsun malatyali olmasam da topigin ugurlu olsun demege geldim arkadasim insallah bebklerinizin resmini paylasirsiz burda tabi bende konuk olarak gelirim bebgimle topiginize
inşallah canım Allah gönlüne göre bi yuva nasip etsinkızlarrr bende malatyalıyım ama evli degilim insallah evlendiğimde katılırım aranıza ama gene topiginizde olmak istiyorum hamiş aday adayı olarak:)hayırlı ugurlu olsun topraklarımmmm
çok haklısın canım bu arada işte ben yoğunum çok giremiyorum konu açtım diye benden beklemeyin bazen giremiyorum bu hepimizin topiğiherzaman gel canım bekleriz, Malatyalı, şuralı buralı diye bir şey yok tatlım, bebeklerini heyecanla bekleyen anne adaylar var ister hamile olsunlar ister hamile adayı olsunlar isterse hamile aday adayı olsunlar
rica ederim hepimizin topiği valla benimde hafif sancılar var 6 gün kaldıOhh ne guzel olmus , pek guzel olmus.eline saglik.bir yandan ,burda da dertleselimsayili gunlerimiz kaldi bata bu ay.gebericem meraktan valla.
hoş geldin canım ulaşır ulaşır bitanemcanım sayfan hayırlı olsun benim bi uçda malatya darendeye ulaşır kabul ederseniz...___???bat 21
ya iki arada bi dere kaynaşmışlarohhhh açılmış sayfamiz hayırlı olsun hepimize bikac saate tanisip kaynasmaya gelcem bensiz kaynasmayin ha
canım bende doğanşehirliyim malatyalıyım malatyada yaşıyorumben 32 yaşındayım tatlım, malatya Doğanşehirliyim, malatyada oturuyorum, ziraat mühendisiyim , egede okudum 10 yılda izmirde oturdum ama işim dolayısıyla şu an malatyadayım...
sağol canım inşallah Allah yavrularını sana bağışlasın bencede denizhan hoca çok iyi şimdi ordan geliyorum bide zehra kuzumerhaba kızlar hayırılsıyla gelsin siiznde kuzularınız inşallah
bende 3 sene oldu malatyaya geleli burda denızhan denız hocayı buldum sonra ona gittik eşimle klomen yazdı o ay hamile kaldım bu arada simdi 2.oglum oldu canı sagolsun hiç durmuyo abimizde 26 aylık darısı size olsun inşallah siddetle tavsiye ederim biraz yogundur hocam ama maşallah bilgisi çok kuvvetlidir ... herhangi bi sorunuz olursa özelden yazabilrisiniz yardımcı olmaya calışırım elimden geldigince darısı size olsun inşallah
canım batı düzeltecem senin laparoskopi neden olacan ki geçmiş olsunyusram benim bat bugün ama daha gelmedi
inşallah gelmez diyemicem çünkü hamile degilim o yuzden biran önce gelsin cumaya Laparoskopi olcam reglim bitmezse gene gün atarlar offf
kisaca bat bugün
valla canım ben de burdan arastırıp bulmustum çok memnun kaldım kuzuma kavustum darısı size olsun inşallah bi an önce gidin muayeneye bence hiç beklemeyin sizdesağol canım bu gidişle bu doktorlardan birine zaten gideceğiz, iyi doktor olması bizler için çok önemli
kuzum benim hoş geldin başım üstünde yerin var
inşallah canım Allah gönlüne göre bi yuva nasip etsin
çok haklısın canım bu arada işte ben yoğunum çok giremiyorum konu açtım diye benden beklemeyin bazen giremiyorum bu hepimizin topiği
rica ederim hepimizin topiği valla benimde hafif sancılar var 6 gün kaldı
hoş geldin canım ulaşır ulaşır bitanem
ya iki arada bi dere kaynaşmışlar
canım bende doğanşehirliyim malatyalıyım malatyada yaşıyorum
sağol canım inşallah Allah yavrularını sana bağışlasın bencede denizhan hoca çok iyi şimdi ordan geliyorum bide zehra kuzu
canım batı düzeltecem senin laparoskopi neden olacan ki geçmiş olsun
hamile kaldığımda gidebilirim canım, çok tşk ederim sağol, başka böyle tavsiye edebileceğin doktor varsa seçenekler değerlendirilir tatlım
valla canım ben de burdan arastırıp bulmustum çok memnun kaldım kuzuma kavustum darısı size olsun inşallah bi an önce gidin muayeneye bence hiç beklemeyin sizdedualarım sizinle olucak inşallah
zehrayı ilk defa duydum canım eminim hepsi iyidir benimde önce korunmadık olmadı sonra denizhan hocayı budlum aradım gittik eşimle klomen verdi o ay hamile kaldım kuzuma darısı size olsun inşş
kızlar malatyada kadın dogum uzmanı arıyorsanız sevgi demirhan var cok iyi bir doktor tek gecerim ben malatyada...hayat hastanesinde ona gidin ben orda calıstım tecrübelerime ve gördüklerime dayanarak yazıyorum...
denizhan hocaya bende gittim oda cok iyi ama pcosda bana uzun süre diane kullandırttı bukadar uzun süre kullanmak dogru degilmiş ama iyi bir doktor
merhaba canım ben baslıgı görünce yazdım bilmiyorum benim acımdan hiç bi sorun olmadı cok şükür tatlım iki dogumu ve hamilelik sürecim denizhan hocam takip etti ve dogumu yaptı bende düşüncemi yazdım bu arada sevgi hocam da denizhan hocamın kirvesi olur yabancı degil
kızlar malatyada kadın dogum uzmanı arıyorsanız sevgi demirhan var cok iyi bir doktor tek gecerim ben malatyada...hayat hastanesinde ona gidin ben orda calıstım tecrübelerime ve gördüklerime dayanarak yazıyorum...
inşallah canım inşallahayy ayy uçtuk ama daha fazla uçarız inşallah ama sevinçten :)
güzelim karin icine kamera koyup tuplerde bi sorun varmi diye bakacaklar ozeti bu:)laparoskopi nedir ki canım yaa, önemli bir şey mi, ne yapacaklar şimdi sana :26:
allah iyiliğini versin nasıl güldüm:)simdi zaman dusmanimiz oldu valla.bebek beklemeden once sihirli degnek olsa dunyayi aliriz derken simdi sihirle istedigimiz seye bak iste. Yahu filmlerde adam ceketini assa kadin hamile kaliyordusimdi adam ruhunu da teslim etse bize tik yok.ahhh o yalanci filmler
anladım canım 2 side iyi doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?