Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

Kuzum ya bilmiyorum bilsem okurdum :-(

Hosgeldin canım neresindensin. Denizhan bey alanında iyi gittin mı ona tüp bebekte de iyi diye duydum

Tarık beyi bende duydum iyi bir doktor diyorlar, hatta bana da önermişlerdi :26:

kızlar bat'a 11 gün var...ilk hamileliğimde daha hamile olduğumu bilmiyodum rüyamda hem nefis nefis yemek ler yediğimi görüyodum. halbuki aşeriyomuşum benim hamileliğim aşermeyle başlıyor..birkaç gün öncede yine benzer rüyalar gördüm sizce hamilemiyim ayyy vallahi kafayı yedim hee hamilelik belirtileri bekliyom resmen

canim hosgeldin sivasli candir.bir malatyalinin mutlaka bir sivasli dostu vardir kan cekiyor diyelim nasil hissediyosun kendini cok az kaldi cunku.fiziksel olarak ne durumdasin.adet olacak gibi mi ?

Ay canım ya çok teşekkürler çok saol...bilmiyorum şekerim bakalım bi saate kadar test yapcam bi de sabah yaparım göbeğim sancıyo sadece hayırlısı bakalım

Kızlaaar meraba bende Malatyalıyım, ama İstanbul'da yaşıyorum. ikinci bebek için çalışmaları yaptık bat 27 eylül hadi bana dua edin noooluuurr inşallaah tutmuştur
hadi inşallah canim

ama oyle cidden canim .bu istanbul hayın bu istanbul zalım.zalımsın istanbul.smbi hamile kalayim cikip haydarpasa dan bagiricam seni yenicem istanbul diye videosunu da paylasirim soz
ay cok güldüm alemsin valla
anladım canım çok çok geçmiş olsun, şu operasyonu geçirde kafan rahat olsun tatlım
sagol canim inşallah kurtulacam bu cuma
kiz sen de bi degisikmişin

Canim ben daha hiç gebelik geçirmedim sen inşallah hamiledirsin belirtin daha iyi bilirsin
Ay canım ya çok teşekkürler çok saol...bilmiyorum şekerim bakalım bi saate kadar test yapcam bi de sabah yaparım göbeğim sancıyo sadece hayırlısı bakalım

Zeycan haber ver merak ederiz

Hosgeldin canım neresindensin. Denizhan bey alanında iyi gittin mı ona tüp bebekte de iyi diye duydum

canım ben pütürge de çalışıyorum. deniz bey in ismini ben de çok duydum. yazın randevu alacaktım 1 ay sonrasına verdi. o yüzden ben de tarık bey i seçtim.

şimdi tekrar deniz bey e gitsem mi bilemedim bir yandan da tedaviyi bir doktorda devam ettirmek istiyorum

bu ay tekrar gideceğim. tekrar mı klomen+ çatlatma iğnesi verir.

olmuyorsa aşılama bu tedavinin arkasından mı yapılıyo

Canım o asamalari bilmiyorum ama devamli doktor her zaman daha iyi bi de memnunsan devam et bence

ama oyle cidden canim .bu istanbul hayın bu istanbul zalım.zalımsın istanbul.smbi hamile kalayim cikip haydarpasa dan bagiricam seni yenicem istanbul diye videosunu da paylasirim soz

Canim ben daha hiç gebelik geçirmedim sen inşallah hamiledirsin belirtin daha iyi bilirsin

Zeycan haber ver merak ederiz

Haber vericem Canım idrarımı sıkıştırmaya çalışıyorum ki test için ama daha olumsuz olursa üzülmeyin dimi kızlar kocam çok merak ediyo...

Canım o asamalari bilmiyorum ama devamli doktor her zaman daha iyi bi de memnunsan devam et bence

haklısın canım ben sanki bu doktorda bu ay olmadı ya diğer doktora gidersem olur da başka bir yöntem dener hamile kalır mıyım diye değiştireyim dedim. ama sanırım bir doktorda devam etmek en iyisi

Valla canim ilk defa duydum bu doktoru

Son düzenleme:

hangi duani biliyorsan oku canim onemli digil yeterki dua olsun cani gonulden okunsun
yarin icin borcum olsun insallah bende sizin icin okurum ama adetliyim o yuzden sizden istiyorum insallah yarin icin guzel haberler alirim.......................

hangi duani biliyorsan oku canim onemli digil yeterki dua olsun cani gonulden okunsun
yarin icin borcum olsun insallah bende sizin icin okurum ama adetliyim o yuzden sizden istiyorum insallah yarin icin guzel haberler alirim.......................
Canım ya be borcu senin için dua edecek inşallah istedigin gibi olur herşey
Kızlar olumsuz ama benim hala umudum var...
canım daha var ama sabretmiyorsun bekleyeceksin mecbur karanfil diş ağrısına iyi geliyormuş bi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…