Kuzum ya bilmiyorum bilsem okurdum :-(tum topiklere yazdim sizede yaziyorum
bugun burda ki arkadaslarim bana ben adetliyim kim okuya bilirse bir meryem suresi okurmu ricam bugun icin cok onemli benim icin ....
simdiden okuyan arkadaslarimdan Allah razi olsun gonullerine gore versin
ismim Ayparadir Allah razi olsun simdiden............
merhaba bayanlar,
ben de malatyalıyım ve malatya da yaşıyorum. bir çok doktora gittim malatya da. şu an da gözde kışla hastanesinde tarık göksel gül' e gidiyorum. iki kez gittim klomen+çatlatma iğnesi verdi. ama bu ay olmadı
bu doktoru öneren var mı? ya da bundan sonraki tedavi süreci nedir?
merhaba bayanlar,
ben de malatyalıyım ve malatya da yaşıyorum. bir çok doktora gittim malatya da. şu an da gözde kışla hastanesinde tarık göksel gül' e gidiyorum. iki kez gittim klomen+çatlatma iğnesi verdi. ama bu ay olmadı
canim hosgeldin sivasli candir.bir malatyalinin mutlaka bir sivasli dostu vardirkan cekiyor diyelim nasil hissediyosun kendini cok az kaldi cunku.fiziksel olarak ne durumdasin.adet olacak gibi mi ?
hadi inşallah canimKızlaaar meraba bende Malatyalıyım, ama İstanbul'da yaşıyorum. ikinci bebek için çalışmaları yaptık bat 27 eylül hadi bana dua edin noooluuurr inşallaah tutmuştur
ay cok güldüm alemsin vallaama oyle cidden canim .bu istanbul hayın bu istanbul zalım.zalımsın istanbul.smbi hamile kalayim cikip haydarpasa dan bagiricam seni yenicem istanbul diyevideosunu da paylasirim soz
sagol canim inşallah kurtulacam bu cumaanladım canım çok çok geçmiş olsun, şu operasyonu geçirde kafan rahat olsun tatlım
kiz sen de bi degisikmişinkızlar bat'a 11 gün var...ilk hamileliğimde daha hamile olduğumu bilmiyodum rüyamda hem nefis nefis yemek ler yediğimi görüyodum.halbuki aşeriyomuşum benim hamileliğim aşermeyle başlıyor..birkaç gün öncede yine benzer rüyalar gördüm sizce hamilemiyim ayyy vallahi kafayı yedim hee hamilelik belirtileri bekliyom resmen
Canim ben daha hiç gebelik geçirmedim sen inşallah hamiledirsin belirtin daha iyi bilirsinkızlar bat'a 11 gün var...ilk hamileliğimde daha hamile olduğumu bilmiyodum rüyamda hem nefis nefis yemek ler yediğimi görüyodum.halbuki aşeriyomuşum benim hamileliğim aşermeyle başlıyor..birkaç gün öncede yine benzer rüyalar gördüm sizce hamilemiyim ayyy vallahi kafayı yedim hee hamilelik belirtileri bekliyom resmen
Ay canım ya çok teşekkürler çok saol...bilmiyorum şekerim bakalım bi saate kadar test yapcam bi de sabah yaparım göbeğim sancıyo sadece hayırlısı bakalım
Kuzum ya bilmiyorum bilsem okurdum :-(
Hosgeldin canım neresindensin. Denizhan bey alanında iyi gittin mı ona tüp bebekte de iyi diye duydum
canım ben pütürge de çalışıyorum. deniz bey in ismini ben de çok duydum. yazın randevu alacaktım 1 ay sonrasına verdi. o yüzden ben de tarık bey i seçtim.
şimdi tekrar deniz bey e gitsem mi bilemedim bir yandan da tedaviyi bir doktorda devam ettirmek istiyorum
bu ay tekrar gideceğim. tekrar mı klomen+ çatlatma iğnesi verir.
olmuyorsa aşılama bu tedavinin arkasından mı yapılıyo
ama oyle cidden canim .bu istanbul hayın bu istanbul zalım.zalımsın istanbul.smbi hamile kalayim cikip haydarpasa dan bagiricam seni yenicem istanbul diyevideosunu da paylasirim soz
Canim ben daha hiç gebelik geçirmedim sen inşallah hamiledirsin belirtin daha iyi bilirsin
Zeycan haber ver merak ederiz
Canım o asamalari bilmiyorum ama devamli doktor her zaman daha iyi bi de memnunsan devam et bence
merhaba bayanlar,
hakkinda hayırlısı canim haber vermeyi unutmaHaber vericem Canım idrarımı sıkıştırmaya çalışıyorum ki test için ama daha olumsuz olursa üzülmeyin dimi kızlar kocam çok merak ediyo...
Haber vericem Canım idrarımı sıkıştırmaya çalışıyorum ki test için ama daha olumsuz olursa üzülmeyin dimi kızlar kocam çok merak ediyo...
canım test yapacaksan sabah ilk idrarınla yap ozaman daha net oluyor zeycan27
hangi duani biliyorsan oku canim onemli digil yeterki dua olsun cani gonulden okunsunKuzum ya bilmiyorum bilsem okurdum :-(
Hosgeldin canım neresindensin. Denizhan bey alanında iyi gittin mı ona tüp bebekte de iyi diye duydum
Canım ya be borcu senin için dua edecek inşallah istedigin gibi olur herşeyhangi duani biliyorsan oku canim onemli digil yeterki dua olsun cani gonulden okunsun
yarin icin borcum olsun insallah bende sizin icin okurum ama adetliyim o yuzden sizden istiyorum insallah yarin icin guzel haberler alirim.......................
canım daha var ama sabretmiyorsun bekleyeceksin mecbur karanfil diş ağrısına iyi geliyormuş bi dene istersenKızlar olumsuz ama benim hala umudum var...
güzelim umudunu kaybetme erken yaptin testi hersey değişebilirKızlar olumsuz ama benim hala umudum var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?