Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

inşallah canım inşallah

güzelim karin icine kamera koyup tuplerde bi sorun varmi diye bakacaklar ozeti bu:)

allah iyiliğini versin nasıl güldüm:)
olacak guzelim bizim de olacak ama iste biraz sabir

hsg değil mi canım ya, alttan sıvı vererek bakıyorlar ???

.........................................................

Son düzenleme:
valla canım ek doktor istiosan ben sevgi hoca derim bende ebeyim dogumlara girdim 5 aykadar calıstım orda o yüzden sevgi hocayı tavsiye ederim

aaa ne güzel yaşasın ebemizde varr bu arada canım aynı hastanede 2 farklı doktora gitmek ne kadar etik bilemedim şimdi keşke biri başka hastaneye geçse

hsg değil mi canım ya, alttan sıvı vererek bakıyorlar ???

tatlım pardon bu iç organlarla ilgili bir şeymiş , bugünlerde okuduğum her şeyi kadın doğuma yoruyorum da, geçmiş olsun
canım kadin doguma yorman yanlis olmamış zaten cocugum olmuyor diye yapilacak
sana yazmıştım bi kiz8m var benim yakinda bes yasina basacak onu acil sezeryanla dogurmustum simdi 1.5 senedir de ikinci için ugrasiyorum olmuyor doktor da belki sezeryan dikisleriyle olusan binyapisiklik vardir belki tüpler tikanmistir falan dedi o yuzden de en kapsamlisi bu oldugu icin Laparoskopi yapalım hem bi sorun varsa da hemen tedavi ederiz bi tasla iki kus dedi ok dedim ben de

Malatya daki doktorlari oyle bi anlattiniz ki valla hamile kalirsam Malatya da dogum yapmaya karar verdim Millet doguma Amerika ya gidiyor bari ben de Malatya ya gideyim

insallah nasip olursa bende evlenmeden ankaradan bir bilgili kadın dogum uzmanına gidecegim.bayan olursa iyi olur sevdigim bayan olsun dio.evlenmeden kontrol için gidicem insallah.sizlerinde ankarada bildiginiz uzman bir bayan kadın dogumcu varsa bilgilendirin kızlar:26::26::26:

Kızlaaar meraba bende Malatyalıyım, ama İstanbul'da yaşıyorum. ikinci bebek için çalışmaları yaptık bat 27 eylül hadi bana dua edin noooluuurr inşallaah tutmuştur

tum topiklere yazdim sizede yaziyorum
bugun burda ki arkadaslarim bana ben adetliyim kim okuya bilirse bir meryem suresi okurmu ricam bugun icin cok onemli benim icin ....
simdiden okuyan arkadaslarimdan Allah razi olsun gonullerine gore versin
ismim Ayparadir Allah razi olsun simdiden............

merhaba bayanlar,
ben de malatyalıyım ve malatya da yaşıyorum. bir çok doktora gittim malatya da. şu an da gözde kışla hastanesinde tarık göksel gül' e gidiyorum. iki kez gittim klomen+çatlatma iğnesi verdi. ama bu ay olmadı

bu doktoru öneren var mı? ya da bundan sonraki tedavi süreci nedir?

anladım canım çok çok geçmiş olsun, şu operasyonu geçirde kafan rahat olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…