inşallah canım inşallah
güzelim karin icine kamera koyup tuplerde bi sorun varmi diye bakacaklar ozeti bu:)
allah iyiliğini versin nasıl güldüm:)
olacak guzelim bizim de olacak ama iste biraz sabir
tatlım ben hayatta ebru inci coşkuna gidiyorum onun için ne dersin madem orada çalıştın:26:
mutlaka öyledir tatlım benimKim işine gelirse o iyi diyor ama ben de gercekten böyle oturdum arastırdım öyle karar verdim bir de denizhan hoca dogum da bile konusuyo ilgileniyor ben ona gittim gördüm o yüzden yazdım mesela bana ilk geldigimde malatyaya ismail hocayı arkadaslar tavsiye ettti işte mutlaka git cok iyi dedi ben gittim hiç ilgilenmedi bile bana sorarsan bende memnun kalmadım ondan sonra bu dogumum da oda yanımızdaydı bende söledim hocam aslında ilk size gelmiştim benle ilgilenmediniz bile sonra denizhan hocamı buldum bakın şimdi 2.bebegim ve yine dogum yapıyorum diye cok sasırdı
onu tam bilmiyom o benden sonra geldi ama sevgi hoca cok iyi gercekten yani sevgi hoca derim ben
hsg değil mi canım ya, alttan sıvı vererek bakıyorlar ???
ben ebru hanıma gidiyorum canım oda çok ilgili, memnunumda ama bu 2. Gebeliğim olacağı için sadece ebru hanıma değil birde yanında başka bir doktora görünmek istiyorum
valla canım ek doktor istiosan ben sevgi hoca derim bende ebeyim dogumlara girdim 5 aykadar calıstım orda o yüzden sevgi hocayı tavsiye ederim
anladım canım bende saglıkcıyım orda calıstım 5 ay kadar sonra atandım baska ile.ama sevgi hoca bilgili.arkadaslara yardımcı olmak amacıyla söyledim.denizhan hocayada tedavi oldum oda iyi.
hsg değil mi canım ya, alttan sıvı vererek bakıyorlar ???
canım kadin doguma yorman yanlis olmamış zaten cocugum olmuyor diye yapilacaktatlım pardon bu iç organlarla ilgili bir şeymiş , bugünlerde okuduğum her şeyi kadın doğuma yoruyorum da, geçmiş olsun
Malatya daki doktorlari oyle bi anlattiniz ki valla hamile kalirsam Malatya da dogum yapmaya karar verdimMillet doguma Amerika ya gidiyor bari ben de Malatya ya gideyim
anladım canım saglıcakla gelsin kuzucuklarınız inşallah sizinde
sende saglıklı sıhatli dogur insallah canım
ayyy ben dogum yaptım kuzummm :))))
suanda 7,5 aylık oldu teyzesi abimiz de var maşallah malatya pek bi ugurlu geldi bize
ayy canım ya cok güldümmhadi inşallah tatlım
canım kadin doguma yorman yanlis olmamış zaten cocugum olmuyor diye yapilacak
sana yazmıştım bi kiz8m var benim yakinda bes yasina basacak onu acil sezeryanla dogurmustum simdi 1.5 senedir de ikinci için ugrasiyorum olmuyor doktor da belki sezeryan dikisleriyle olusan binyapisiklik vardir belki tüpler tikanmistir falan dedi o yuzden de en kapsamlisi bu oldugu icin Laparoskopi yapalım hem bi sorun varsa da hemen tedavi ederiz bi tasla iki kus dedi ok dedim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?