Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

yusrammmm canım ben regl oldum şekerim
yeni bat 13 ekim
listeye yazarmisin tatlım

günaydın kızlarrr, lingen bugün mü kırmızıları gördün tatlım, hayırlısı operasyonunu geçir ondan sonra tam gaz ileri

günaydın kızlarrr, lingen bugün mü kırmızıları gördün tatlım, hayırlısı operasyonunu geçir ondan sonra tam gaz ileri
yawrımm daha görmedim ama atesim cakildi bu demek oluyorki gün ic8nde yicem kirmizi karti
sen ates olcmuyon mu
valla olcmuyosan tavsiye ederim

yawrımm daha görmedim ama atesim cakildi bu demek oluyorki gün ic8nde yicem kirmizi karti
sen ates olcmuyon mu

ateş ölçmek çok bana göre değil canım ya, hem sabırsızım hem unuturum hemde beceremem diye yapmıyorum, tablolar falan var ne bileyim hiç denemedim:44:
ay sen benden beter sabirizmissin anacim

beterin beteri var kız tabi ki

hayırlısı olsun bence inş. bu ekim ayı uğurlu gelir bende de durum negatif diecektim ( pozitif diye düşündüm ) ama bat a son 3 gün ateşim var hafifde sancım....uf ya kısmet artık...:26::26::26:

kırmızıları görmeden pes etme arkadaşım, bir daha yazmıştım, gebelik ve adet belirtileri hemen hemen aynıdır, bende öyle olmuştu 5-6 hafta adet sancısı çekmiştim, sonra azaldı o sancı ve kürtaj olmak zorunda kaldım...

valla hayırlısı şekerim dedğin gibi bekliyelim ve görelim sen neden oldun kürtaj geçmiş olsun canım ya...

canım Kıyamam allahim yasatmasin bi daha böyle aci
umarım en kisa zamanda saglikla bebisini kucağına alırsın

inşallah canım sağol, ağzına sağlık, hep birlikte alalım bebeklerimizi kucağımıza 37: anne olduktan sonraki görüntüm )

Anacım bende bi koca var sizden benden meraklı.... Bakalım şansımı denîycem çünkü diş doktoruna gidcem dişim çok ağrıyo ilaç bilen alamıyom...

Kızlar olumsuz ama benim hala umudum var...

ayy hadi inşallah canım yaa aslında biz istedikçe hormonlar ters tepkiyle karsılık veriyor çok fazla kafanıza takmayın inanın ki bende zamanında bu hatayı cok yapmıstım bana kac dr sölemişti bunun böyle oldugunu bende inanıyorum ama gercekten böyle hormon meselesi

Günaydın yesil malatyamin tatli insanlari
günaydın canım güzel bir gün olur inşallah

yusrammmm canım ben regl oldum şekerim
yeni bat 13 ekim
listeye yazarmisin tatlım
tamam canım düzeltirim birazdan
sen ates olcmuyon mu
canım ya bende u ay olmazsa deneyeyim şu ateş ölçmeyi nasıl yapacaz özetlesen ateş yükselirse yumurtluyor muyuz

günaydın canım güzel bir gün olur inşallah

tamam canım düzeltirim birazdan

canım ya bende u ay olmazsa deneyeyim şu ateş ölçmeyi nasıl yapacaz özetlesen ateş yükselirse yumurtluyor muyuz
kuzu ne zaman regl olacan eğer az kaldiysa simdiden olcmeye basla bi kagida yaz regl oldugun gün tablo yaparsin
kurallar ne sekilde olcecegin hepsi ates olcme yöntemi konusunun ilk sayfasında yazıyor
orayi oku anlamadigin bişe olursa sor cvplarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…