Günaydın yesil malatyamin tatli insanlari
günaydın canım ....bakalım kısmet son 3 gün...
yawrımm daha görmedim ama atesim cakildi bu demek oluyorki gün ic8nde yicem kirmizi kartigünaydın kızlarrr, lingen bugün mü kırmızıları gördün tatlım, hayırlısı operasyonunu geçir ondan sonra tam gaz ileri
ay sen benden beter sabirizmissin anacimbenim son 1 hafta kocaman bi 7 gün çarp 24 saat
benim son 1 hafta kocaman bi 7 gün çarp 24 saat
yawrımm daha görmedim ama atesim cakildi bu demek oluyorki gün ic8nde yicem kirmizi karti
sen ates olcmuyon mu
valla olcmuyosan tavsiye ederim
ay sen benden beter sabirizmissin anacim
hayırlısı olsun bence inş. bu ekim ayı uğurlu gelir bende de durum negatif diecektim ( pozitif diye düşündüm ) ama bat a son 3 gün ateşim var hafifde sancım....uf ya kısmet artık...:26::26::26:
kırmızıları görmeden pes etme arkadaşım, bir daha yazmıştım, gebelik ve adet belirtileri hemen hemen aynıdır, bende öyle olmuştu 5-6 hafta adet sancısı çekmiştim, sonra azaldı o sancı ve kürtaj olmak zorunda kaldım...
valla hayırlısı şekerim dedğin gibi bekliyelim ve görelim sen neden oldun kürtaj geçmiş olsun canım ya...
sağol canım, kalp atışı alınamadı tatlım 8 haftalık olmuştu ama canlanmamıştı
canım Kıyamam allahim yasatmasin bi daha böyle aci
umarım en kisa zamanda saglikla bebisini kucağına alırsın
Anacım bende bi koca var sizden benden meraklı.... Bakalım şansımı denîycem çünkü diş doktoruna gidcem dişim çok ağrıyo ilaç bilen alamıyom...
Kızlar olumsuz ama benim hala umudum var...
sağol canım, kalp atışı alınamadı tatlım 8 haftalık olmuştu ama canlanmamıştı
hayırlısı böyleymiş sıkma canını Rabbim inş tez zamanda yine veririr yeterki sağlığımız olsun huzurumuz olsun...kimsenin ağız tadı bozulmasın...
günaydın canım güzel bir gün olur inşallahGünaydın yesil malatyamin tatli insanlari
tamam canım düzeltirim birazdanyusrammmm canım ben regl oldum şekerim
yeni bat 13 ekim
listeye yazarmisin tatlım
canım ya bende u ay olmazsa deneyeyim şu ateş ölçmeyi nasıl yapacaz özetlesen ateş yükselirse yumurtluyor muyuzyawrımm daha görmedim ama atesim cakildi bu demek oluyorki gün ic8nde yicem kirmizi karti
sen ates olcmuyon mu
valla olcmuyosan tavsiye ederim
kuzummmm bu en iyi görüntün olacak inan banainşallah canım sağol, ağzına sağlık, hep birlikte alalım bebeklerimizi kucağımıza37: anne olduktan sonraki görüntüm )
hayırlısı böyleymiş sıkma canını Rabbim inş tez zamanda yine veririr yeterki sağlığımız olsun huzurumuz olsun...kimsenin ağız tadı bozulmasın...
kuzu ne zaman regl olacan eğer az kaldiysa simdiden olcmeye basla bi kagida yaz regl oldugun gün tablo yaparsingünaydın canım güzel bir gün olur inşallah
tamam canım düzeltirim birazdan
canım ya bende u ay olmazsa deneyeyim şu ateş ölçmeyi nasıl yapacaz özetlesen ateş yükselirse yumurtluyor muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?