• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malesef Aldatmak

İkna etmek için niye uğraşıyorsunuz afedersiniz essek kadar iki koca insan yaptıklarının yanlış olduğunu bilmeyecek kadar salak olamazlar herhalde?Bu ihanet birgun ortaya çıkacak ikiside eşlerinin yüzlerine nasıl bakacaklar?
İlk başta cesur olup bir araya gelselermis madem çok seviyorlarmis?şimdi imkansiz ve yasak ya tatlı geliyor herhalde..
Yerinizde olsam ikisi ile de arkadaş olmam.eşlerine acırım!

Kendisi 4 yaşındayken annesini kaybetmiş oyuzden evlatlarım için sürdürüyorum diyormuş
O evlatları dünyaya getirirken aklı nerdeymiş...şimdi evlatlarım edebiyatı yapmasın hiç...bunun iki yolu var ya evlatları için gerçekten adam akıllı hayatına devam eder ya da ayrılır eski sevgilisiyle olur...

İkna etmek için niye uğraşıyorsunuz afedersiniz essek kadar iki koca insan yaptıklarının yanlış olduğunu bilmeyecek kadar salak olamazlar herhalde?Bu ihanet birgun ortaya çıkacak ikiside eşlerinin yüzlerine nasıl bakacaklar?
İlk başta cesur olup bir araya gelselermis madem çok seviyorlarmis?şimdi imkansiz ve yasak ya tatlı geliyor herhalde..
Yerinizde olsam ikisi ile de arkadaş olmam.eşlerine acırım!
Haklısınız görüşmeyi kessem iyi olacak....ya nebileyim belki yanlıştan döndürme şansım olur mu diye düşündüm

Severek ayrıldık ona yanıyorum..

Valla iki ucu b*klu değnek. Vazgeç desen vazgeçemezler boşan desen boşanamazlar. Kendi hayatlarını yakmışlar evlendikleri kişilerin de günahına girmişler.

Ama olayı kız arkadaşın başlatmış nişanlanmadan annesine başkasını sevdiğini söyleyip nişan falan yapmayacaktı.

Evlenip üstüne sevmedikleri (!) insanlardan çocuk yapmışlar.. Zamanında nerdeydi akılları.

Severek ayrıldık ona yanıyorum..

Valla iki ucu b*klu değnek. Vazgeç desen vazgeçemezler boşan desen boşanamazlar. Kendi hayatlarını yakmışlar evlendikleri kişilerin de günahına girmişler.

Ama olayı kız arkadaşın başlatmış nişanlanmadan annesine başkasını sevdiğini söyleyip nişan falan yapmayacaktı.

Evlenip üstüne sevmedikleri (!) insanlardan çocuk yapmışlar.. Zamanında nerdeydi akılları.
Kız arkadaşım işe başladığında babası iflas etmişti ve rahatsızdı çok dedim ama ailemi yüzüstü bırakamam dedi hep

Sevmeden laf olsun diye mi sevişmişler? 2çocuk falan leylekler mi getiriyor. Ben olsam ikisiyle de görüşmezdim. Çok iki yüzlülermiş

o kadinla adamin esleri ve cocukların hayatları degisecek, yuvalar dagilacak, sirf o iki kisi kendi canları ole isteyip zamanında evlilik yapip suan pisman olduklarından... sen de kalkmis burda basit bi konuda fikir alir gibi konu acmissin. ben ne akıl vercem ona Alah ıslah etsin

Igrenc midem bulandi cidden çocuk için evlilik sürdürülmez boşanip evlensinler madem öyle ne iğrenç nasıl bakiyolar eşlerinin çocuklarının yüzüne Rabbim sen böyle sapkin insanları çıkarma karşımıza sizin yerinizde olsam ikisinin yüzünde tükürüp çıkardım aralarından sizinde basınız ağrir demedi demeyin

o kadinla adamin esleri ve cocukların hayatları degisecek, yuvalar dagilacak, sirf o iki kisi kendi canları ole isteyip zamanında evlilik yapip suan pisman olduklarından... sen de kalkmis burda basit bi konuda fikir alir gibi konu acmissin. ben ne akıl vercem ona Alah ıslah etsin
Arkadaşıma okutmak için açtım belki gözü açılır gerçeği görür diye...hep dua ediyorum doğru yolu bulur umarım

Igrenc midem bulandi cidden çocuk için evlilik sürdürülmez boşanip evlensinler madem öyle ne iğrenç nasıl bakiyolar eşlerinin çocuklarının yüzüne Rabbim sen böyle sapkin insanları çıkarma karşımıza sizin yerinizde olsam ikisinin yüzünde tükürüp çıkardım aralarından sizinde basınız ağrir demedi demeyin
Görüşmeyi keseceğim başım belaya girsin istemem

Bende söyledim seni sevse çocuk yapar mi akıllı ol kanma diye...
Öyle ama kendiside yapmış. Severek evlenirler çocukları olur sonra başkasına gönül kayar ortada bi aldatma vakası bar derim. Ama bu aşırı mantıksız. Böyle bişeyin şahidi olmak istemezdim oyüzden dedim görüşmezdimcdiye

Adamın ki heyecan peşinde koşmak ....kadininki hayal aleminde dolaşmak. .. birileri bunları sarsmali ve gerçek dünyaya getirmeli yoksa sonlari kötü ...erkek hata yaptım der eşi affeder ...kadin aldatmis olur koca kapı önüne koyu verir ve film burda biter

Bencede çekildi yani sonra onlar suçsuz olur sen aralarını yaptın olur onlar mutlu mesut devam eder aklını başına devsir

Adamın ki heyecan peşinde koşmak ....kadininki hayal aleminde dolaşmak. .. birileri bunları sarsmali ve gerçek dünyaya getirmeli yoksa sonlari kötü ...erkek hata yaptım der eşi affeder ...kadin aldatmis olur koca kapı önüne koyu verir ve film burda biter
Aynen canim

her çocuk yapan birbirine deli divane aşık değildir.

yani çocukları oluyor diye aman ne harika bir çift diyemeyiz.

yatağa girmek için çok sevmek gerekmiyor inanın. öyle olsa geçmişte dedelerimiz, ninelerimiz, annelerimiz, babalarımız için ne diyeceğiz?
görücü usulü ile evlenen milyonlarca insan var bu ülkede.

hepsi de çoluk çocuğa karışıyor.

çocuk ile sevgiyi aşkı bağdaştırmayalım lütfen.

benim de böyle tanıdığım kişiler var.
sevdiğine kavuşamamış ama uygun birini bulunca da evlenmiş olan.
ama aklı hala gerilerde kalan, üzüntü duyan...
evlilikleri devam ediyor buruklukları olsa da.

Sevmemisler ama ne guzel cocuk yapmislar masallah.
Doyumsuz,akli disarida olduklari surece sen bisey yapamazsin.Bosver.Ne aski allah askina.
Yeni mi icat etmisler aski :ukala:

Back
X