• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malesef Aldatmak

Yasak gunah olan hersey tatli gelir ya iste.
Ahlaksizlik ikisininde yaptigi..
O evde cocugu kocasi/karisi varken aklinda baskasi oldugu halde nasil utanmadan bakabiliyor onlarin gozlerine?

Yok vazgecemiyorsalar hic uzatmasinlar bu ahlaksizligi ikiside bosansin birbirleriyle evlensinler kavussunlar(sonra gorurler elinin körünü ya gec olur). Daha fazla gunaha girmesinler diger insanlari aptal yerine koyupta.

Ne kadar ayip ya.. artik bu hayatta hersey mubah arkadas, evlen baskasini sev cocuk yap sevmediginle yataga gir ama digerini dusun fln fln igreniyorum bunlardan :kusmuk:
Bunlar bide yuzyuze gorusseler dayanamaz kesin kacarlarda..

Arkadaşın ekstra ekstra midesizmis bu arada :kusmuk:ona eşim bana karşı olan vazifelerini yapmıyor içim rahat demiş ya hani resmen seni kullanıyorum demektir bu eşimin dolduramadığı boşluğu sen dolduracaksın demiş resmen inanılmaz onur kırıcı igrencler :kusmuk::kusmuk::kusmuk:

Yargılamıyorum ama Allah akıl fikir versin her ikisine de.
Sevmiyor olabilirler eşlerini, fakat bu yaptıkları yazık değil mi?
Kendilerini eşleri yerine koysunlar bence, ne düşünürlerdi bunları onlar yaşamak zorunda kalsalardı?

Diğer akılsız adamda, madem sevmeyerek evlendin ne aramaya 2 çocuk sahibi oldun?
Hiç mi akıl yok?
Kadın da öyle...

Sinir oluyorum böyle insanlara.
Kendi duyguları uğruna başka insanların hayatlarını mahvediyorlar.
Ya zamanında silip atacaktın, ya da atamıyorsan içinden evlenmeyecektin, bu kadar basit.

Ikiside ihanetlerinde bogulurlar , bunu unutmasınlar. Ortada çocuklar ve iki masum, hicbirsey habersiz kadın ve erkek var.
Onların hayatlarını kararttiklari ve çocukların ahını aldıkları için hiç mutlu olamayacaklar.
Akıllarında başka biri varken , tabi mutlu olamaz ve mutlu edemezler.
Evdekilerde , " ben nerede hata yapıyorum " diye düşünüp dururlar.

Ya onurlu bir şekilde ayrılıp beraber olacaklar , ya vazgececekler konuşmaktan, ya da onursuz bir şekilde devam edecekler , " dertlesiyoruz " modu altında aldatmaya.

Aynı şeyi eşleri yapsa , ihanet sayarlar ama.

Böyle arkadaş olmaz olsun.

Hayırlı akşamlar kk hatunları konu iki eski iş arkadaşımla alakalı bayan olan kk kullanmadığı için benden rica etti...

10 yıl önce aynı iş yerinde tanıştılar.
Kız arkadaşım sonradan girmişti işe çok samimi olduk.
Ailesinin baskısıyla nişanlayacaklardi,hem üniv okuyor hemde part time çalışıyordu...

Erkek iş arkadaşımla çok sevdiler birbirlerini o kadar ailene söyle nisanlını sevmediğini dediysemde,aileme bunu yapamam onları birde bu şekilde yıkamam dedi...
Erkek arkadaşım kaçalım senden ayrılamam seni bırakmam dediysede kız arkadaşım yapamam dedi...
Erkek arkadaşım okuduğu şehire gitti işi bıraktı belki unuturum diye ama tlf konusmaya devam etmisler ve kopamamışlar(kız arkadaşım kızacağımı bildiği için benden saklamış).

Arkadaşım evlendi işi bıraktı...
Erkek arkadaşım da ona inat sevmediği yeni tanıdığı biriyle 10 gün sonra evlendi...

Bu arada ikisiyle hala görüşüyorum..
Evliliklerinin birinci yılında oglan kıza faceden yazıyor çok mutsuzum evlenmekle hata ettim diye...
Bunlar ara ara faceden görüşüyorlar normal arkadaş gibi taaki bu zamana kadar...
Kız arkadaşımın 1 çocuğu,diğerinin 2.çocuğu olacak...oğlan senden başka kimseyi sevmedim esimle mecburiyetten evliligimi sürdürüyorum çocuklar için diyor...Arkadaşım eşiyle arada sorunlari oluyor,onu unutamadığını keşke onunla evlenseydim diyor...
Hem konuşuyor hemde vicdanen çok rahatsızım diyor...
Fazla ayrıntı varda uzun yazmak istemedim...
Ikna etmeye çalışıyorum unut boşver diyorum ama unutsam çoktan unuturdum sadece tlf yazısiyoruz o bana derdini anlatıyor bende ona diyor...

Kizceler bana akıl verin bunları nasıl bu sevdadan vazgecireyim...
Yazdıklarınızı okutacağım şimdiden çok teşekkür ederim
Vala ben bu insanları anlayamıyorum yaa. İki taraf da eşlerini sevmiyor ama çocuk yapmaktan da geri durmuyorlar, Nasıl oluyor bu iş vala aklım almıyor. Ben eşimi çok sevmeme rağmen biraz kırgın bile olsak yanında durmak bile istemem. Ve sevmediğim birinden de çocuk istemem. Aldatmanın alası bence bu olay çünkü önceden bi yaşanmışlık var. O eşlere de o çocuklara da çok yazık iki koca insanın zevk-i uğruna yanlış hayatlar yaşanıyor

Çocuklar için evliliğe katlanmak nedir Allahaşkına?
O çocukları kim yaptı peki?
Saksıda bitmediler ya. .

Allah akıl fikir versin. İkisi de dünyanın en aşağılık insanlarından.
Zamanında nişan atacak cesareti göstermeyip evlenerek eşini aldatma cesaretini pek güzel gösterenler.

İkisinin de ailesine haber uçurup o masum eşleri bu ahlaksızlardan kurtarmak lazım.
Yazık yahu, memleket ne hale geldi.

bence aradan çıkın

olmaz o iş. daha evlenmemişken bekarken birleşememişler şimdi arada 3 çocuk varken mi birleşecekler? olmaz o iş lafta bunlar. kendilerini oyalıyorlar heyecan vs diye.

Arkadaşlarima kk yi anlattigimda hemen ya üyeliğimiz var diyorlar ya da kendileri üye oluyorlar.
Ben yazayım diyorum yok bizim de agzimiz elimiz var diyorlar.
Bu insanlar mahremlerini size nasıl anlatıyorlar ?

Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela yazmaz kul azmadıkça.. İkisi de baya baya kaşınıyorlar onların ki takıntıdan başka hiç birşey değil tabi birde PİS NEFİS..Yasak olan şeyler insanlara daha tatlı gelir vazgeçemezler önemli olan doğrunun yanında olmak şeytan elinde oynatıyor ikisini de ve başlarına bela gelmeden de duracak gibi değiller Allah ıslah etsin..

Arkadaşlarima kk yi anlattigimda hemen ya üyeliğimiz var diyorlar ya da kendileri üye oluyorlar.
Ben yazayım diyorum yok bizim de agzimiz elimiz var diyorlar.
Bu insanlar mahremlerini size nasıl anlatıyorlar ?
Sadece kız arkadaşım anlattı erkekle görüşmüyorum sadece bayramlarda vs msj atıyorum...
Kendi ısrar etmedi gözün açılsın herkes benim gibi düşünür yazayım da oku dedim olur dedi

Ikısınden de uzak dur bu kadar basit.. Kimseyi ikna etme mecburıyetınız yok.İkiside cocuklarına sözde iyilik yapıyorlar.Direkt olarak yaptıkları kötülük aslında.. Eğer aile fertleri bu durumu öğrenirse çocuklarına bırakacakları acıları hatırlat onlara..

evlendikleri kişiyi kaybetme aldatılma hissini o anını yaşadıkları AN eski sevgililerini unutacaklar
kadın erkeği erkekte kadını ,

bu yazdıgımı muhakkak okut , BeyazPatik35 BeyazPatik35
Hepsini okuttum canim bana geldi ağladı isteyerek konuşmadığını duygularına engel olamadığını vicdanen rahatsız olduğunu söyledi...
Birdaha konuşmayacağım dedi inş konuşmaz benden bu kadar sen bilirsin yoksa benide arkadaş olarak unut dedim

Back
X