- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi cocuklarimolmadanasla
-
aile hekimimize sorsam iyi olur burda hangi doktor iyi bilmiyorum çünkü. Ben hep utanmaktan birde psikolojiktir diye gitmedim inşallah ilaç filan olsa da hemen bitse biran önce psikolojik uzun sürebilirPsikolojik muhtemelen,fiziksel olarak idrar kaçırma sorunu olanların bildiğim kadarıyla gündüz de oluyor çünkü ,eşinizle birlikte olduktan sonra artıyorsa ,başınıza gelen o kötü olayla bağlantılı psikolojik bir durum olsa gerek.ama tabi bunu doktor daha iyi bilir.içinizde hangi doktora gitmeliyim diye bir kuşku varsa sağlık ocağında ki aile hekiminize anlatın önce durumunuzu,sizi yönlendirsin uygun hekime.
Bi ara zil alarm gibi bişi duymuştum bende ama cesaret edemedim. Kimseye de anlatilmiyor ki 2 evladım var bu yasa gelmiş hala yapıyor derler diye.Elbetteki hastalık bu. Psikolojik etkisi mutlaka vardır ama tv.izlediğime göre çok basit bir tedavisi varmış.
Doktora gidin mutlaka. Utanmayin.
Sık görülen bir rahatsizlikmis.
İnşallah benim de biter bu cilem bu konuda utanmasam bez takacagim artık iki çocuğum birde benim bez masrafı eşim kaldıramaz herhaldeCocukken bendede ayni sorunlar vardi.. iseme yonunden.. doktor bi burun spreyi verdi muthis etkili, adet donemine girdigin anda biseyin kalmaz dedi, ve oylede oldu, kurtuldum sukurler olsun.. lakin cok cok nadir her iki senede bir basima gelir, kis aylarinda soguktan galiba..yasadiklarina uzuldum cnm..
doktorlardan utanılmaz. ne vakalar görüyorlar bir bilseniz.Aslında gitmedim utanıyorum demeye.
Gecici bir durum cnm.. anneminde basina gelmisti.. kis aylarinda kadin isemis.. sorunu olmayan insanlarin basina bile gelebiliyor..İnşallah benim de biter bu cilem bu konuda utanmasam bez takacagim artık iki çocuğum birde benim bez masrafı eşim kaldıramaz herhalde
Hep yarım kaldı malesef.Büyük ihtimal psikolojik çok zor yaşadıkların.hic psikolojik tedavi gördün mu
Kegl egzersiz benziyor galiba teşekkür ederim bunu mutlaka deneyeceğim.Öncelikle hersey için geçmiş olsun...Dr'a giderseniz mutlaka tedavi edecektir.Benim size tavsiye edebileceğim nacizane bir egzersiz var. İdrarinizi yaparken tutup bırakın tutup bırakın. Yani kesik kesik yapın. Kaslariniz güçlenecektir.
Ne ilacı bu acaba yani hastalık mı ? Emzikliyim birde suan.
Gecici bir durum cnm.. anneminde basina gelmisti.. kis aylarinda kadin isemis.. sorunu olmayan insanlarin basina bile gelebiliyor..
Gecici bir durum cnm.. anneminde basina gelmisti.. kis aylarinda kadin isemis.. sorunu olmayan insanlarin basina bile gelebiliyor..
Yaşadığımız yerde hipnoz tedavisi olacağını sanmıyorum büyük bi şehir değil sağolun teşekkür ederimhipnoz tedavisi size yardımcı olabilir diye düşünüyorum,o kötü zamanları unutursanız sanırım problem ortadan kalkar ,Allah yardımcınız olsun inşallah
Sağolun teşekkür ederim .Yaşadığımız yerde hipnoz tedavisi olacağını sanmıyorum büyük bi şehir değil
İnşallah benimde geçer sağolun.Bi yakınımdada aynısı vardı. Doktora gitti küçük hap şeklinde bi ilaç verdi doktor 1-2 ay kullandı sonra geçti. Evet hastalık ama tam olarak bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?