- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
Arkadaslar inanin cocugum oyle haraketli bi cocuk degil 3 yasina yeni girdi daha eve iki adam gelse gider odasina yatar uyur sessiz sakin bi cocuk ama haliyle mutfakta olsam yanima kosarak gelir iste ona vuruyor.yada elektrik supurgesini acsam ona vuruyor.yani oyle surekli ses gurultu yapan biri degiliz.Bende gelirim hic dert diil:) Allahim su karsi komsunjn bi cocugu var aglar surekli sesi tutar ortaligi gene basladiii neyse sakin olucam sakin olalim kizlar cocugum yok ama cocuklarjniza engel olmayin baska insanlarjn ceremesini esiniz cocugunuz cekmesin kitap okumak guzel fikircydates ii etmissin kitap almakla
benim kizdigim kendi surekli kapi pencere carpar.cocugu kosturur.yuksek sesle muzik acip oynarlar .bizde niye bi tikirti oldugunda sanki evi yikiyomusuz gibi muamele yapiyor insani tedirgin ediyo ona sinirleniyorum.
kendi evi yikti yeniden insaa etti nerdeyse kac ay.oglum da ne uyku kaldi ne duzen kulaklarini kapiyodu onlar kirdikca bigun gitmedim.yada kendisi gelip kusura bakmayim ses yapiyoruz demedi.simdi niye boyle yapiyo bi garezi var diyecem.binada gorsem tanimam benim alt komsumu diye.
Yani oyle rahat birisi banane deyip evin icinde istedigim gibi paldur kuldur bi haraket yok.esim de bosver gorgusuzler yeni ev aldilar ya ondan yapiyo diyo.ev kendilerinin.ya geldikleri yerden bunlardan cok sikayetcilerci oda bizden cikariyo acisini heral:) hani artik ev sahibiyim.