Malesef sorun bende...

Cok benzettim sizi kendime, ben de ayni sekildeyim
Sifir tahammul
İstemedigim bir sey oluyorsa ve hatta uyarmama ragmen yine yapiliyorsa icimden canavar cikiyor
Nefret ediyorum o halimden ama duzelemiyorum da

Bende böyleyim herseye hemen sinirleniyorum kendimi düzeltmeye çalışıyorum en fazla iki gün sonra tekrar eski halime dönüyorum ne yapıcam bilmiyorum :KK43:
Al bende de o kadar sinir katsayım tavanda :( birden gelen sinir patlamaları moralsizlik Vs deli ediyor beni :(

Al bende de o kadar sinir katsayım tavanda :KK43: birden gelen sinir patlamaları moralsizlik Vs deli ediyor beni :KK43:
İnşallah değişebiliriz. Ben bekarken psikiyatra gitmiştim en az 3 seneni alır bunu değiştirmek, ailenin de gelmesi lazım demişti. Ailem gitmemişti tabii. O zaman ortam değiştir demişti. Ortam değişti ama bize sinir krizi geçirten birileri mutlaka oluyor çevremizde, kaçamıyorsun yani...

İnşallah değişebiliriz. Ben bekarken psikiyatra gitmiştim en az 3 seneni alır bunu değiştirmek, ailenin de gelmesi lazım demişti. Ailem gitmemişti tabii. O zaman ortam değiştir demişti. Ortam değişti ama bize sinir krizi geçirten birileri mutlaka oluyor çevremizde, kaçamıyorsun yani...
aynen katılıyorum ben destek almadım, almak için bi adımda da bulunmadım ama özellikle son zamanlarda aşırı sinir problemim var :(
Kızım var küçük ona yerli yersiz kızmak bağırmaktan korkuyorum,e tabi eşime de gereksiz surat ve tiplerim oluyo .

aynen katılıyorum ben destek almadım, almak için bi adımda da bulunmadım ama özellikle son zamanlarda aşırı sinir problemim var :KK43:
Kızım var küçük ona yerli yersiz kızmak bağırmaktan korkuyorum,e tabi eşime de gereksiz surat ve tiplerim oluyo .
Ben bazen bunu yapıyorum sanırım. Kızım hic bir sey yemiyor emmiyor. Ne denediysem olmadı. Bıktım artık türlü maymunluklar yapmaktan. Sinirleniyorum, kızıyorum. Eşim de tepki veriyor haliyle. Kızım da sesimi yukseltince aglamaya basladi. Artik onu da yapmıyorum. Bırakıp gidiyorum. Esim ilgileniyor. Sürekli kendi kendime sinirlenmeyecegim diyorum.

Ben bazen bunu yapıyorum sanırım. Kızım hic bir sey yemiyor emmiyor. Ne denediysem olmadı. Bıktım artık türlü maymunluklar yapmaktan. Sinirleniyorum, kızıyorum. Eşim de tepki veriyor haliyle. Kızım da sesimi yukseltince aglamaya basladi. Artik onu da yapmıyorum. Bırakıp gidiyorum. Esim ilgileniyor. Sürekli kendi kendime sinirlenmeyecegim diyorum.
maalesef aynı şeyleri yaşıyorum kızım büyüdü yiyo içiyo ama bazen sürekli konuşması ve gereksiz ısrarlı soruları verdiğim cevaplara rağmen aynı şeye devam etmesi beni çıldırtıyor ve bağırmaya son buluyor :( bende ortamdan uzaklaşmakla buldum çareyi :( eşimde tepki veriyor bana kızıyor ama elimde olan bişey yok.. ::(((

Kizin
maalesef aynı şeyleri yaşıyorum kızım büyüdü yiyo içiyo ama bazen sürekli konuşması ve gereksiz ısrarlı soruları verdiğim cevaplara rağmen aynı şeye devam etmesi beni çıldırtıyor ve bağırmaya son buluyor :KK43: bende ortamdan uzaklaşmakla buldum çareyi :KK43: eşimde tepki veriyor bana kızıyor ama elimde olan bişey yok.. ::KK43:((
Kızınıza bagirmayin ya yazık. Ben bir kere bağırdım. Ağladı. Sonra oturup ben de ağladım neden bunu yaptım diye. Böyle yaparsan büyüyünce sana hic saygı duymaz dedi eşim

Kizin

Kızınıza bagirmayin ya yazık. Ben bir kere bağırdım. Ağladı. Sonra oturup ben de ağladım neden bunu yaptım diye. Böyle yaparsan büyüyünce sana hic saygı duymaz dedi eşim
Bende sakinliğini korumaya çalışıyorum en azından kızıma karşı dediğiniz gibi o ağlayınca bende ağlıyordum

Hatta bazen nefes almasina bile sinir oluyorum dogru nefes alsana diyorum ;)))

Ayy canim yaa cok güldüm yorumun tam beni ifade ediyor :KK66: aynen bende cok sinirleniyrm esim birsey sorsa içim daraliyor bi degisik oluyrm :KK66:

:KK34::KK34: tam böyle oluyorum işte.
Patlamaya hazır bir bomba.
Kendimden tiksiniyorum yani o derece.
Bu kadar sinirli olunur mu diye.

:KK34::KK34: tam böyle oluyorum işte.
Patlamaya hazır bir bomba.
Kendimden tiksiniyorum yani o derece.
Bu kadar sinirli olunur mu diye.
Aynen bende oyle diyorum ben neden boyleyim. Tamam sakinn olacagim diyorum ama olmuyor birde bakmisim yine bagiriyorum ;( ;)

Öldürme isteğinizle ilgili cümleleriniz beni çok rahatsız etti.
Bu psikolojide bir anne ufacık bebeğe ne kadar sevgi verebilir, yazık.
Ona karşı masum duygularınız var elbette ancak bu öfkenin bir yerleri mutlaka bebeğinize yansıyordur.
eşinizi bırakın gidin o zaman aileniz yanına. böyle ömür geçmez, hasta olursunuz sonunda.
Eşiniz de görevi bitince gelsin, bu nasıl bir hayat?

Back
X