- 24 Aralık 2014
- 5.215
- 7.021
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Babam almamış olsa eve gelince süpürgeyi balkondan aşağı atıp lanet girsin sana diyeceğimNe çektin şu süpürgeden be L leylosvemecnun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babam almamış olsa eve gelince süpürgeyi balkondan aşağı atıp lanet girsin sana diyeceğimNe çektin şu süpürgeden be L leylosvemecnun
Tovbe tovbeÇocukları ödünç istememiş ona dua edin bence![]()
Valla ya cok degısık bir kadındı Allah uzun omur versin yinede :) aman kulakları cinlamasınAyyy,hatun resmen saksagan gibi,çalıntılardan bir hayat kurmus kendine
Kocası da ödünçmüymüş acabası![]()
Sen istemeyince getirmiyordur hic istemezsen aklina dusup te vermez hence sakayla karisik soylemelisinCuma günü bir yakınımın süpürgesi bozulmuş süpürmek için benimkini istedi gönderdim hala daha geri gelmedi.Ben de kendi düşünsün isterim söylemeyi sevmem ben aöyleyip olduktan sonra hiç kıymeti yok ama p.tesi oldu yok hala ortalıkta bana lazım olabileceğini düşünemiyorlar mı gerçekten ? Siz de malınızı emanet vermekten nefret edenlerden misiniz ? Milletin malını almayayım ama millet de benimkini almasın isterim.Ne kadar istemedikçe başıma geliyor ne diyip istesem ?
Ay ne guzel sozmus bu yaMalım seni verip mi kötü olayım yoksa vermeyip mi kötü olayım diye bir söz var çok doğru. Süpürge aynı gün kullanılıp teslim edilmesi gereken bir eşya. Arayıp süpürme işleminiz bittiyse eğer şu 3 günde alabilirmiyim bende süpğrücem diyin.
Gerçekten çok yüzsüz terbiyesiz insanlar. Eminim yine isteyecek süpürgeyi. Yine vermezsiniz insallah. Bozmadan ya da üstüne konmadan rahat etmeyecekler belli.Görümcemle ikisi ben büyük temizliği yapamıyorum diye bana temizliğe geldiler süpürgeyi getirdiler.Laf soka soka bir şeyler yaptılar perdeler hiç yıkanmadı mı camlar hiç silinmedi mi falan her şeye mana verdiler 2 odayı silip perdelerini yıkadılar halbu ki 2 yıldır evliyim 2 yıldır silinip yıkanmaması mümkün mü sankiErtesi güne kaldı bir dünya iş annene söyle o da gelsin beraber yapalım dedi annem geldi ertesi gün ne aradılar ne sordular temizlik bitti mi diye. Ne de sonrasında bir açıklama yaptılar gelemedik diye annemi taa evinden getirtti kendisi kayboldu bütün işi annem yaptı süpürgeyi de bayramda lazım olur diye utanmadan istediler annem temizliğe geldi ya temizlikten sonra filtresini yıkadım kurumadı lazım dedim vermedim daha bu kadar sinsi işte anneme kitledi işleri bir de utanmadan süpürge istiyor
Yok canım anneme öyle yaptı ya hayatta vermem ben iyi yaklaştıkça tepeme çıktı sözüyle bir kötülüğü yok ama çocuk gibi kandırmaya çalışması annemi çağırıp ortadan kaybolması olacak şey değilGerçekten çok yüzsüz terbiyesiz insanlar. Eminim yine isteyecek süpürgeyi. Yine vermezsiniz insallah. Bozmadan ya da üstüne konmadan rahat etmeyecekler belli.
Ben de ozllikle elektronik eşyaları vermeyi de almayı da sevmem.esim de bu konuda hassastır.bi komşum bunu bile bile süpürgeyi istedi.bi kez verdim.iki gün sonra yine aradı istedi.esin evde mi ,sorun eder mi dedi ki zaten biliyor huyunu.ben de eder dedim vermedim.cunku huy etmişti iki senedir samimi başka bi komşudan aliodu.ayrica 1500 TL lik süpürge yani bir şey olsa alamayacak.ara ve kahkaha atarak evi bok götürdü alsam artık de.sen niye utaniorsun ki.en sevmediğim şey.Cuma günü bir yakınımın süpürgesi bozulmuş süpürmek için benimkini istedi gönderdim hala daha geri gelmedi.Ben de kendi düşünsün isterim söylemeyi sevmem ben aöyleyip olduktan sonra hiç kıymeti yok ama p.tesi oldu yok hala ortalıkta bana lazım olabileceğini düşünemiyorlar mı gerçekten ? Siz de malınızı emanet vermekten nefret edenlerden misiniz ? Milletin malını almayayım ama millet de benimkini almasın isterim.Ne kadar istemedikçe başıma geliyor ne diyip istesem ?