Malım ne kıymetliymiş.

İçkili kullanma konusunda haklısın tabi ki. Emanet alıp verme derken ama o senin baban. Kırmaya değmezdi bence.

Dediğim gibi haklı sebeplerin var ama baban sanırım durumu kavrayamamış, açıklarsan anlayacaktır.

Alkolu kulaniyorsa bende vermezdim o konu ayri kendinede bisey olavilir bir de karsidan gelenin sucu ne.
Eger motora kiyamadiysan ayip etmissin ama alkolu kullaniyorsa vermeyin soyleyin de alkollu kulandigin icin sana guvenmiyorum deyin

Oyle desem daha kotu hissedebilir. En iyisi diyim ki esimin yakinlarindan isteyende oldu verdirtmedim simdi sana verirsem olmaz filan diyim. Yalanda degil. Buda sacmami bilemedim ya araba olsa vallahi dusunmem ama motoru emanet alip, vermeyi asla sevmiyorum.

Babana kendikini niye sattın olmaz falan diyecegine,
Baba kaza yaparsın birşey olur sorumluluk alamam deseydin anlardı belki...

O an oyle tepki verdim aynen gereksizdi. Ama kaza yaparsin desem yine ayni lafi derdi heralde ama yinede oyle deseydim keske ama zaten habersizce sabahin korunde alip gitmesi hataydi bence, sormadan. Ben bekarken kendi motoruna zor bindiriyordu beni bisey olcak diye ben bozulmuyordum.

Ona karisma şansim yok malesef. Alkollu kullanmasada vermek istemem ama alkol olayi iyice batiriyor.
Ben cimri mali kiymetli degilim benden kimse motor istemesin yeter. Babamda gitti gitti 40 yilin basi bisey istedi o da motor oldu o a canim sikildi

Öyle deme eşinin arkadaşlarıyla baban bir değil ki. Baban o senin. Ben birine emanet vermediğim bir şeyimi ailemden birisinin kendi malı gb kullanmasına karışmam. Çünkü ailem dışarıdan elin adamlarıyla aynı değil
Bir de hani anne baba bizlere bakıp büyütüyor falan ya ne bileyim eğer tamamen alkol içinse haklısınız. Ama alkol almasaydı da yine vermezdim diyorsanız tuhaf geldi. Anne babanın az da olsa bu tarz isteklere hakları olduğunu düşünüyorum.

İşte o tepkin esirgiyomuşsun gibi olmuş,
Bide zaten bazende herşeyi yanlış anlarlar..
Bigün dedemle maddiyat konuşuyoruz işte zar zor gecındıgımızden bahsettım ancak kendımızı idare edıyoruz falan olanı anlatıyordum ama o dönüp korkma para istemiyecez dedi bozuldum tabi
Yinede ben olsam babamdan benden izin almasını beklemem

Ben olsam direk soylerdim ki benim babam da alkol kullanir araba filan kullanamazsin karsidan gelenin sucu ne diyorum.
Alkolu insan trafige cikamaz cikmamali.

Arkadaslari degil akrabasi ama kardes gibi buyudugu ve hala abi kardes gibi oldugu yakiniydi isteyenlerden biri ve esim ona daha onceleri hic motor vermemezlik yapmamis. Evlenince ben izin vermedigim icin vermedi onada.
Insani zor durumda birakiyorlar. Ya surda yakinda turlayacagim dese yine vereyimde taaaa sehrin bir ucuna gitmek istiyor isim var diye. Biliyorummi ertesi gunde isteyecek versem ekstra olarak alkilde alabilir.

Ben yarin kendimi aciklayayim bari ya uf kotu hissettim. Keske getirmeseydim motoru. Iki arada kaldim bide. Su emanetcilik diye bisey olmasaydi keske

Anlıyorum ben sizi.. benim kitaplarım benim için neyse sizin motorunuz da o hesap :)) uygun bi dille söyleyin bari kırgınlık olmasın.. mutlu huzurlu bayramlar hepinize..

Sen o zaman güzel dille anlat, senden önemli değil de

Alkol olayı işin içine girene kadar ayıp etmişsiniz diye düşündüm...
Araba ile motor bana göre risk açısından fark etmez. Sizin sorumluluğunuz açısından da farketmez
Babanız da daha önce motor kullanıyormuş zaten. Sık kaza yapma geçmişi yada ölümcül kaza atlatmışlığı yoksa iyi kullanıyordur...
Yok tam tersi ise de tepkiniz malınız üzerinden değil, babanızın hayatı üzerinden olmalı.

Ben yarin kendimi aciklayayim bari ya uf kotu hissettim. Keske getirmeseydim motoru. Iki arada kaldim bide. Su emanetcilik diye bisey olmasaydi keske
Ya sen hem maldan hem candan korkuyorsun öyle anladım en iyisi yarın bayram yanlış anladıgını söyle babana istersede binsin bi kaç gün ne yapacan bidaha ona göre gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…