Ya sen hem maldan hem candan korkuyorsun öyle anladım en iyisi yarın bayram yanlış anladıgını söyle babana istersede binsin bi kaç gün ne yapacan bidaha ona göre gelirsin
Annenle konuş o zaman o desin kızı yanlış anladın diye madem sözü geçiyor :)Kendi motoru satmasinin sebebi annemdi zaten icip icip biniyordu kazada yapti. Motor alamicak durumda degil kendisi. Hatta icki yuzunden arabayida sattirmak istiyor annem. Hem satiyo simdide bulunca kullanmak istiyor.
Ikincisi esimin bekarken hep motor emanet verdigi kardesi gibi olan cok yakini motorunu istediginde verdirtmemistim. Simdi babama versem esim bozulcak.
Ucuncusu motorumu emanet vermeyi sevmiyorum hakikaten baska bisey isteseydi onu istemeseydi arada birskti benide.
Annenle konuş o zaman o desin kızı yanlış anladın diye madem sözü geçiyor :)
Anlar anlar yarın bayram kırgınlık olmazAnnemide herzaman kuzu kuzu dinleyen bir insan degil ki oyle olsa alkolu birakirdi. Bazen bazi seyleri basini yiye yiye yaptirabiliyorsa yaptiriyo yada yaptiramiyor anca. Kendim konusmayi dusunuyorum umarim anlar.
Anlar anlar yarın bayram kırgınlık olmaz
Ruhsat sahibi benim diyo. Derdi başka
Bida yanında götürmezsinAnlar bisey demezde icten nolur bilmiyorum bi motor ne buyuk dert oldu yahu
Bida yanında götürmezsin
Motoru vermediğin kişi üvey baban olmalı çünkü öz babadan esigenecek bir kıymti yok motorun.Bayram dolayisiyla aileme geldik. Ilk kez kendi motorumuda getirdim. Anahtari oturma odasinda unutmusum tabiki babamin sabahin körunde kalkip motoru kaciracagi aklima gelmezdi. Uyandim filan derken bir bakayim dedim motor yok.
Aradim babami, gezmeye cikmis neyse birsey demedim cok gecmeden getirdi. Bugunde diyor motoru iki uc gun ben sureyim surda işim var filan diye israr etti. Kendisinin arabasi var buarada, dedim madem binceksin neden kendininkini sattin. Olmaz dedim. Babamda "Malinda ne kiymetli" dedi.
Arkadaslar motor araba degil ki riskli, emanet motor mu verilir Allah askina. Malimi sakinmam ama ne kimsenin motorunu alirim ne veririm. Esim emanet araba dahi kullanmaz mumkunse. Yanlis miydi yaptigim? Allah korusun kendisine bisey olabilir, kaza yapar, birine vurur ruhsat sahibi benim. Ben nasil diyim al anahtari takil 2-3 gun diye okadar rahat bi insan degilim beni yanlis anliyor Bozuldu biraz ama ne yapayim ki.
Sen zamaninda babanin arabasini kacirdiysan o da senin motoru kacirir boyle :)Bayram dolayisiyla aileme geldik. Ilk kez kendi motorumuda getirdim. Anahtari oturma odasinda unutmusum tabiki babamin sabahin körunde kalkip motoru kaciracagi aklima gelmezdi. Uyandim filan derken bir bakayim dedim motor yok.
Aradim babami, gezmeye cikmis neyse birsey demedim cok gecmeden getirdi. Bugunde diyor motoru iki uc gun ben sureyim surda işim var filan diye israr etti. Kendisinin arabasi var buarada, dedim madem binceksin neden kendininkini sattin. Olmaz dedim. Babamda "Malinda ne kiymetli" dedi.
Arkadaslar motor araba degil ki riskli, emanet motor mu verilir Allah askina. Malimi sakinmam ama ne kimsenin motorunu alirim ne veririm. Esim emanet araba dahi kullanmaz mumkunse. Yanlis miydi yaptigim? Allah korusun kendisine bisey olabilir, kaza yapar, birine vurur ruhsat sahibi benim. Ben nasil diyim al anahtari takil 2-3 gun diye okadar rahat bi insan degilim beni yanlis anliyor Bozuldu biraz ama ne yapayim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?