Malım ne kıymetliymiş.

Ya sen hem maldan hem candan korkuyorsun öyle anladım en iyisi yarın bayram yanlış anladıgını söyle babana istersede binsin bi kaç gün ne yapacan bidaha ona göre gelirsin

Kendi motoru satmasinin sebebi annemdi zaten icip icip biniyordu kazada yapti. Motor alamicak durumda degil kendisi. Hatta icki yuzunden arabayida sattirmak istiyor annem. Hem satiyo simdide bulunca kullanmak istiyor.

Ikincisi esimin bekarken hep motor emanet verdigi kardesi gibi olan cok yakini motorunu istediginde verdirtmemistim. Simdi babama versem esim bozulcak.

Ucuncusu motorumu emanet vermeyi sevmiyorum hakikaten baska bisey isteseydi onu istemeseydi arada birskti benide.

Annenle konuş o zaman o desin kızı yanlış anladın diye madem sözü geçiyor :)

Annenle konuş o zaman o desin kızı yanlış anladın diye madem sözü geçiyor :)

Annemide herzaman kuzu kuzu dinleyen bir insan degil ki oyle olsa alkolu birakirdi. Bazen bazi seyleri basini yiye yiye yaptirabiliyorsa yaptiriyo yada yaptiramiyor anca. Kendim konusmayi dusunuyorum umarim anlar.

Annemide herzaman kuzu kuzu dinleyen bir insan degil ki oyle olsa alkolu birakirdi. Bazen bazi seyleri basini yiye yiye yaptirabiliyorsa yaptiriyo yada yaptiramiyor anca. Kendim konusmayi dusunuyorum umarim anlar.
Anlar anlar yarın bayram kırgınlık olmaz

Ruhsat sahibi benim diyo. Derdi başka

Derdim bitek mal olsa icim sıkılıp konumu acarim oturur keyfime bakarim heralde. Bikac sebebi var onlarida acikladim zaten. Evet ruhsat sahibi olmamda bir dert. Birine carpsa öldürse ne olacak? Bunlarida dusunuyorum tabiki.

Babana " tereddut ettim Kaza fln bse olur diye ama smdi dusundm ne olacak Sanki " Gibisinden gonlunu yap. Cok ayip etmisin.

Ayy cok sasirdimm resmen motoru babanizdan kiskanmissinz aman allahim.motoru kacirdi falan diyorsunuz birde koca adama alkol fln bahane sonra kafaniza dank etmis bahane bulmussunuz.umarim sizin gibi evladim olmaz

Bence babanızın gönlünü alın. Ben de malınızın kıymetli olduğunu düşündüm. Alkol konusunda yerden göğe kadar haklısınız. Ama bu durumda "kaza olsa ben uğraşacağım" lafı çirkin duruyor. Babanız sonuçta, ilgilenmelisiniz. Ayrıca ne kadar kardeş gibi büyümüş olsalar da eşinizin akrabaları ile babanızı bir tutmayın. Adı üstünde kardeş bile değil, kardeş gibi...

Motoru vermediğin kişi üvey baban olmalı çünkü öz babadan esigenecek bir kıymti yok motorun.
Keşke babam yaşasaydı da istediği motor olsaydı.
Yazıklar olsun sizin gibi evlatlara..

Ben sizi anladım..malinizin kıymetli olmasıyla alakası yok.bence babanızın tutumunun sizi korkutmasiyla alakalı bir durum bu.eger babanız çok kontrollü olmuş olsaydı vermemiş olsaydınız malinizi babanızdan esirgediginizi dusunebilirdim.Hem kendinizi hem babamızı tehlikeye atmaktan cekindiginiz için böyle davranmissiniz.

Sen zamaninda babanin arabasini kacirdiysan o da senin motoru kacirir boyle :)
Eger motosiklet ehliyeti varsa birak alsin ruhsat sende diye bisey olmaz. Sen de onun arabayi alirsin. Adam ozlemis demek

Benim arabam garajda durur,yedek anahtari babamdadir.biz arabayi aldigimiz gun verdik anahtari ve araba sizin istediginiz an alin dedik.benim her daim yanimda olan ailemden kiymetli degil sonucta.benim babamda uzun sure trafige cikmadi ama benim aklima asla aman kaza yapar arabama bisi olur gelmedi.o da yakin mesafe markete,pazara falan gitmekle pratik yapti.dun de oruclulardi mezarlik ziyareti falan yaptilar ve annemle ikisi bize dua ettiler mesela sizden allah razi olsun,araba olmasa bu sicakta nasil gidecektik diye,ana baba duasi almaktan daha guzel bisi varmi,araba bu yenisi gelir ama ailemin ne yedegi ne garantisi yok.dunya mali icin asla kirmam

Ahahaha tabi ki de motorcuların motoru kıymetlidir.
Canını iste motorunu isteme.
Sonuna kadar destek.
Ah be bi motorum olmadı ki.
Anlayamazsınız!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…