Malım ne kıymetliymiş.

Arabasıyla gitsin bence de ama keşke baba işim var şuraya buraya gidicem veya eşinin kullanıcağını falan söyleseydin

Babam kaza yapar basina bisey gelir diye korkuyorum deseniz baska dururdu...
Ama birine/biyere carpar, ruhsat benim, ugrasirim vs diyince hic hos durmuyor. Bu arada dun ben de ailemin yanina geldim, babam kendine yeni araba almis, direk anahtari uzatti, bir dolas gel bakalim nasil surusu begenecek misin diye, henuz kaskosu bile yapilmamis 500 bin liralik bir arac ustelik bu, biz aileden boyle gorduk ondandir belki garipsemem.
Eger ailem zamaninda benden biseyler sakınmıs olsaydi ben de normallestirebilirdim belki.

Olmamissss
Baban 15 yasinda degil ki heves etmis belli ki ..

Motorlu araçları emanet vermeme taraftarıyım ve vermem ben de. Bir şey olsa mahkemelerde uğraş dur, onun gerginliği, stresi, açılacak maddi tazminat davaları hiç uğraşamam. Hele ölüm olursa daha kötü. Sonuçta kazansam bile o süreci göze alamıyorum. Bu ihtimal bile yeter benim için ödünç vermemeye. Ne gerek var arabası varmış onunla gezsin. Araba olsa ayrıca bir nebze belkiii olabilir ama motor daha tehlikeli bana göre.

Aklıma"
Baba oğluna bir bağ bağışlamış, oğul babaya bir salkım üzüm vermemiş" atasözünü getirdi.
Başımıza gelecek varsa yaya olarak da gelir.

ehliyeti olduktan sonra sorun yok.
tabii bir de cılkını çıkarmayacaklarsa...
ki anladığım kadarıyla şehir dışındasınız.

Ödünç araç işini sevmem ama babam hariç. Ona birşey olmasin yeter ki...

Ya babama değil motor range rower feda olsun:) onun canına bişey olmasın araba motor parçalansın derim. Üç kuruş paralık şey içinde babamın gönlünü asla kırmam.

Ehliyeti varsa sorun etmemeliydiniz. Ki daha önce motoru olduğuna göre ehliyeti varmış.
Ayrıca motoru kaçırmış kısmına çok güldüm,bende anahtarı ortada bulup az yürütmezdim arabayı babamdan,gözümde gizli saklı anahtarı yürütüp basıp giden bir baba canlanınca tebessüm ettim.
Kalbini kırmayın,verin kullansın. Baba candır.

Hakli olabilirsinz. Kaza olr basina bisey gelir Allah korusun. Ama babaniz zaten motor kullanmayi biliyor galiba cunku onunda motoru varmis satmis.

Ufaktan motor benim uzerime olunca bende tirsa bilirdim bi kazaya karisir biyere carpar diye belki. Ama bunuda uygun bi dille soylemk gerek.
" yok vermem motoru,seninkini satmasydin sende' demek yrine, bahane arayip kirmamak amacli " baba kullan sorun etmem tabi, ama tehlikeli benim motor, basina bisey gelir Allah korusun seni dusunuyorum" diyebilirdin.
Bence uslubunuz yanlis olmus. Her zamanki gibi. Sizi kkdada bi cok konularda sivri dilli biri olrak bilirim. Yasadim gordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…