arkadaşlar sizde de oldu mu bilmiyorum ama benim bünyeme iyi geldi göğüslerimden süt taşıyor bi deneyin belki yarar umarım size de. buarada benim sorunum bebeğiimin uyku dışında emmemesi bir haftadır böyle neden anlamaıyorum 4 buçuk aylık uyurken çok güzel ama uyanıkken baya bi saat geçmesi gerekiyorki iyice acıkınca alıyor
1 haftada 17 şişe ülker maltana (şeftalilisini) içtim, sütüm de hiçbir farklılık olmadı. yani ülker maltana ben de de işe yaramadı. bir de royal malt ya da vita maltı deneyeceğim.royal malt değil ama ülkerin maltanasını denedim,hiç bir işe yaramadı.ama yanında bir sürü şey de deniyordum.acaba birbirlerinin etkisini siliyorlar mı
sen sadece royal malt mı kullandın,yanında başka neler yaptın?
bu ülker maltana gazlı içecek olarak mı geçiyor1 haftada 17 şişe ülker maltana (şeftalilisini) içtim, sütüm de hiçbir farklılık olmadı. yani ülker maltana ben de de işe yaramadı. bir de royal malt ya da vita maltı deneyeceğim.
demek ki ülkerinki bi işe yaramıyor.kızımın beslenme inadı geçsin ben de sipariş edeyim royalden o zaman.
sütüm tam istediğim miktara gelmişti ki kızım emmeyi,daha doğrusu her türlü beslenmeyi kesti.benim de canım sıkıldı sütüm artsın çabalarımdan vazgeçtim.çünkü süt boşa akıp gitti göğüslerimden,bişeyler içip durmaktan da şişip duruyorum,wc den çıkamıyorum.biraz mola veriyorum kısacası.kızımın inadı kırılsın tekrar başlayacağım
aç veya tok farketmiyor canım ama ben çok şekerli geldiğinden suyla karıştırıp içtim işe yaradı mı cevabını bekliyorummavisu,sen nasıl içtin maltı?aç karna mı..bi tarif edebilir misin,ben de aldım 1 tane denemek için.aç karna içilmesi gerekiyorsa ona göre kullanayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?