bu ülker maltana gazlı içecek olarak mı geçiyor
alkol değil canım alkol oluşumu yok malt içeceğinde. için rahat etmiyorsa fermantasyonu araştırabilirsinmalt içecegi alkol gibidir.. unutmayın..
demekki bünye meselesi bende çok süt yaptı acaba benden mi,kaynaklandı ama yine de bir seçenek olarak dursun elimizde bende çok süt yaptı mesela bazı arkadaşlarda da.bazılarında ise tık yok bi kere denemeli en azından yapmıyorsa devam edilmez.dün içtim royal maltı,sanki pek etki etmedi bana.su falan da içemedim fazla ama ,belki ondandır.
ben çok fazla şey beklemiştim,beklentilerimi karşılamadı malesef.ama sonra tekrar denemeyi düşünüyorum.
canım bir de bende hemen içer içer o gün olmadı bir iki gün sonra çok arttı ve o artış bir 3 gün sürdü. umarım işe yarar bir kutu bir günde içilirse daha etkili diye dduydumdün içtim royal maltı,sanki pek etki etmedi bana.su falan da içemedim fazla ama ,belki ondandır.
ben çok fazla şey beklemiştim,beklentilerimi karşılamadı malesef.ama sonra tekrar denemeyi düşünüyorum.
Bende deneyeyim bari ya sü tüm nerdeyse kesilecek çok fenayım
Bi de royal yada vita malt ne kadar pahalı mı birisi yazabilir mi acaba
Ben baktım netten canım 5 tl birşey.
Günde bir tane tüketmek mi gerekiyor şimdi orasını anlamadım yoksa 2günde bir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?