Bebek Beslenmesi Malt İçeceği İnanılmaz Süt Yapıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bu ülker maltana gazlı içecek olarak mı geçiyor

yaşadığım şehirde 2 tane market var onlarda küçük. ben marketçimze rica ettim ülker maltana diye bir içecek varmş diye o da --malt içeceği-- dedi. 17 tane bulabilmiş eşim hepsini almış ama hiç bir işe yaramadı. royal malt sipariş ettim onları bekliyorum bakalım işe yarayacak mı?

dün içtim royal maltı,sanki pek etki etmedi bana.su falan da içemedim fazla ama ,belki ondandır.
ben çok fazla şey beklemiştim,beklentilerimi karşılamadı malesef.ama sonra tekrar denemeyi düşünüyorum.

BENDE ülker malt aldım 2 şişe dolapta beni bekliyo içince yazarımmmm

dün içtim royal maltı,sanki pek etki etmedi bana.su falan da içemedim fazla ama ,belki ondandır.
ben çok fazla şey beklemiştim,beklentilerimi karşılamadı malesef.ama sonra tekrar denemeyi düşünüyorum.
demekki bünye meselesi bende çok süt yaptı acaba benden mi,kaynaklandı ama yine de bir seçenek olarak dursun elimizde bende çok süt yaptı mesela bazı arkadaşlarda da.bazılarında ise tık yok bi kere denemeli en azından yapmıyorsa devam edilmez.

Son düzenleme:
canım bir de bende hemen içer içer o gün olmadı bir iki gün sonra çok arttı ve o artış bir 3 gün sürdü. umarım işe yarar bir kutu bir günde içilirse daha etkili diye dduydum

ben 1 kutuyu bir günde içmiştim,ama sadece o gün dikkat ettim,belki sonraki günlerde olmuştur etkisi.bir daha denemek lazım ama çok zor blunuyr yaa.kardeşime aldırmıştım,onu da 15-20 günde bir ancak görüyorum.
dediğin gibi en Aazından bi alternatif,el altında tutulsa iyi olur.

ben her gün 1 tane içmiştim inanılmaz sertleştirmişti göğüslerimi. sonra sağınca anladım ki sütüm su gibiydi yani süt yapmıyor sulandırıyor sadece..

Ben de vitamalt adlı olanını kullandım.Çok faydasını gördüm.Doğuma gitmeden önce yedi tane almıştım.Eczaneden temin etmiştim.Doğum yaptıktan sonra her gün bir tane içtim ve çok memnun kaldım.Doktor bir arkadaşım tavsiye etmişti.Yalnız bana kullanırken dikkat etmem gereken bir kaç şey söyledi.Öncelikle açılan her kutu o gün bitecekmiş.Hem de bekletmeden.Bir de buzdolabında saklanması gerekiyormuş.Sıcakta durmayacakmış.Umarım herkesin işine yarar

merhaba bahsettiğiniz ülkerin malt içeçeği gazlı içecek bunun orjinali alkolsüz bira olacak bahsettiginiz vitamaltı bilmiyorum ama yurtdışında yasadıgım için çok rahat alkolsüz bira buluyorum sanırm türkiyedede var artık eşleriniz tekel bayilere sorabilir ya da büyük migros gibi marketlere de bir bakın derim.

Bende deneyeyim bari ya sü tüm nerdeyse kesilecek çok fenayım
Bi de royal yada vita malt ne kadar pahalı mı birisi yazabilir mi acaba

Bende deneyeyim bari ya sü tüm nerdeyse kesilecek çok fenayım
Bi de royal yada vita malt ne kadar pahalı mı birisi yazabilir mi acaba

Ben baktım netten canım 5 tl birşey.
Günde bir tane tüketmek mi gerekiyor şimdi orasını anlamadım yoksa 2günde bir mi acaba?

Ben baktım netten canım 5 tl birşey.
Günde bir tane tüketmek mi gerekiyor şimdi orasını anlamadım yoksa 2günde bir mi acaba?

Yorumlardan birisinde arkadaş bir kutuyu 2 günde içtim demiş canım
Yarım mantıklı bence de yoksa acaip kilo alırız gibime geliyor
Canım bende zaten göbek fora bi de bunu içersek çok göbek yaparmı ki :)
Derlerya bira göbek yapar diye nihayetinde bu da bira

tüm dünyada tıbbi geçerliliği olan vitamin ve minerallerle güçlendirilmiş anne sütü arttırıcı içecektir.
biz de yeni doğum yapmış annelere 10 yılı aşkın süredir tavsiye ediyoruz.
24 lü koliyle alırsanız tanesi ucuza geliyor
iyi günler bayanlar

vitamalt yada royal hatırlamıyorum.pahalı bir okadarda tadı kötüydü.
bende ülkerinkini içtim sürekli.günde 6 şişeyle başladım.son zamanlarda 3 e düşürmüştüm.
Ama şöylede bişey var ülkeri içindekiler bölümüne baktığımda malt aroması,diğerlerine baktığımda maltın kendisi var.
Sanki dondurmalar gibi.kimi sadece süt tozu ile kimide sütle yapılıyor ya.
Acaba ondan mı vitamalt yada royal daha pahalı?biri 1 tl, biride 5 tl civarıydı.

bende ülkerin maltanasını aldım. akşam yemeğinde içecek olarak kullanıyorum. sütümde baya bir artış oluyor. en azından 2 tane alıp deneyin, vitamaltta denedim tadı çok kötüydü, fiyatıda günde 1 defa maltana içmek yeterli oluyor bana..

Kesinlikle maltana.
Gitti bitti derken sütüme bir şişesi bile acayip etki etti.
Memelerdeki su oranını arttırıyor denilmiş. Siz dengeli beslenip ceviz fındık vs tüketiyorsanız, e üzerine birde maltana içtiniz mi işte size mis gibi anne sütü. Tek başına maltana tabiki yeterli olmaz. Tabiki sütteki su miktarını arttìrır. Bol bol beslenin arkadaşlar. Kilo alcaz diye korkmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…