Malum babalar günü .Siz benim yerimde olsanız.

Hepinjze teşekkür ederim.Aramadim çok geç bir saatte sadece günün kutlu olsun diye mesaj attım.Bilgi vereyim istedim belki merak eden vardır diye.

Galiba çalışmıyorsunuz doğru mu? Çocuğunuz yarın bir gün okula gidecek. Orada birinci sırada olamazsa öğretmene tavır mı koyacaksınız… kendiniz işyerinde terfi alamasaydınız patrona tavır mı koyacaktınız. Bazı anneler çocuklarıyla çocuk olup aynı seviyede yaşıyorlar, siz de öyle olmuşsunuz. Bırakın çocuk gönül koymamayı, kin gütmemeyi öğrensin sizden. başka şehirde bir dedesi olduğunu düşünsün. Sonra büyüyünce pişmanlıklar yaşamayın, uğraşan siz olursunuz. Ayrıca özgüven demişsiniz ama kendini nasıl savundu tam olarak ne yaşandı biz bunu bilmiyoruz.
Cvp vermek istemiyorum.Cunku bu söylediklerimizi alakasi asla yok.

Ben bu yaşlıdır ne yapsa yeridir bakış açısına katılmıyorum. Yaşlı azcik bilge olacak. Apır sapır konusmayacak. Ben de duydum babaaannem en sevdiğim torunum Sasifelek derdi, dedem sen gerilerdesin başka torunlarimi daha çok seviyorum derdi. İkisine de gerek yokmuş. İki konuşmayı da dün gibi hatırlıyorum.

Galiba çalışmıyorsunuz doğru mu? Çocuğunuz yarın bir gün okula gidecek. Orada birinci sırada olamazsa öğretmene tavır mı koyacaksınız… kendiniz işyerinde terfi alamasaydınız patrona tavır mı koyacaktınız. Bazı anneler çocuklarıyla çocuk olup aynı seviyede yaşıyorlar, siz de öyle olmuşsunuz. Bırakın çocuk gönül koymamayı, kin gütmemeyi öğrensin sizden. başka şehirde bir dedesi olduğunu düşünsün. Sonra büyüyünce pişmanlıklar yaşamayın, uğraşan siz olursunuz. Ayrıca özgüven demişsiniz ama kendini nasıl savundu tam olarak ne yaşandı biz bunu bilmiyoruz.
Bacım senin okul yillarinda Türkçe okuma,anlama kısmı düşük müydü? Bu ne saçma bir yorum.Burda kadın çocugumu nasıl ilk sırada sevmez diye alınmıyor, çocuga karşı babasının tutumuna alınmış.Ne anlasın dedem beni kaçıncı sirada seviyoyu ne takıntı yapcak bunu.Bu kadar yorum okudum ama bu kadar saçma bir yorum okumadım.Az kitap oku da okuduğunu doğru anla kendi hayatında da sorun yaşarsın sen yoksa!

Neyi yapan? Ne yaşanmış siz bizden fazla satırlar okudunuz galiba
Çocuklara öncelik sıralaması yapmış. Önce kuzenlerin gelir sonra sen demiş. Ki burda önem ve sevgi sıralamasını yapmış. Bunu anlamak için özel bir yeteneğe ihtiyaç yok yani. Konu sahibi aralarda da belirtmiş zaten. Şu an 2 çocuğum var okullu ve kreşli. Öğretmenleri böyle bir sıralama yapamaz. Sınav notlarını bile kıyaslamaz.

Back
X