• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mam nikahndaki mehir

Ben önce istemedim gerek yok demiştim. Nikahımızı kıyan hoca olması gerekir deyince;
ne kadar oluyor diye sordum o da ortalama 80 gr falan dedi. Tamam o zaman 80 gr altın dedim.
Eşimde tamam dedi. Hoca olmaaaaz nikahta pazarlık sevaptır dedi. Bu kez ben 100 gr istedim
eşimle sıkı bir pazarlık yapıp işi 60 gr altına bağladık. Hala aklımıza geldikçe güleriz. O hoca
bizi ne kadar sıkıştırdı diye, iyi de pazarlık yapmışız.....
:roflol:

bana sorulmadı yaa :mymeka:
sımdı ıstesem ne olur :roflol:

10tane cumhurıyet altın istedim

Son düzenleyen: Moderatör:
100 gr altındı ama eşimin hatıradığını hiç sanmıyorum.aman insanın huzuru terinde olsunda gerisi hiç mühim değil.

Eşim bana sordu böyle böyle bişey var, sen nedersen o olacak diye,istemedimbenneyaptımki çünkü eşşeğim
Şaka şaka istemedim, aklıma istemek dahi gelmedi (yok mu şöyle melek gülümsemesi, yok)

Hatırlıyorum..
Hoca sormuştu da kocam da; "Herşeyim onun olsun" demişti..kaydirigubbakcemile5
Aynen uyguluyoruz Allahıma bin şükürsositososito
Onun herşeyi benim,benim herşeyim benim!!!!hihoyyythihoyyythihoyyyt

Ahh ahhh ben bilip de söylüyorum hep..
Gerçekten de ayrıldık biz.. Evet evet ayrıldık biz yasenağlama
Herşeyi ama herşeyi bende kaldı..
Adamın çamaşırlarını,çoraplarını bile veremiyorum,bir türlü almıyor inatla..:delphin:
Yazmıcam daha fazla,bu gece keyfimin kaçmasına izin vermicem:a015:

bizim nikahta banada hoca sordu bende 100 gr altın dedim eşimde kabul etti ve sözünü yerine getirdi o 100 gr altını bana aldı...

Adamın çamaşırlarını,çoraplarını bile veremiyorum,bir türlü almıyor inatla..:delphin:

ay canım yaaa...Seni psikolojik olarak etkilemek istiyor kesin....
Almıyorsa ver bir fakire fukaraya,onun namı hesabına iyilik yapmış olursun....
Gözünün önünde dursun da eri bit diye düşünüyor ex eşin...

senağlama senağlama senağlama

Ben önce istemedim gerek yok demiştim. Nikahımızı kıyan hoca olması gerekir deyince;
ne kadar oluyor diye sordum o da ortalama 80 gr falan dedi. Tamam o zaman 80 gr altın dedim.
Eşimde tamam dedi. Hoca olmaaaaz nikahta pazarlık sevaptır dedi. Bu kez ben 100 gr istedim
eşimle sıkı bir pazarlık yapıp işi 60 gr altına bağladık. Hala aklımıza geldikçe güleriz. O hoca
bizi ne kadar sıkıştırdı diye, iyi de pazarlık yapmışız.....
:roflol:

bizde 60 gr ma anlaştık
3 adet 20şer gr dan 22 ayar burma bilezik istemiştimkaydirigubbakcemile3

Bende 3 tane burma istemiştim. Hoca 1 koç parasından fazla olmalı demişti, benimde aklıma ilk o geldi. Eşimde hemen kabul etti. Nikahtan sonrası daha komikti. Eşimin amcası "Bizim gelinlerin hepsi saf. Kızım evi istesene üstüne, kaç kat ev." demişti. Tabi beni ağlarken gülme krizine sokmuştu. Ömrün bol olsun amcacım.

kız kardeşim mehir olarak 5.000 tl yani eski hesap 5 milyar istemişti.... eşi sözünde durmadığı gibi birsüre sonra babamdan adetaaa mehir beklentisi içerisine girdi malesefCADIARZU Allah evlatlarımızı; dürüst, sözü özü bir insan evlatlarıyla karşılaştırsın derim.

kız kardeşim mehir olarak 5.000 tl yani eski hesap 5 milyar istemişti.... eşi sözünde durmadığı gibi birsüre sonra babamdan adetaaa mehir beklentisi içerisine girdi malesefCADIARZU Allah evlatlarımızı; dürüst, sözü özü bir insan evlatlarıyla karşılaştırsın derim.

O babanın borcu değil ki,eşinin borcu:1shok:

hoca bana ne istersin diye sormadı bile
cüzi bir miktar parayı -ki şu an ne kadar olduğunu hatırlamıyorum bile-mehir tayin etti.
bende sesimi çıkarmadımbenneyaptımki
gerçi çok önemli değil benim için.allah huzurumu kaçırmasın yetera.s

ya ben bu işi cidden merak etmeye başladım
boşanma söz konusu oluncamı veriliyor bu para yada altın:uhm:
ben istememiştim ama hoca 101 gr altın yazmıştı kağıda hihoyyyt
şimdi ben bunu istesem vermek zorunda mı?

Back
X