- 19 Şubat 2015
- 271
- 220
- 103
- 31
- Konu Sahibi Dertli Lahana
-
Arkadaşlar merhaba, geçtiğimiz salı günü ameliyat oldum acilen. Bebeğim mama ile beslendi. Önceden de tam anlamıyla doymuyordu. Ben günde iki defa mama veriyordum ama şimdi daha çok yemeye başlayınca meme emiyor ama doymuyor. Kıyameti koparıyor doymuyor. Ne yapabilirim? Çok zorlanıyorum.
Ama üzülürseniz süt gelmez. Gercekten bu hernekadar yediklerinizle alakalida olsa da beyinle alakali. Rahat olun hatta sütüm gelir yeter çocuguma deyin göğsünüze sicak su veya sicak havlu ile masaj yapin bide bol bol et sebze meyve yiyin süt su icin.birde dinlenin. formülü bunlar insallah sütünüz çoğalir, bebeğiniz doyar.Teşekkür ederim. Bebeğim 78 günlük. Evolvia mama veriyorum. Emziriyorum da sık sık ama memeyi bıraktığında kıyamet kopuyor. Hemen mama veriyorum. Zaten ameliyattan sonra hemen emzirmedim. Bi sıkıntı yok çok şükür. 78 günlük bebeğe ağır gelmez dimi? Gerçekten çok üzülüyorum. İnşallah sütüm gelir. Sagdim sutumu anca 20 CC geldi. O zaten yetmiyor. Naparim bilmiyorum
Bizde ayni durumdayiz sizinki gene buyumus benim bebegim 17 gunluk ve dogdugundan beri mama takviyesi yapiyorum. Benim sutum var cok sukur emiyorda bol bol ama doymuyoralesef mamayla doyuruyorum
biz de bir aylığız, kendi büyüdükçe mama miktarı da atıyor.. beni de tüm gün emiyor.. 4220 gram doğdu, iri bebek doymaz doymaz dedi doktor veriyoz mamayı günde 1 kez şuanlık... tok evin aç tospiriğiBizde ayni durumdayiz sizinki gene buyumus benim bebegim 17 gunluk ve dogdugundan beri mama takviyesi yapiyorum. Benim sutum var cok sukur emiyorda bol bol ama doymuyoralesef mamayla doyuruyorum
biz de bir aylığız, kendi büyüdükçe mama miktarı da atıyor.. beni de tüm gün emiyor.. 4220 gram doğdu, iri bebek doymaz doymaz dedi doktor veriyoz mamayı günde 1 kez şuanlık... tok evin aç tospiriği
Canım üzülmene gerek yok neden üzülüyorsun benim kızımda hem mama hem anne sütüyle büyüdü sadece mamayla büyüyenler var sen kastıkça daha çok ters gider her şey o isterse emer istemezse mama içer anne sütü tabikide yararlı ama hiç emmemesinden iyidir merak etme o kadarı bile onun gelişimi için yeter..
Benimde öyledi canım ve ben çalışıyorum bide emzirirken süt sağıyodum ona bırakmak için saatlerce sağdığım oluyodu çok az çıkıyodu ama öyle böyle büyüdü şimdi 9 aylık ek gıdaya geçtik zaten hiç üzülme yinede az da olsa emdiği için şükür et Rabbim sağ sağlim büyütmeni nasip etsin inşallah ☺Sağol canım Allah razı olsun. İnşallah az az emiyor ama yetmediği için herhalde memeden ayrılınca çok ağlıyor bende mama veriyorum. Geçen sagdim mesala sutumu emdikten sonra iki gogsumden 20 CC süt anca çıktı.
Teşekkür ederim. Bebeğim 78 günlük. Evolvia mama veriyorum. Emziriyorum da sık sık ama memeyi bıraktığında kıyamet kopuyor. Hemen mama veriyorum. Zaten ameliyattan sonra hemen emzirmedim. Bi sıkıntı yok çok şükür. 78 günlük bebeğe ağır gelmez dimi? Gerçekten çok üzülüyorum. İnşallah sütüm gelir. Sagdim sutumu anca 20 CC geldi. O zaten yetmiyor. Naparim bilmiyorum
Kesinlikle. Ben de öyle yaptım. Az önceki yorumuna ek olsunHer beslenme öncesi bebeginiz sorun çıkarmıyorsa iki göğsünüzü de 10ar dakika emzirin, sonra mama verin. Zamanla arttığını göreceksiniz.
Hangi mamayı veriyorsunuz. .bizde 24 gunluguz aynı durumdayızBizde ayni durumdayiz sizinki gene buyumus benim bebegim 17 gunluk ve dogdugundan beri mama takviyesi yapiyorum. Benim sutum var cok sukur emiyorda bol bol ama doymuyoralesef mamayla doyuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?