- 27 Ağustos 2025
- 37
- 30
- 3
- 25
Vermezdim hakedene hakettigi gibi davranilmali ne yaparsan yap gorulmez çünkü birde sana duyuruluyor anasi babasi varken siz ne alakaBu konuyu açma sebebim tamamen kararsız olmam siz ne yapardınız söyleyin lütfen.
Babamla asla görüşmüyorum,annemle bazen facetime. Kardeşlerimden sadece bir tanesini çok seviyorum ve sürekli görüşüyorum çünkü onun beni sevdiğine eminim.(Konu sevdiğim kardeşimle alakalı değil)
İki kardeşim daha var ama bir tanesine tamamen çizgi attım çünkü çok fena bir şekilde arkamdan bıçakladı ve maddi olarak sürekli kullandı.
Bir diğeriylede bağımız pek yok ama onlada tatsız şeyler yaşandı.Ayda yıl bir halimi hatrımı sorar.Genelde ben ona yazarım o bana hiç yazmaz.
Şuanda hem çalışıyor hem üniversite okuyor.
Zamanında her ay harçlık verirdim,ve kendisine güzel bir evde tahsis etmiştim ne kira öderdi ne fatura.Oraya bazen gider kafa dinlerdi vs. Bunlar aklıma gelen iyiliklerim.
Ama bu iyiliğime rağmen annemle babamın evine gittiğimde bir tartışma çıktığında beni evden kovmuştu..Çok zoruma gitmişti düşünün ben ona her ay harçlık veriyorum birde ev veriyorum ama o beni annemin evinden kovuyor.
İkinci olanda şu ; Bankama girememiştim galiba bloke olmuştu.Ondan 500 tl istediğimde vermemişti.Halbuki ben ona dünyaları vermiştim.500 tlyede yemek yiyecektim çünkü ben evde yemek yapan biri değilim.Kendisi sadece dara düştüğünde benle konuşur geçen sene bir baktım birden aradı şaşırdım gel oturalım falan dedi sonra bir baktım patlattığı tüm kredi kararlarının ödemesini benden istiyor.Tabi vermedim o kadar tatsızlıktan sonra. Neyse bu senede üniversite taksidini ödeyemeyecekmiş bundan yakınıyordu.Annemle konuşurken sağ olsun oda araya sıkıştırdı okulu bırakacakmış bilmem ne diye.
Benim ödeyecek durumum var,sizce ben bu kadar tatsızlıktan sonra ödemeli miyim ünisini ? Çünkü sürekli 500 tl vermeyişi aklıma geliyor.Ayrıca yok değildi,vardı.
Konuda yazmayı unutmuşum ama benden gizlice şuan boşanacağım kocamdan da kartları ödemesini istemişti,oda kıyamayıp ödemişti.Ama neredeyse iki sene geçti borcu bitmemiş halen.Normal şartlarda eğitim için verilir durum müsaitse, ama size nankörlük eden, İşi düşünce de yardım bekleyen biri kardeşim de olsa vermem.. Sizin de yarına garantiniz var mı.. Ki zaten rahata alışmış birisi galiba ki sevgili için ödeyemeyeceği okula geçmiş.. Bana böyle insanlar kusura bakmayın da asalak gibi geliyor. Şimdi vermeyince de vicdanınıza oynayıp okulu bırakıp günah keçisi de sizi ilan ederler.. Bir de özele geçerken sordular mı size?
Babasının hangimize hayrı dokunduki ona dokunsunVermezdim hakedene hakettigi gibi davranilmali ne yaparsan yap gorulmez çünkü birde sana duyuruluyor anasi babasi varken siz ne alaka
Bana neden duyruluyor çünkü mermad böyle durumlarda asla kıyamaz.Vermezdim hakedene hakettigi gibi davranilmali ne yaparsan yap gorulmez çünkü birde sana duyuruluyor anasi babasi varken siz ne alaka
İste bu yüzen mesafe kıymet bilmeyene haketmeyene hakettigi kadar birikim yapinBabasının hangimize hayrı dokunduki ona dokunsun
Ne kadar tatlısınuzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ama sırf sana cevap verebilmek için hesap açtım abla.
kardeşin nankörün teki, seni zor zamanında arkandan vurmuş yardım etmemiş. 500 TL nedir ki? onu bile vermeyen insan sana günahını vermez. bencilin teki. bende arkadaşlarım için bir çok fedakarlık yaptım. ama hiçbiri ya görülmedi yada hak ettiğim değeri alamadım. daha da üzerime bindiler. beni kullandılar. dünya böyle. şımarıkların etrafında dönüyor. bir de sevgilisiyle aynı yerde okumak için özele gidiyor. şımarığın teki. sakın verme abla. gidecek tıpış tıpış devlet üniversitesine. hayatında ne zorluk görmüş ne başka bir şey. bir de kendi eğitimi için üniversite parasını biriktireceğine gitmiş pahalı kıyafetler almış. aklı başında olan biri gider eğitimini düşünür pahalı kıyafetleri değil. 250 bin TL'ye gerçekten yardıma ihtiyacı olan öğrencilere yardım yapsan hem iyi karma yapmış olursun hemde okumak isteyip maddi durumlardan dolayı aşırı zorlanan insanlara umut olmuş olursun. buradan iyi niyetini görebiliyorum, mutluluğun eksik olmasın hayatından. sevgilerimi yolluyorum
Ne kadar tatlısınçok teşekkür ederim hoşgeldin aramıza
Ben olsam asla vermem.Bu konuyu açma sebebim tamamen kararsız olmam siz ne yapardınız söyleyin lütfen.
Babamla asla görüşmüyorum,annemle bazen facetime. Kardeşlerimden sadece bir tanesini çok seviyorum ve sürekli görüşüyorum çünkü onun beni sevdiğine eminim.(Konu sevdiğim kardeşimle alakalı değil)
İki kardeşim daha var ama bir tanesine tamamen çizgi attım çünkü çok fena bir şekilde arkamdan bıçakladı ve maddi olarak sürekli kullandı.
Bir diğeriylede bağımız pek yok ama onlada tatsız şeyler yaşandı.Ayda yıl bir halimi hatrımı sorar.Genelde ben ona yazarım o bana hiç yazmaz.
Zamanında her ay harçlık verirdim,ve kendisine güzel bir evde tahsis etmiştim ne kira öderdi ne fatura.Oraya bazen gider kafa dinlerdi vs. Bunlar aklıma gelen iyiliklerim.
Ama bu iyiliğime rağmen annemle babamın evine gittiğimde bir tartışma çıktığında beni evden kovmuştu..Çok zoruma gitmişti düşünün ben ona her ay harçlık veriyorum birde ev veriyorum ama o beni annemin evinden kovuyor.
İkinci olanda şu ; Bankama girememiştim galiba bloke olmuştu.Ondan 500 tl istediğimde vermemişti.Halbuki ben ona dünyaları vermiştim.500 tlyede yemek yiyecektim çünkü ben evde yemek yapan biri değilim.Kendisi sadece dara düştüğünde benle konuşur geçen sene bir baktım birden aradı şaşırdım gel oturalım falan dedi sonra bir baktım patlattığı tüm kredi kararlarının ödemesini benden istiyor.Tabi vermedim o kadar tatsızlıktan sonra. Neyse bu senede üniversite taksidini ödeyemeyecekmiş bundan yakınıyordu.Annemle konuşurken sağ olsun oda araya sıkıştırdı okulu bırakacakmış bilmem ne diye.
Benim ödeyecek durumum var,sizce ben bu kadar tatsızlıktan sonra ödemeli miyim ünisini ? Çünkü sürekli 500 tl vermeyişi aklıma geliyor.Ayrıca yok değildi,vardı.
İyi anne olarak ödesin ozmn. Madem kızı ödeyemiyor annesi işe girsin ödesin. Hani çocuğunu okutmak anne babanın görevi yaO kadar olaydan sonra benden para istemeye yüzü yok ki. Bu sene bir kere buluştuk ondada gözleri dolu dolu üniversitemi ödeyemiyorum çok zorlanıyorum diye duygulandı yanımda.Geçenlerde annem konusu bile yokken durduk yere kardeşin okulu ödeyemeyecekmiş okulu bırakacakmış çok üzülüyorum falan diye açtı konuyu,neden açtığını da az çok tahmin edersiniz.
Henüz istemediler ama isteyeceklerine eminimSadece konuyu çıtlattılar. Çünkü istemeye hiç birinin yüzü yok. Annem benim vicdanlı olduğumu biliyor,o yüzden durduk yere söyledi ödeyemiyor üniversitesini diye. O gece ağladım ve sabaha kadar uyuyamadım,sağ olsun girdi kanıma.
Niye veresiniz ki madem okulun taksidini ödeyemiyor ve durumu yok neden orada okuyor? Herkesin derdini siz niye çekesiniz ki? Zaten siz verin diye yanınızda konuyu açıp kendilerini acındırıyorlar. Yanlış anlaşılmasın ben de yaptığım iyiliği başa kakmayı asla sevmem ama burun kıvrılmasına da gelememBu konuyu açma sebebim tamamen kararsız olmam siz ne yapardınız söyleyin lütfen.
Asla vermem.Bu konuyu açma sebebim tamamen kararsız olmam siz ne yapardınız söyleyin lütfen.
Bu tip de kesin oderdi :)) cok iyi niyetli bir cevap olmus.Okuluna devam etmesi için verirdim.
Çalışma hayatına başlayınca ödemesi koşulunu da söylerdim. Ekmek elden su gölden diye düşünmesin diye..
Aslında sizin gibi zorluk görüp hayatı öğrenmeli siz ona aslında kötülük yapıyorsunuz hayatta hiç bir şey için mücadele etmeyi bilmeyecekj,zorlu yoldan elde etmek kıymetini bilmek, bundan hiç haberi olmayacak.Kendi hiç birşey görmemiş ama eline imkan geçince evladına sınırsızca yağdıran sonra gençlik çok nankör ,hain yazık emeklerime diyen yeni nesil ebeveyn gibisiniz.Bırakın düşsün dizleri kanasın tekrar kalkmayı öğrensin.Siz başardıysanız bırakın onlarda denesin başarsın.....Bana neden duyruluyor çünkü mermad böyle durumlarda asla kıyamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?