• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manipülasyonla nasıl başa çıkılır?

Zamanını keyiflerini 7-8 bine satmak zorunda değilsin

Ben de tercih etmiyorum mesela
Ha sıradan bı meslek değil de doktor mimar, branşı güzel bir mühendis veya eczaciysan ev hanımi olma derdim, diğerlerini meslekten saymıyorum
Hiç bişey olamadığindan tutunulmus meslekler bence diğer meslekler 😅
Çocuğunu okula yollama lütfen böyle bir cehalet abidesinin çocuğuna eğitim verelim derken başımız ağrıyor. Hatta mümkünse üreme.

Çocuğunu okula yollama lütfen böyle bir cehalet abidesinin çocuğuna eğitim verelim derken başımız ağrıyor. Hatta mümkünse üreme.
Bencede asla yollamasin, butun çocuklarimizin butun eziyetlerini öğretmenlerimiz cekiyor, eğitiyor, öğretiyor. Başımızın tacı ogretmenlerinizi bile hiçe saydi 😔

Ha sıradan bı meslek değil de doktor mimar, branşı güzel bir mühendis veya eczaciysan ev hanımi olma derdim, diğerlerini meslekten saymıyorum

Diğer mesleklerle ilgili bir işiniz olmuyor belli ki.
Markete gitmiyor, kasiyerden alışveriş yapmıyorsunuz. Bir pastaneden pasta almıyor. Çocukları okula göndermiyor, benzinlikten benzin almıyor, kargo gelmiyor, vs... En basitinden evden dışarı adım atmasa bile bunlar temel ihtiyaçlar.
Bunları meslekten saymamak için de akıl tutulması yaşıyor olmak gerek.

Ah nolurdu şöyle saçma fikirler insanların alnında yazsa da tek bir memur bulamasanız işinizi yapacak:)

Evliyim ben
Biyerden kendi adıma bir gelirim var her ay düzenli gelir kira geliri diyelim azımsanacak gibi değil ☺️
Eşimde kazanıyor
Benim param onun onun parası benimdir.
Eş olmak böyle bişey♥️

büyük ihtimalle kendinizin elde etmediği bi yerden geliyor kazanc.
ana baba parası yiyemeyen miras kalmayanlar da ana babayı red davası açsın mi?
anam babam beni memurluğa mahkum etti yazıklar olsun onlara. meslek sahibi yaptık sanıyorlar beni :(

Şu an bu yaşadığınız hayatı tercih etmeseydiniz olacağınız kişi eşim kalp ben, ben kalp eşim, onun parası benim param, benim param onun parası diyen bir insan olacaktınız. Hala kafanızda sorular var mı? Kaldı mı?
Öyle deme içi gıcıklanıyor. İnsta bioya "Ebubekir Oğuzhan' ın annesi 🧒 yazmak" dedin mi tamamdır.

Back
X