- 30 Kasım 2019
- 12.456
- 39.996
- 598
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Ben de geliyorum bekle.Ben istifa dilekçesi vermeye gidiyorumçünkü neden 9-10 bin için ömrümü vereyim ki
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de geliyorum bekle.Ben istifa dilekçesi vermeye gidiyorumçünkü neden 9-10 bin için ömrümü vereyim ki
![]()
Zaten bizim evin islerini de baskasi yapiyorduBen istifa dilekçesi vermeye gidiyorumçünkü neden 9-10 bin için ömrümü vereyim ki
![]()
Aman canım o sadece önemsiz bir ayrıntıZaten bizim evin islerini de baskasi yapiyordu![]()
Bi dilekce de bana cikart, daha fazla yapamam bu isi benAman canım o sadece önemsiz bir ayrıntı![]()
Ben istifa dilekçesi vermeye gidiyorumçünkü neden 9-10 bin için ömrümü vereyim ki
![]()
Ben de geliyorum bekle.![]()
Siz nereye ya, duvarları falan kemirmek istiyonuz sanırım . Hele bi tanenizde koca bile yok bakacak.Bi dilekce de bana cikart, daha fazla yapamam bu isi ben![]()
Çocuğunu okula yollama lütfen böyle bir cehalet abidesinin çocuğuna eğitim verelim derken başımız ağrıyor. Hatta mümkünse üreme.Zamanını keyiflerini 7-8 bine satmak zorunda değilsin
Ben de tercih etmiyorum mesela
Ha sıradan bı meslek değil de doktor mimar, branşı güzel bir mühendis veya eczaciysan ev hanımi olma derdim, diğerlerini meslekten saymıyorum
Hiç bişey olamadığindan tutunulmus meslekler bence diğer meslekler![]()
Ama öyle diyorlar baksanaSiz nereye ya, duvarları falan kemirmek istiyonuz sanırım . Hele bi tanenizde koca bile yok bakacak.
Sad story.Siz nereye ya, duvarları falan kemirmek istiyonuz sanırım . Hele bi tanenizde koca bile yok bakacak.
Istifa edelim de itibarimiz kurtulsunSiz nereye ya, duvarları falan kemirmek istiyonuz sanırım . Hele bi tanenizde koca bile yok bakacak.
Bencede asla yollamasin, butun çocuklarimizin butun eziyetlerini öğretmenlerimiz cekiyor, eğitiyor, öğretiyor. Başımızın tacı ogretmenlerinizi bile hiçe saydiÇocuğunu okula yollama lütfen böyle bir cehalet abidesinin çocuğuna eğitim verelim derken başımız ağrıyor. Hatta mümkünse üreme.
Zamanını keyiflerini 7-8 bine satmak zorunda değilsin
Ha sıradan bı meslek değil de doktor mimar, branşı güzel bir mühendis veya eczaciysan ev hanımi olma derdim, diğerlerini meslekten saymıyorum
Ah nolurdu şöyle saçma fikirler insanların alnında yazsa da tek bir memur bulamasanız işinizi yapacak:)Zamanını keyiflerini 7-8 bine satmak zorunda değilsin
Evliyim ben
Biyerden kendi adıma bir gelirim var her ay düzenli gelir kira geliri diyelim azımsanacak gibi değil
Eşimde kazanıyor
Benim param onun onun parası benimdir.
Eş olmak böyle bişey![]()
Evliyim ben
Biyerden kendi adıma bir gelirim var her ay düzenli gelir kira geliri diyelim azımsanacak gibi değil
Eşimde kazanıyor
Benim param onun onun parası benimdir.
Eş olmak böyle bişey![]()
Öyle deme içi gıcıklanıyor. İnsta bioya "Ebubekir Oğuzhan' ın annesiŞu an bu yaşadığınız hayatı tercih etmeseydiniz olacağınız kişi eşim kalp ben, ben kalp eşim, onun parası benim param, benim param onun parası diyen bir insan olacaktınız. Hala kafanızda sorular var mı? Kaldı mı?
Kira gelirimimsi birşey tam olarak oda değil yaniAileden kalma kira geliri ne zaman meslek oldu acaba.
Kapak sesi burdan duyuldu.Şu an bu yaşadığınız hayatı tercih etmeseydiniz olacağınız kişi eşim kalp ben, ben kalp eşim, onun parası benim param, benim param onun parası diyen bir insan olacaktınız. Hala kafanızda sorular var mı? Kaldı mı?