• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manipülasyonla nasıl başa çıkılır?

Kira gelirimimsi birşey tam olarak oda değil yani 😂 bdv de koçiştoşkolar olmasa olmaz koca övme yeri ya.

Ah bir de Türkçemizi güzel kullansalar.

Kira gelirimsi deyince aklıma da bir şey gelmiyor 😅 Tarlası mı var acaba ne olabilir kira olmayan ama ona benzeyen bir gelir, gelir de değil ona benzeyen aylık düzenli para 🤣 hem de az değil.

Zamanını keyiflerini 7-8 bine satmak zorunda değilsin

Ben de tercih etmiyorum mesela
Ha sıradan bı meslek değil de doktor mimar, branşı güzel bir mühendis veya eczaciysan ev hanımi olma derdim, diğerlerini meslekten saymıyorum
Hiç bişey olamadığindan tutunulmus meslekler bence diğer meslekler 😅
Lokantaya gidip oturup kociş parası yerken gelip siparişi alan garsonu sevmek zorunda değilsin ama saygı göstermek zorundasın.

Belediye işçisinden tut sokakta kağıt toplayan işini namusuyla alın teriyle yapan hekese saygı duymak zorundasın.

Kociş parasını ye kimse sana neden kendi paranı kazanmak özgürce harcamak varken neden bir erkeğin eğemenligi altına girip ezik bir hayat yaşıyorsun demiyor 😉ama her meslek özeldir cahil dilinizi çekin eşiniz pilot sanırım pek bir havalardasınız 😂

Kendimi tek tesellim eğer işimi bırakıp yanına gidecek cesareti bulamadıysam bana yeteri kadar o güveni vermemiş olması. Yada belkide ben hep olumsuz yanından görmeyi seçtim hep kötü olacak diye
Siz bir okuyup bir meslek yapın bir kendi düzeninizi kurun bırakın şu saçma düşünceleri .

Uni hayatinda anne baban bosanmis kucuk degilmissin o yaslarda bu kadar neden sarsildin anlamadim..bosanma guzel birsey degil ama hayatin bir gercegi ve bazen beraber kalmaktan daha hayirlidir.

Buarada eski sevgilin 1 yildir hayatinda yok ve sen bu kadar rahat yasamina ragmen o gunlerini mi
Ozluyorsun? Ki fiziksel
Psikolojik baski
Kuruyordu diyorsun🙄

Sana biraz rahat batmis olabilir mi?

Ha sıradan bı meslek değil de doktor mimar, branşı güzel bir mühendis veya eczaciysan ev hanımi olma derdim, diğerlerini meslekten saymıyorum
Sizin yazınız yüzünden ev hanımı olmaktan ilk defa utandım ya.

Uni hayatinda anne baban bosanmis kucuk degilmissin o yaslarda bu kadar neden sarsildin anlamadim..bosanma guzel birsey degil ama hayatin bir gercegi ve bazen beraber kalmaktan daha hayirlidir.

Buarada eski sevgilin 1 yildir hayatinda yok ve sen bu kadar rahat yasamina ragmen o gunlerini mi
Ozluyorsun? Ki fiziksel
Psikolojik baski
Kuruyordu diyorsun🙄

Sana biraz rahat batmis olabilir mi?
Çünkü tekrar sevip mutlu olamayacağımı düşünüyorum. Maddi manevi heran yanıma koşan biriydi. Konuşup sohbet edebiliyorduk dertleşebiliyorduk. Yazdığım kötü yanları dışında iyi de yanları da vardı. Ayrıldıktan sonra annemi kaybettim. Sonrada onun şehrine gitmediğim için pişman oldum kendimi suçladım. Hatta onu yarı yolda bıraktığım için bunları yaşadığımı düşünerek suçluluk psikolojisine girdim ve bu yüzden mutlu olamıyorum bu düşüncelerle.

Merhaba kızlar,

Hayata bakışım çok değişti. Üniversiteye başladığımda ne büyük hayallerle geldim ve kendine güvenen giyimine özen gösteren sıcak samimi insan ilişkileri iyi olan araştıran sosyalliği seven bir genç kızdım. Sonrasında anne babam boşandı. Ben birinci sınıftım. Tüm hayatım yıkıldı. Sürekli evde annemi düşündüm gitmek yaptım her hafta eve. Üni hayatım kötüye gitmeye başladı derken ben eski erkek arkadaşımla tanıştım bana bu süreçte inanılmaz destek oldu ancak sonradan farkettim ki bir manüplasyonun içindeyim. Aslında başlarda bulutların üstündeydim ancak sonra sonra hep fikir ayrılıkları yaşadık. Bense onu çok sevdiğimden ve maddi manevi desteğinden onu babam yerine koyduğumdan asla ayrılmadım çünkü bunu düşündüğümde asla onsuz yapamıyordum. Bu süreçte konularımda geçen psikolojik ve fiziksel şiddettedir katlandım. Aramız iyi olsun aman bozulmasın onu sinirlendirmeyeyim dedim oradaki en büyük desteğim elim ayağım yanımdaki tek kişiydi. Ancak ben ben gibi değildim. Ondan başka hayatım yok gibiydi. Şimdi ise çalışmak istemeyen ev hanımı olsam kendimi yormasaydım sosyal olmak istemeseydim kimseyle muhabbet etmeyip kendi halinde o ne derse onu yapan ve onun yanında mutlu olan biri olsaydım diyorum. Kariyer falan hiç gözümde yok oysaki güzel bir mesleğim olmasına rağmen. Oysaki onunla o dönem ne kavgalar etmiştim sırf kariyer merakım yüzünden. Şimdi hiç mutlu olamıyorum. Dengem yönüm şaştı. İnanmadığım doğruları savunuyorum. Kendime istediğimi alabiliyorum özgürüm şimdi ancak kafamdaki sorulardan acabalardan asla kurtulamıyorum. Umarım beni anlarsınız.
fiziksel şiddetin nesini özlüyorsunuz. gözünüzün üzerinde kaş var değip katledilmek hiç mantıklı değil. ki muhtemelen öfke patlaması sorunu vardı...

siz if then elseleri iyi bilirsiniz.. switch caseleri felan.... devam etseydiniz bi switch caseleri bi doldurun ne olurdu... liste içinde bebeleri ile dayak yiyen bi kadında olmaz mıydı?

acilen psikolik destek alın. bir yazılımcı hayatının ilerisini de düşünür... bu adamla hiç olmazdı.

fiziksel şiddetin nesini özlüyorsunuz. gözünüzün üzerinde kaş var değip katledilmek hiç mantıklı değil. ki muhtemelen öfke patlaması sorunu vardı...

siz if then elseleri iyi bilirsiniz.. switch caseleri felan.... devam etseydiniz bi switch caseleri bi doldurun ne olurdu... liste içinde bebeleri ile dayak yiyen bi kadında olmaz mıydı?

acilen psikolik destek alın. bir yazılımcı hayatının ilerisini de düşünür... bu adamla hiç olmazdı.
Evet sinirli öfke paylaşmaları var ama şiddet konusunda okuldan sonra bişeye denk gelmedim o yüzden akıllanmıştır diye kendimi avutuyorum o zamanki çocukluk ergenlikleri olabilir diye. Psikolojik olarak sa kendi istediğini kabul ettirmek için uğraşır ve yıpratır o hala devam bişey diyemem. Zaten sözünün dinlenmesini istiyor. Dinlenmezse dediğini yaptırana kadar uğraşır.

Evet alıcam düşünüyorum daha önce kısa bir süre başladım ama farklı sebeplerden devam edemedim

Ben burda kendi konularıma benzer bir çok konu okudum. Bazılarında barışma üzerine tavsiyeler yada şöyle yapsanız oda şöyle yapsa orta yol bulsanız gibi şeyler okudum ama benim konularımda ılımlı yaklaşan neredeyse yok gibi. Benim mi gözüm kör olmuş acaba.

Annem babam 15 yaşındayken boşandı
Senden daha küçüktüm
Benim de hayatıma yanlış insanlar girdi
Ama sizinki gibi bir ruh haline bürünmedim hiç.
Bence altında başka sebepler yatıyor olabilir
Bunlar bahane değil
Bir psikologla görüşün.

Ben boşanma avukatıyım. O çok güvendiğiniz kocişiniz sizi boşamaya kalkarsa beklerim, meslek miyiz değil miyiz görürsünüz.
Ama size söyliyeyim ben çok aşkla evlenen ve eşine güvenip meslek edinmeyen ya da işini bırakan sonra da hem kocasız hem yedi bin sekiz bin de olsa maaşsız, iki, üç cocuğuyla ortada kalan kadınlar gördüm. Dilerim bu kadar büyük büyük konuştuğunuz hayat o kadınlardan biri yapmaz sizi.

Son düzenleme:
Ben burda kendi konularıma benzer bir çok konu okudum. Bazılarında barışma üzerine tavsiyeler yada şöyle yapsanız oda şöyle yapsa orta yol bulsanız gibi şeyler okudum ama benim konularımda ılımlı yaklaşan neredeyse yok gibi. Benim mi gözüm kör olmuş acaba.
Evet milattan önce kadınlar kadınlara alttan al idare et falan diyordu.

Çünkü tekrar sevip mutlu olamayacağımı düşünüyorum. Maddi manevi heran yanıma koşan biriydi. Konuşup sohbet edebiliyorduk dertleşebiliyorduk. Yazdığım kötü yanları dışında iyi de yanları da vardı. Ayrıldıktan sonra annemi kaybettim. Sonrada onun şehrine gitmediğim için pişman oldum kendimi suçladım. Hatta onu yarı yolda bıraktığım için bunları yaşadığımı düşünerek suçluluk psikolojisine girdim ve bu yüzden mutlu olamıyorum bu düşüncelerle.
Saplanti yapmissin, cunku kotu zamaninda karsina cikmis.. bu hep boyledir genelde. Kotu zamanlarmzda karsimiza cikan insanlara baska baglanirz genelde.. cunku kurtaricimiz olarak goruruz, bze hissettirdiklerini severiz cunku..

Ama onca kotuluk yaptiysa sana bos ver, dunyada baska erkek vardir.. neden o kiside takili kalacaksin ki? Beraber olsaniz yine mutsz olacaksin sonucta

Son düzenleme:
Back
X