Manipülasyonla nasıl başa çıkılır?

Buram buram cahillik koktu burası
Kendi ev hanımı olduğu İçin diğer tüm meslekleri gömdü..kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı..hemşireyim,arkadaşın dediğine göre mesleği bırakmak gerekmiş sonra totosuna iğne yapacak birini zor bulur..

Keyfi kaçmış ama , epey kaçmış, işin komiği saklayabildiğini düşünüyor ahahahah.
Evet, yaptığı paylaşımla havalı olacağını sanıyor bir de. Konuştuğumuz zamanlarda da 'keyfimiz ellere dert oldu' falan paylaşırdı 🤣
Komik olan da ilgilenmemem, dedikodusunu yapmakla mı uğraşacam yav bunun.

sevgili İrmikciğim :) sen zaten çok başarılı eğitimli ve zeki bir kadınsın. zamanında kendine güzel yatırımlar yapmışsın. inan bu her mesajından okunuyor. yaptıklarının , yani onu bırakmak affetmemek, aslında ne kadar doğru kararlar olduğunun içten içe sen de farkındasın. zaten doğrusu o olduğu için zamanında yapma gücü bulabildin. Yaşadığın talihsizlikler sonucu şu an bi duygusal boşluktasın ki bu da çooo..k normal. inan yazdıkların hissettiklerin çok anlaşılabilir ve bir çok kadın da hissetti. artık en çok sevmen gereken kişi sensin. kendini sevgilin gibi düşün ve nasıl davranılmasını istiyorsan öyle davran. onu sinemaya alışverişe götür, çiçek hediye al vs artık seni ne mutlu edecekse :) sen tekrar kendine değer verip enerjini yüksek bir seviyeye çektiğinde senin o auranı anlayabilecek kapasitedeki insanları da çevrene çekmiş olacaksın. mutlu özgür bir kadın olarak seninle hayatı paylaşmak isteyecek insanları, seni baskılamak isteyenleri değil...bu süreçte bir psikologa gidersen tabiki daha hızlı gelişir iyileşmen ama o kadar zorluk atlattıktan sonra bu geçici döneminde üstesinden geleceğine eminim, sevgiler ...:)

Evliyim ben
Biyerden kendi adıma bir gelirim var her ay düzenli gelir kira geliri diyelim azımsanacak gibi değil ☺️
Eşimde kazanıyor
Benim param onun onun parası benimdir.
Eş olmak böyle bişey♥️
Mirasyedi birinin çalışan kadınların meşeliğine laf etmesi kadar düşük bir şey daha görmedim ama neyse. Konu sahibi bu üyeyi dinlemeyin. Dışardan hiç hoş görünmüyor çünkü

sevgili İrmikciğim :) sen zaten çok başarılı eğitimli ve zeki bir kadınsın. zamanında kendine güzel yatırımlar yapmışsın. inan bu her mesajından okunuyor. yaptıklarının , yani onu bırakmak affetmemek, aslında ne kadar doğru kararlar olduğunun içten içe sen de farkındasın. zaten doğrusu o olduğu için zamanında yapma gücü bulabildin. Yaşadığın talihsizlikler sonucu şu an bi duygusal boşluktasın ki bu da çooo..k normal. inan yazdıkların hissettiklerin çok anlaşılabilir ve bir çok kadın da hissetti. artık en çok sevmen gereken kişi sensin. kendini sevgilin gibi düşün ve nasıl davranılmasını istiyorsan öyle davran. onu sinemaya alışverişe götür, çiçek hediye al vs artık seni ne mutlu edecekse :) sen tekrar kendine değer verip enerjini yüksek bir seviyeye çektiğinde senin o auranı anlayabilecek kapasitedeki insanları da çevrene çekmiş olacaksın. mutlu özgür bir kadın olarak seninle hayatı paylaşmak isteyecek insanları, seni baskılamak isteyenleri değil...bu süreçte bir psikologa gidersen tabiki daha hızlı gelişir iyileşmen ama o kadar zorluk atlattıktan sonra bu geçici döneminde üstesinden geleceğine eminim, sevgiler ...:)
yaa çok çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için gerçekten her yorumumdan beni çok iyi anlamış ve analiz etmişsiniz. şu ana kadar beni en motive eden ve yukarı taşıyan yorum oldu. dediğiniz gibi yapıyorum şuan belki geç oldu ama bu kararı verebildim. umarım herşey çok daha güzel olur benim için.

Zamanını keyiflerini 7-8 bine satmak zorunda değilsin

Ben de tercih etmiyorum mesela
Ha sıradan bı meslek değil de doktor mimar, branşı güzel bir mühendis veya eczaciysan ev hanımi olma derdim, diğerlerini meslekten saymıyorum
Hiç bişey olamadığindan tutunulmus meslekler bence diğer meslekler 😅
çalışmayan ev hanımı avuntusu,
bir yerden gelirin olmasa , eşinin maaşı yetmese de çalışmıcak mıydın peki?

Ha sıradan bı meslek değil de doktor mimar, branşı güzel bir mühendis veya eczaciysan ev hanımi olma derdim, diğerlerini meslekten saymıyorum

ne kadar cahil cahil konuşmuşsun ya şok oldum :işsiz:
bir öğretmen, akademisyen, hertürlü tesisatçı, inşaat işçisi usta, konfeksiyoncu, kuaför vs meslekler olmasa hayatın akışı nasıl olurdu acaba? meslekten saymıyormuş kenarıma bak. ne komiksin ya. başka yerde söyleme bunları sana gülerler.

Hakim, savcı, avukat bunlar demek hiçbir bölüm tutmadığı için hukuk okuyormuş vay bee bilmiyordum…

Merhaba kızlar,

Hayata bakışım çok değişti. Üniversiteye başladığımda ne büyük hayallerle geldim ve kendine güvenen giyimine özen gösteren sıcak samimi insan ilişkileri iyi olan araştıran sosyalliği seven bir genç kızdım. Sonrasında anne babam boşandı. Ben birinci sınıftım. Tüm hayatım yıkıldı. Sürekli evde annemi düşündüm gitmek yaptım her hafta eve. Üni hayatım kötüye gitmeye başladı derken ben eski erkek arkadaşımla tanıştım bana bu süreçte inanılmaz destek oldu ancak sonradan farkettim ki bir manüplasyonun içindeyim. Aslında başlarda bulutların üstündeydim ancak sonra sonra hep fikir ayrılıkları yaşadık. Bense onu çok sevdiğimden ve maddi manevi desteğinden onu babam yerine koyduğumdan asla ayrılmadım çünkü bunu düşündüğümde asla onsuz yapamıyordum. Bu süreçte konularımda geçen psikolojik ve fiziksel şiddettedir katlandım. Aramız iyi olsun aman bozulmasın onu sinirlendirmeyeyim dedim oradaki en büyük desteğim elim ayağım yanımdaki tek kişiydi. Ancak ben ben gibi değildim. Ondan başka hayatım yok gibiydi. Şimdi ise çalışmak istemeyen ev hanımı olsam kendimi yormasaydım sosyal olmak istemeseydim kimseyle muhabbet etmeyip kendi halinde o ne derse onu yapan ve onun yanında mutlu olan biri olsaydım diyorum. Kariyer falan hiç gözümde yok oysaki güzel bir mesleğim olmasına rağmen. Oysaki onunla o dönem ne kavgalar etmiştim sırf kariyer merakım yüzünden. Şimdi hiç mutlu olamıyorum. Dengem yönüm şaştı. İnanmadığım doğruları savunuyorum. Kendime istediğimi alabiliyorum özgürüm şimdi ancak kafamdaki sorulardan acabalardan asla kurtulamıyorum. Umarım beni anlarsınız.
Kendinize güzel teşhis koymuşsunuz fakat yanlış koymuşsunuz. Bu yazdıklarınızın hepsi bahane hanımefendi. Zor bir dönemde karşınıza çıkmış ve bir nevi Parol etkisi yaratmış. Şunu unutmayın ağrı kesiciler de bağımlılık yapar. Alışkanlık haline getirmişsiniz ve kendinizi haklı görebilmek için, tekrar ağrı kesicinize kavuşabilmek için bahaneler üretiyorsunuz. Size zarar verenden uzak durun. Kendinize başka faydalı uğraşlar bulun. Kafanızda çözemediğiniz sorunlar var. Bunların çözümü basit: Yırtık atacaksınız. Rica ediyorum bir adam uğruna hayatınızı mahvetmeyin. Değmez. Bir insan uğruna özgürlüğünüzden vazgeçmeye inanın ki değmez.

Konu sahibine gereksiz yüklenmeyin bu devirde az maaşa çok çalışma, borç harç içinde yüzme gibi durumları görünce gerçek hayattan soğumuş bence. Çoğu zaman ben de aşırı soğuyorum. Ama ne yapalım şükredip yolumuza bakmaktan başka çare yok…

Kendinize güzel teşhis koymuşsunuz fakat yanlış koymuşsunuz. Bu yazdıklarınızın hepsi bahane hanımefendi. Zor bir dönemde karşınıza çıkmış ve bir nevi Parol etkisi yaratmış. Şunu unutmayın ağrı kesiciler de bağımlılık yapar. Alışkanlık haline getirmişsiniz ve kendinizi haklı görebilmek için, tekrar ağrı kesicinize kavuşabilmek için bahaneler üretiyorsunuz. Size zarar verenden uzak durun. Kendinize başka faydalı uğraşlar bulun. Kafanızda çözemediğiniz sorunlar var. Bunların çözümü basit: Yırtık atacaksınız. Rica ediyorum bir adam uğruna hayatınızı mahvetmeyin. Değmez. Bir insan uğruna özgürlüğünüzden vazgeçmeye inanın ki değmez.
haklısınız ama değecek biri olduğunu düşünüyordum

Ama birinin karısı birinin kızı birinin torunu olmak da meslek değil.
Düşünün ki siz bu hayatta bir hiçsiniz, 0(sıfır) yani varlığınız. Yanlış anlamayın hakaret içerikli yazmıyorum-hayvanlar aleminde buna asalak- deniyor.
Siz benim meslegi meslekten saymiyorsunuz ama benim mesleğim olmasa ülkede diğer mesleklere mensup kişiler yetişemiyor mesela.
Keşke sizi de bizim meslekten biri az egitseymis.

Allah sana akıl fikir versin. Başka da yorumum yok.

Ama birinin karısı birinin kızı birinin torunu olmak da meslek değil.
Düşünün ki siz bu hayatta bir hiçsiniz, 0(sıfır) yani varlığınız. Yanlış anlamayın hakaret içerikli yazmıyorum-hayvanlar aleminde buna asalak- deniyor.
Siz benim meslegi meslekten saymiyorsunuz ama benim mesleğim olmasa ülkede diğer mesleklere mensup kişiler yetişemiyor mesela.
Keşke sizi de bizim meslekten biri az egitseymis.
Maalesef meslektaşınız oluyor. 😄😃

Back
X