Manipülatörler

Ammaaaan haa..Sakın sakın bu manipülasyona daha fazla kapılıp bağımlı olmadan sınırlarını çiz...Sakınnnn...Sonra onun bu davranışlarını tolere ettikçe ettikçe sana daha da kötü davranmaya, ezmeye, kölesi gibi davranmaya başlayacak ve sen buna rağmen ayrılamayacaksın..Gurur denen bişey kalmayacak...

Çözüm ne? Sınırlarını çizmek...Fedakarlık yapmamak..Kendinden fedakarlık yapmayacaksın, hayır yapamam çünkü bunu istemiyorum veya imkanım yok vs..Ne derse desin istee suçlasın ister kızsın takmayacaksın...Ve sen böyle davrandıkça göreceksin sana saygısı artacak...Onunla polemiğe girme, tartışma, sadece hayır de bazı şeylere kısa açıklamanı yap ve sus...Üstüne gelirse lütfen ben açıklamamı yaptın anlayış bekliorum de...Daha da devam ederse sus...

Engellesin hiç bişey deme tepki gösterme neden böyle vs hiç deme

Seninle çok fazla zaman kaybettim.

Daha da uğraşamam seninle. Bir daha beni rahatsız etme.

Zaten engeli basacağım için edemezsin de.

Çocuk gibi engel basmayı da senden ögrendim bu arada.

Ama sana bir tesekkur borçluyum.

Benim çekilecek biri olmadığımı söylerdin ya...

Şu dünyada seni çekecek adam bulunursa bana da alıcı bulunur. Onu sen sakin dert etme.

Haydi yoluna. Bay bay.

Hazır engellemişken bitirin ve hiç muhattap olmayın bence. Zaten engelleyerek bitiren o olmuş.

valla koşarak uzaklaşın...
tehlikeli tiplerden..
ömrünüzü yer...
bir bakmışsınız o taş gibi kalmış siz ruhen bitmişsiniz...

Terk edip yolunuza bakın.

İlişki demek; paylaşmak, paslaşmak, ortak sırtlanmak demek.
Sizinki Maho-Bilo hikayesine döner böyle giderse.

1-ayril
2-annen mi yoksa baban mi çok eleştirel bir yapıya sahip
3-neden bu gibi adamlara çekiliyorsun , kendi şemani çöz (bununla ilgili kitaplar oku, mesela Serhat Yabanci'ninkileri)
Çöz ki sonraki de bunun bir benzeri olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…