- 2 Temmuz 2019
- 14
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi lipstickkk10
-
İşte ben de istiyorum ama düşünsenize o kızlarla gezecek gününü gün edecek ben yalnız kalacağımAyrılın ve bir daha yüzüne bakmayın.Ancak böyle iyi hissedersiniz kendinizi.
İşte ben de istiyorum ama düşünsenize o kızlarla gezecek gününü gün edecek ben yalnız kalacağımo kadar inandırdı ki benim çekilmeye değer biri olmadığıma
Tam anlamıyla narsist. Tanıdığim da boyle biriyleydi. Diyorum neden birliktesin. Birakamiyorum beni sevdigini düşünuyorum. Herşeyi yaptı o adam biraz daha değer versin diye. Her kavga da kiz haksizdi. Adam hep hakli. Her sorun kız yüzünden çıkar. Kendi mukemmeldir. Ayrica bağirarak tavir alarak küserek gosteriyorlar tepkilerini. Asla mantikli iki insan gibi konuşamazsiniz. Yapmayın bunu kendinize. Asla mutlu olmazlar ne yaparsaniz yapin. Sizde olamazsınız. Ayrica tanidıgim bırakamadı bu çocuk adamı . Ama adam çok guzel bıraktı başkasini bulunca .Arkadaşlar ikinci üyeyim Mune biliyor.
Bir ilişkim var fakat erkek arkadaşım biraz tuhaf. Bencil mi desek bilemedim ama. Böyle şeylerden pek anlamam ama narsist bile olabilir.
Mesela benden bir şey istiyorsa yapmamak gibi bir şansım yok. Çünkü hayır diyeceğimi hissettiği anda küsüyor Ya da kavga çıkartıyor. Fazla fedakarlık bekliyor. Mesela bir kere fedakarlık yapıyorum tamam. Kendimi zora sokarak iki kere yapıyorum yine tamam ama o iki kereye şükretmesine rağmen daha fazlasını istiyor. Ben ona derdimi anlattığım zaman anlayışla karşılamak kendini açıklamak yerine “yooo” “sen yanlış anlamışsın” “yapıyoruz ki” gibi manipüle etmeye çalışıyor. Hani sanki kendisi yapmadığını iddia ettiğim her şeyi yapıyor ama ben nankörlük ediyorum gibi.
İşin acısı ben de manipüle edildiğimin farkındayım ama beni de öyle alıştırmış ki beni kendisinden başka kimsenin çekmeyeceğine inanıp ona göre yaşamaya başladım bile. Böyle insanlarla nasıl baş ediyorsunuz? Ya da nasıl kurtuldunuz?
Burdan bakınca kızlara acırım ancaİşte ben de istiyorum ama düşünsenize o kızlarla gezecek gününü gün edecek ben yalnız kalacağımo kadar inandırdı ki benim çekilmeye değer biri olmadığıma
Bunu da yapıyorlar. Sanki siz ondan ayrilirsaniz kimse size bakmaz , mutsuz olursunuz algisi yaratiyor. Öz güveninizi yerle bir ediyor. Ona bağimli olun diye.İşte ben de istiyorum ama düşünsenize o kızlarla gezecek gününü gün edecek ben yalnız kalacağımo kadar inandırdı ki benim çekilmeye değer biri olmadığıma
Son olayı anlatayım
Benden bir şey istedi ben de sene içindeki fedakarlıkların yeterli olduğunu düşündüğümü söyledim
Bir de baktım engellenmişim whatsapptan
Her kızdığında bunu yapıyor
Ama işte böyle tipler için sömürdükleri değil isteklerini yaptıramadılar kıymetli. İnanın çirkin de değilim güzelleşmek için her şeyi yapıyorum hani sen şunu yapmadın ondan böyleyim diyebileceği hiçbir şeyi yokGezsin,gezdiği kızlar için üzülün o durumda,niye yalnızım diye kendinize üzülüyorsunuz ? Bu adamı çekmeye neden devam ediyorsunuz,dünyanın yarısı erkeklerden oluşuyor,gerçekten bu adamdan başka biriyle olamayacağınızı nasıl düşündünüz ?
İşte olay tam olarak bu. Sanki çift kişilikli gibi geliyor. İyi olduğu bir dönem ben artık bıkmıştım soğuk davranıyordum yok sen ayrılmak istiyorsun ama başkasını bulamam diye gitmiyorsun biliyorum dediBunu da yapıyorlar. Sanki siz ondan ayrilirsaniz kimse size bakmaz , mutsuz olursunuz algisi yaratiyor. Öz güveninizi yerle bir ediyor. Ona bağimli olun diye.
Valla davranışları 5...kaç yaşında bu çocuk ? 5 falan mı?
Bence bir an önce ayrilin resmen sömürmüs sizin fedakarliginizi ..Arkadaşlar ikinci üyeyim Mune biliyor.
Bir ilişkim var fakat erkek arkadaşım biraz tuhaf. Bencil mi desek bilemedim ama. Böyle şeylerden pek anlamam ama narsist bile olabilir.
Mesela benden bir şey istiyorsa yapmamak gibi bir şansım yok. Çünkü hayır diyeceğimi hissettiği anda küsüyor Ya da kavga çıkartıyor. Fazla fedakarlık bekliyor. Mesela bir kere fedakarlık yapıyorum tamam. Kendimi zora sokarak iki kere yapıyorum yine tamam ama o iki kereye şükretmesine rağmen daha fazlasını istiyor. Ben ona derdimi anlattığım zaman anlayışla karşılamak kendini açıklamak yerine “yooo” “sen yanlış anlamışsın” “yapıyoruz ki” gibi manipüle etmeye çalışıyor. Hani sanki kendisi yapmadığını iddia ettiğim her şeyi yapıyor ama ben nankörlük ediyorum gibi.
İşin acısı ben de manipüle edildiğimin farkındayım ama beni de öyle alıştırmış ki beni kendisinden başka kimsenin çekmeyeceğine inanıp ona göre yaşamaya başladım bile. Böyle insanlarla nasıl baş ediyorsunuz? Ya da nasıl kurtuldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?