Manipülatörler

İşin kötüsü hep kendisi haklı. Ben mesela haklıysam bile aynen haksızmışım gibi yaşadım. Mesela tamam hatalı olduğunu kabul eder ama bana çok abartmamamı söyler.

Bir taraftan hem ayrılmak istiyorum ama ya ayrıldığım anda düzelirse benim göremediklerimi başkası görürse

Ne yapacaksın kendini zorla mı sevdireceksin ? Dediğin gibi olabilir de olmayabilir de önemli olan sizin ilişkiniz. Ben olsam böyle birini kıskanmayı bırak, kurbanda danaya bile girmezdim.

Aslında benim kıskandığım kendisi değil. Hani mesela insanın yanında Sevgilisi olması çok güzel. Hem duygusal anlamda yalnız olmuyorsunuz duruma göre cinsellik de oluyor. İşte sanki ben ondan ayrılınca alnıma yazılacak gibi hissediyorum kimse beni istemeyecek beğenmeyecek ben bu duyguları asla yaşayamayacağım gibi. Kendimi böyle işe yaramaz biri gibi hissediyorum. Sanki yaptığım her hareket yanlış gibi hissediyorum, ne dersem diyeyim boş konuşuyor gibi hissediyorum Ya da isteklerim söylenmeye değecek şeyler değil gibi.

Maharetlerinden biri de manipülatörlük olan bir erkek arkadaşım vardı...
Ondan ayrıldığım gün hayatım güzelleşti, nefes almaya başladım.
Ayrılın başka yolu yok.

Cozum 3 kelime. İfadesi kolay uygulamasi her babayigidin harcı degil. Ayrilmak, sifir iletisim.

İşte ben de istiyorum ama düşünsenize o kızlarla gezecek gününü gün edecek ben yalnız kalacağım o kadar inandırdı ki benim çekilmeye değer biri olmadığıma
Yahu bu nasıl bir mantık? Yalnız kalmak bu kadar feci bir şey mi ?
Böyle manipülatif bi adamın beni kullanmasına izin vermektense yalnız kalırım daha iyi.
Hayır bir de sanki kızlar bunu sırada bekliyor?
Gezse ne olacak 2 gün sonra huyunu anlayan tekmeyi basar yine buna.
Ayrıca sizden sonra naparsa yapsın yani bunun derdine düşmeniz çok tuhaf.
Sırf bu yüzden ayrılmayacaksiniz yani öyle mi kendinizi kötü hissettiğiniz halde ?

Sanki yaptığım her hareket yanlış gibi hissediyorum, ne dersem diyeyim boş konuşuyor gibi hissediyorum Ya da isteklerim söylenmeye değecek şeyler değil gibi.
Ayrılınca onun her yaptığının yanlış olduğunu, ne derse desin boş konuştuğunu ve isteklerinize asla değer vermediğini anlayacaksınız. Daha fazla ömrünüzden çalmadan ayrılın. Yazık bence.

O çıtayı daima yükseltir bence tahammül etmeyin size istemediğiniz şeyleri dikte etmesine de izin vermeyin..

İşte ben de istiyorum ama düşünsenize o kızlarla gezecek gününü gün edecek ben yalnız kalacağım o kadar inandırdı ki benim çekilmeye değer biri olmadığıma

sevilmediginizi de biliyosunuz farkindasiniz yani? cunku ayrilir ayrilmaz kizlarla olacagina eminsiniz
o sizin manipulatorunuz. brad pitt degil. kizlar senden ayrilsin da onlara gitsin diye yolunu gozlemiyor onun. sadece manipule etmemis gozunde brade dönmüs. korkma yani, kimseyi bulamaz kimse cekmez onu. ayril kaybedince degerini anlar belki. anlamazsa da denedim olmadi der, yoluna bakarsin.

Canım seni anlıyorum evet sana belki bazı şeyler zor gelecek normal. Ama unutacaksın inan geçecek bunlar. Millet sevdiklerini toprağa veriyor onun bile acısı diniyor bir süre sonra. Bu adam için değmez kendine yazık edersin. Bir hafta en fazla bir iki ay sonra unutursun ama aksi halde bir ömür acı çekersin. Gözünü aç etrafına bak seni mutlu eden insan çıkacaktır karşına. O da ne yapıyorsa yapsın bu tavırla zaten kaybedecektir merak etme bir gün mutlu olur iki gün olur ama sonunda emin ol senin değerini anlar. Ben şuna çok inanırım kimsenin yaptığı yanına kalmaz. Bende yaşadım zamanında buna benzer şeyler zor olsada sınırımı çizdim tavrımı koydum doğru olanı yaptım sonunda ne oldu köpek gibi yalvardı ama ben o sırada nişanlımla mutluydum... bende onsuz nasıl yaparım derdim sonra rabbim karşıma öyle bir adam çıkardı ki demekki hayırlısı buymuş dedim şükür ettim. Rabbim seninde hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah. Ne olursa olsun kimse senden önemli değil bunu unutma, hayırlısını iste.

Kiminle gezip tozuyosa tozsun sen kendini kurtar.
Bi omur mutsuz ve onun kontrolu altindami olmak istiyosun ? Inan bana yanlizlik daha guzel

Gerçekten manipulatif bir insanla baş etmenin yolu sürekli ısrarla sınır çizmek, manipülasyonları konusunda aynalamak ve taleplerini yerine getirmemektir. Ama sürdürülebilir bir durum değil bence çünkü sürekli savunma halinde olmanız gerek ve bu uzun vadede duygusal olarak çok yorucu. Başarırsanız şayet, o sizden istediklerini alamadığında sizden uzaklaşacaktır. Manipülasyonun en kötü tarafı manipülasyon olduğunu bilsek bile buna açık olmaya devam etmemiz, çünkü hiç kimse her an savunmada kalamaz. Benim bildiğim en iyi yöntem, ortamı tamamen terk etmek ve kişiyi hayatından çıkarmak.

manüplatorlerle basa çıkmanın en iyi yolu onların yöntemlerini öğrenmektir. bunun icin bazı kitaplar var. benim icin cok etkili olmuştu. arzu ederseniz size dm den yazabilirim. burada yazmam doğru olur mu emin olamadım çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…