Manken olmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba ben 175 boyunda 50 kilo bi kizim yuzumun ve fizigimin de guzel oldugunu dusunuyorum. Ama asil meslegim psikilog bu iste pek para yok ama… bana mankenlik ajansindan teklif geldi sadece elbise deneyip foto cekecekler yani yanlis hicbir sey yok hem acik secik seyler giymem ben zaten ama nişanlım kıskançlığından kesinlikle izin vermiyor benim param bize yeter diyor ama ben onun eline bakmak istemiyorum. Ne yapmalıyım çok kıskanç hatta elinden gelse beni kapatacak …

Senin bu gidişle olacağın belli. Hayırlı olsun 🧿

Kayinbiraderimi de sokakta cevirip abi seni manken yapalim, al bu adresimiz diye kartvizit vermisler.

O da gitmis, fotograflarini cektirmis, meger dolandiricilik tezgahiymis bu, adamin 5 yildir bunlardan cekmedigi kalmadi. 500 lira vermesi gerekiyormus o fotolar icin, vermis, sonra sozlesme imzalamislar ajansa bagli olacaksin diyerek, artik ne imzaladiysa icralik falan olmustu.

Kayinbiraderimi de sokakta cevirip abi seni manken yapalim, al bu adresimiz diye kartvizit vermisler.

O da gitmis, fotograflarini cektirmis, meger dolandiricilik tezgahiymis bu, adamin 5 yildir bunlardan cekmedigi kalmadi. 500 lira vermesi gerekiyormus o fotolar icin, vermis, sonra sozlesme imzalamislar ajansa bagli olacaksin diyerek, artik ne imzaladiysa icralik falan olmustu.
Allahtan boyum yetmiyo yoksa donuma kadar alirlardi vxvxvx

Kız meslek uyduruyorsun bari şartlarını falan öğren. 😂 bu ara fakeler çok zeka yoksunu 🙄
Ay sen iyi misin öncelikle sen kimsin niye seni inandırayım ikincisi eğer google apa etik kuralları yazarsan ne olduğunu görürsün hem cahilsin hem de başkasının bildiği şeyi yalanlıyorsun :D bilmediğin şeyleri böyle savunma

Ben de bunu yazacaktım da üşendim. Birkaç güne bir oyuncu olmak ister misiniz minvalinde sms geliyor, kimine de mankenlikle ilgili geliyordur. Bir ara da güvenlikçi olmak ister misiniz diye darlayanlar duyuyordum. Başvuru ücreti virt ücreti zırt ücreti diye milletten ne koparırlarsa işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X