Manken olmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konudan bağımsız olacak ama neden öyle dediniz? Kiz kardeşim okuyor o alanı. 2.sinifta da merak ettim
Sürekli şapka takıp kadınlara papatyalarım erkeklere sırtlan diyen yaşam koçu zımbırtısının önüne geçebilecek potansiyeli yoksa üzülecek 🥲

Bu arada psikologlukta nasil para yok yahu?

Benim kuzenin eltisi evde oturuyor, src belgesi veren bir kurumda calisiyor, 2 haftada bir gidip topluca rapor verecegi kisileri goruyormus, ayda 50k para aliyor.
Tamam cok bi para degil belki bazilari icin ama kizin calisma saati ayda 24 saat epi topu.

Ekleme: mesaj duzenlendi, anlatimdan oturu sikinti olabilir diye

Ahahah çok şükür yeterince googlelayıp öğrendin nasıl klinik psikolog olunabileceğini ergenus. Yarın okul var hadi sütünü iç de yat, sabah anneni üzmeden kalk.
Maaleeef bak yine bilmediğin bir konu;) istesem klinik açarım klinik yüksek lisans yapmama gerek yok aile bakanlığına bağlı olurum ama ben etiğe bağlıyım anladın mı sabahtan beri bunu sana anlatmaya çalışıyorum ama cahilsin maaleseef

merhaba ben 175 boyunda 50 kilo bi kizim yuzumun ve fizigimin de guzel oldugunu dusunuyorum. Ama asil meslegim psikilog bu iste pek para yok ama… bana mankenlik ajansindan teklif geldi sadece elbise deneyip foto cekecekler yani yanlis hicbir sey yok hem acik secik seyler giymem ben zaten ama nişanlım kıskançlığından kesinlikle izin vermiyor benim param bize yeter diyor ama ben onun eline bakmak istemiyorum. Ne yapmalıyım çok kıskanç hatta elinden gelse beni kapatacak …
Linç time⏳

Bu arada psikologlukta nasil para yok yahu?

Benim kuzenin eltisi evde oturuyor, src belgesi veren bir kurumda calisiyor, 2 haftada bir gidip topluca rapor verecegi kisileri goruyormus, ayda 50k para aliyor.
Tamam cok bi para degil belki bazilari icin ama kizin calisma saati ayda 24 saat epi topu.
Aman sen de kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne inanmıyorsun 😅😅

Şu ana kadar anladığım;

Nişanlınız doktor

Size boşver ben sana bakarım diyor

Saçlarınızı kısa kestirdiniz ama nişanlınız doktor olduğu için bilimsel olarak hızlı uzamayacağını biliyorsunuz.

1 yıldır cinsel ilişkide ağrı yaşıyorsunuz ama doktor nişanlınız bişi yok diyor.

Nişanlınızın branş neydi, herşeyolog gibi duruyor buradan
Senin yorumlarına hep bayılıyorum ya 😍😂

Birçok alanda çalışabilir, terapi yapamaz sadece.
Zeynep'e hak vereceğimi hiç düşünmezdim ama lisans sonrası terapi eğitimi alırsa yapar kudra ya. Hele datem gibi bilindik bi yerden alırsa kimse sorgulamaz yüksek lisansı var mı yok mu maalesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X