- 12 Ocak 2021
- 4.806
- 20.018
- 258
- 30
- Konu Sahibi zeynepppplalal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuçta ekstra bir eğitim alması gerekiyor. Paldır küldür yapamaz.Zeynep'e hak vereceğimi hiç düşünmezdim ama lisans sonrası terapi eğitimi alırsa yapar kudra ya. Hele datem gibi bilindik bi yerden alırsa kimse sorgulamaz yüksek lisansı var mı yok mu maalesef
İnsanların eski konularını/yorumlarını neden buraya taşıyorsunuz, amaç nedir?Bi de zevk almıyormuş sevişirken onu da unutmayalım
Zeynep'e hak vereceğimi hiç düşünmezdim ama lisans sonrası terapi eğitimi alırsa yapar kudra ya. Hele datem gibi bilindik bi yerden alırsa kimse sorgulamaz yüksek lisansı var mı yok mu maalesef
Hakaret dozunu biraz daha arttırırsan çok eğlencem seninle.Yine bilmediği konuda vaaz vermiş diğer cahilerde beğenmiş dnxmxmcmmdcm
Benim yeğenim de psikolog ben de yaparlar diye biliyorum şaşırdım okuyunca. Yazdım hatta, normal şartlarda yapamaz ama meslek yasamız olmadığı için yapıyorlar dedi. Aynen konu sahibinin dediği gibiZeynep'e hak vereceğimi hiç düşünmezdim ama lisans sonrası terapi eğitimi alırsa yapar kudra ya. Hele datem gibi bilindik bi yerden alırsa kimse sorgulamaz yüksek lisansı var mı yok mu maalesef
Valla yaparım dersen okuBu sene oss'ye (su an yeni adi neyse iste) girip psikoloji mi okusam, aklim celiniyor.
Heh bir duyar kasıcımız eksikti o da geldi çok şükür.İnsanların eski konularını/yorumlarını neden buraya taşıyorsunuz, amaç nedir?
Hakaret değil cahil olduğun bir gerçek bilmediğin konular hakkında yorum yapıyorsun bir de millete bir şey biliyormuş gibi anlatıorsun bilenede sen bilmiyorsun diyorsun çünkü boş teneke fazla ses çıkarır cahilini kanıtladım diye benimle eğlenmene gerek yok edebinle otur yeterHakaret dozunu biraz daha arttırırsan çok eğlencem seninle.
Herkesin yazdığına anti cevap vermene gerek yokHeh bir duyar kasıcımız eksikti o da geldi çok şükür.
Birazcık daha artırırsan şahane olur ama bu mesaj da yeterli hakaret davası için. Teşekkürler beybi.Hakaret değil cahil olduğun bir gerçek bilmediğin konular hakkında yorum yapıyorsun bir de millete bir şey biliyormuş gibi anlatıorsun bilenede sen bilmiyorsun diyorsun çünkü boş teneke fazla ses çıkarır cahilini kanıtladım diye benimle eğlenmene gerek yok edebinle otur yeter
Herkes buna takılmış ama yorum yapmadan önce diğer yazdıklarımı okuyun !! BenceKonudan bağımsız çok ilgi çekici bi boyunuz yok, 175 kısa en az 180 tercih edilir. Ayrıca onu giymem bunu giymem olayı yok ne verirseler mankenler sözleşmeleri gereği taşırlar stilist neyi uygun görmüşse. Profesyonellik bunu gerektirir gerektiğinde açılıyor da firikik falan yapacak birşey yok.Sizden manken olmaz.
Birde tabelaya psikilog yazarsanız evet aç kalırsınız.
Ondan cevaplamadi sanki :)) Evet diyemiyo, hayir da demiyoki insanlar hak versin :))
Tamam aç hakaret davasını ben de açayım senin söylediklerinin yanında hiçbir şey değil :))) kolay gelsin ahahahahhaBirazcık daha artırırsan şahane olur ama bu mesaj da yeterli hakaret davası için. Teşekkürler beybi.
FiluyaroaHeh bir duyar kasıcımız eksikti o da geldi çok şükür.
Heh bir duyar kasıcımız eksikti o da geldi çok şükü
Duyarla alakası yok, çok saçma değil mi? Başka birşey anlatılıyor diğer konuları ne alaka, bağlantılı bir konu olsa anlayacağım da alakası da yokHeh bir duyar kasıcımız eksikti o da geldi çok şükür.
Tüm konular doktor nişanlı çevresinde döndüğü için bağlantılı. Eski bi konu da değil 3.5 dk önce paylaşıldı bu sorudan, alt altalar yani. Gizliden kimse çıkarıp bulup getirmediFiluyaroa
Duyarla alakası yok, çok saçma değil mi? Başka birşey anlatılıyor diğer konuları ne alaka, bağlantılı bir konu olsa anlayacağım da alakası da yok
Hakaret etmedim ki ben, sen ettin. Sen açaman ben açarım amaTamam aç hakaret davasını ben de açayım senin söylediklerinin yanında hiçbir şey değil :))) kolay gelsin ahahahahha
Herkes buna takılmış ama yorum yapmadan önce diğer yazdıklarımı okuyun !! Bence
Ee ben degilim de diyebilirdin?Bi akıllı sensin zaten söyleyecek olsam söylerdim benim diye … ama böyle bir amacım yok zaten