- 1 Temmuz 2009
- 6.041
- 6.634
- 773
- Konu Sahibi zeynepppplalal
Guzel oldugun kadar komiksin deGörmedim anla artık sus çıkın gidin hayatımdan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel oldugun kadar komiksin deGörmedim anla artık sus çıkın gidin hayatımdan
Yükselenim yay olduğu için zor değilCanım benimAy ama zordur ya jdjsjdjdjd
![]()
Sen de aynı white mochaya benziyorsunGuzel oldugun kadar komiksin de
Yükselenim yay olduğu için zor değil![]()
Kız anneme diom hangi saatte doğdum gece dio babam dio yok sabaha karşıYükselenim yay olduğu için zor değil![]()
Bütün teraziler mükemmel ötesidirKız anneme diom hangi saatte doğdum gece dio babam dio yok sabaha karşıyükselenim ne bilmiyorum olsun yine de terazi burcu olmak demek mükemmel demek hayat demek Ay yine sevdim kendimi gece gece
harikayım
ÖSS mi kaldı![]()
Ben merak ettiimBenim demedim zaten buraya kendi fotomu koyacak değilim
Eşim akrepBütün teraziler mükemmel ötesidir![]()
Offf evet keşke benim evet deseydi önce daha eğlenceli olurdupsikilog yalanından sonra bir de bu güzel eğlendirirdi
Güzel senaryo ama ben değilim dedim görmedim gerçekten de o kadar yazan var yetişemiyorum dedim gördüğümde beğendim ve o sırada yazdılarBenim dememek için zor tuttu kendini.Ben degilim de demedi görmemiş gibi yapti foto sahibini uyeler ortaya atana kadar.
![]()
Nasil isterdin di mi sen de profil fotona benzemeyiSen de aynı white mochaya benziyorsun
Onu bunu bırak, sana teklif nerde geldi kim yaptiGüzel senaryo ama ben değilim dedim görmedim gerçekten de o kadar yazan var yetişemiyorum dedim gördüğümde beğendim ve o sırada yazdılar
Senin yazdıklarını okumuyorum bile bence kendini yormamalısınOlmak istediğim yerdeyim ve güzelim. Kıskanılacak bir yanınızı göremedim. Tüm kadınları genellemeyin muhattap aldıklarınızı alıntılayın. Fuat Kuru 'nun dediği gibi benim tek rakibim kendim.Hiç başka birine kıskançlık duygusu hissetmedim. Sevdiğim erkeği evet benimsediğim insanları kıskanırım çünkü aidiyet duygusu.
![]()
İstememe gerek yok inanın … ama white mocha diye de link yapmadım çok şükürNasil isterdin di mi sen de profil fotona benzemeyi![]()